cynia83 28.05.09, 21:17 Gdzie można zrobic tanio kurs stylizacji paznokci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moje-prywatne Re: BYĆ ostrożną 12.06.09, 21:40 2 lata temu znalazłam salon gdzie "odbywały" się szkolenia przedłużania paznokci metodą żelową.Niestety byłam naiwna i zapłaciłam z góry całość.A kosmetyczka była zwykłą oszustką.Do dzis nie dostałam ani certyfikatu ani nie mam skonczonego kursu ponieważ ten zakład juz nieistnieje!!!Dodam że funkcjonował kilka lat wiec nie spodziewałam się.Kosmetyczka nie przychodziła na umówione terminy spotkań,mało co mnie nauczyła oprócz odsówania skórek...raz tylko ze mną założyła tipsy i nałożyła jedną warstwe żelu..nic o uzupełnieniu,nic o formach....beznadzieja.Wcześniej pokazała mi jak wygląda uzyzskany u niej certyfikat:współpracowała z firmą san flowers....wydawała się wiarygodna..Uważajcie i nie płaćcie dziewczyny całości od razu...drugą ratę zapłaćcie po kilku spotkaniach..bo stracicie jak ja...A tak szczerze wiecej nauczycie się czytając w internecie i w praktyce....Ja w rezultacie sama kupiłam sobie sprzet i za darmo uczyłam się na koleżankach....one zadowolone a ja wdzięczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
moje-prywatne Re: i jeszcze jedno 12.06.09, 21:47 Tanio nie zawsze znaczy uczciwie...średnia cena jednej metody ok.600złJeśli zależy ci na certyfikacie..a jesli nie...to nie ma sensu taki kurs, bo to strata kasy..ucz się i czytaj sama...albo sama idź do dobrej kosmetyczki i zrób sobie żele..obserwu..obserwuj i działaj podobnie..pytaj ją np. co ci teraz robi...i czym...bedziej wiedziała co i jak pokolei a jak nie spamiętasz to poczytasz i sama dojdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
cynia83 Re:Pazurki 15.06.09, 19:45 Dziękuję kobietki za wszystkie informacje :) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś