laura156 06.04.10, 11:13 Gdzie w Koszalinie znajdę naprawdę dobrą i nie drogą kosmetyczkę? I który salon fryzjerski polecacie? (tylko nie w jowiszu bo ostatnio tam się ścinałam i jestem nie zadowolona) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenka291 Re: kosmetyczka, fryzjer 07.04.10, 11:02 ja polecam fryzjerke p. Anie salon Nicol przy ul Jana Skolna a kosmetyczke z salonu przy ul Krzywoustego schodkami w dól. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: kosmetyczka, fryzjer 10.04.10, 01:50 lenka291 napisała: > ul Jana Skolna a kosmetyczke z > najpierw proponuję nauczyć się pisać. Pisze się ul. Jana z Kolna Odpowiedz Link Zgłoś
ramonakoszalin Re: kosmetyczka, fryzjer 24.12.10, 22:23 Ja osobiscie wczesniej uczeszczalam do glamlooka a teraz Beauty Plaza na chelmskiej, jestem bardzo zadowolona ze swiadczonych uslug, pracuje w sadzie wiec praca zobowiazuje mnie do ladnego zadbanego wygladu, robie w beauty i wlosy, zele i zabiegi kosmetyczne, moge polecic z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś