Dodaj do ulubionych

buty ślubne

29.03.10, 08:58
Gdzie w Koszalinie (lub w okolicach) można kupić buty ślubne? Ponoć
gdzieś pod Koszalinem szyją buty do tańca,czy ktoś ma namiary na tę
firmę, korzystał z jej usług i wie jaki jest koszt uszycia takich
butów?
Pozdrawiam.
W.
Obserwuj wątek
    • rcaroline Re: buty ślubne 29.03.10, 19:51
      Witam,
      buty ślubne można kupić chyba w prawie każdym salonie sukien ślubnych,ale z tego
      co widziałam to sa zwykłe(kiepskie) białe "buciki" za kosmiczna cenę... Jeżeli
      chodzi o buty, to polecam buty do Tańca Towarzyskiego, poleciła nam Pani z kursu
      tańca przed ślubem:) firma Kozdra - cena optymalna, nie wiem jak teraz - 3 lata
      temu byla to cena ok.100 zl.... polecam!!! całe wesele przetańczone...bez ani
      jednego odcisku:) a nogi mam wybredne:) jest tez firma Akces chyba...ale Kozdre
      sobie chwali większość ludzi. Przez internet trzeba sobie zamowić...bo szyją we
      Wrocławiu:) www.kozdra.wroc.pl/ a według zabobonów- palce i pięta musi
      być zakryta:) pozdrawiam:)
      • werrut Re: buty ślubne 30.03.10, 10:53
        dziękuje za namiary na stronę, właśnie o taką informację mi chodziło:)pozdrawiam!

• rcaroline Re: buty ślubne 29.03.10, 19:55
      aha, jezeli chodzi o Koszalin, widziałam takie buty ślubne na Kaszubskiej w
      salonie ślubnym...ten u góry, taki przeszklony, nie wiem jak sie
      nazywa...Irena??a może Barbara:) nie mam pojęcia:)
    • bulikinia Re: buty ślubne 30.03.10, 10:24
      Witam! ja mam do sprzedania buty ślubne, których nie założyłam na swoje wesele
      (miałam kupione 2 pary). Są nowiutkie, nienoszone, w środku wkładka ze skóry,
      białe, na wierzchu koronka. Wyglądają przepięknie. Rozmiar 37 - jeśli jest Pani
      zaonteresowana, wyślę zdjęcia na maila! kasia.tomczyk@poczta.fm
    • sukniehiszpanskie Re: buty ślubne 19.10.10, 08:56
      polecam przepiękne buty ślubne w salonie sukien ślubnych Diseno w pasazu Millenium na I pietrze.
      www.beatastaszak.diseno.pl/
    • katarzynadom Re: buty ślubne 13.10.16, 21:28
      nie wiem, ale pod warszawa robią na zamówienie <a href="http>//gatuzo.pl">buty ślubne</a>
    • madzialenka856 Re: buty ślubne 19.10.16, 21:14
      Ja kupiłam zwykłe buty i w Koszalinie koło Piotra i Pawła w sklepie dokupiłam klipsy do butów, takie kokardki. Super sprawa, bo można sobie kupić normalne zwykłe szpilki a dobrać jakąś ozdobę, żeby je dopasować do sukni ślubnej albo biżuterii. Oni chyba sprzedają firmy tej marki Coquet. Z tego co znalazłam, to jest strona www.klipsydobutow.com . Żałuję, że nie kupiłam na stronie, bo wybór jest większy..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka