Dodaj do ulubionych

fryzjer dla dzieci CIACH CIACH

07.09.11, 11:12
Witam,
jestem własnie po wizycie z dzieckiem w tym zakładzie fryzjerskim i poprostu spotkał mnie "mały szok cenowy". Ogólnie wszystko jest bardzo fajne,miłe panie,piękny wystrój ale niestety uważam, że ceny są dość wygórowane jak na obcięcie kilku włosków i to bez mycia główki u małego klienta. Myślę,że większość rodziców przyjdzie tam tylko jeden raz - i to wyłącznie z ciekawości ....a szkoda,bo to naprawdę fajny pomysł i idea....może Panie pomyślą o zmianie cen na niższe i bardziej przystępne ......
Obserwuj wątek
    • rp.babler Re: fryzjer dla dzieci CIACH CIACH 07.09.11, 11:59
      Jesli możesz zdzadzić to ile kasują za małą główkę i gdzie on jest?
      Ja chodzę z synkiem na Kościuszki, Pani ma tam jeden fotelik w kształcie auta i kasuje 9 zł. ale mam wrażenie że wszystkich Panów małych i dużych tnie tak samo.
      • renatap36 Re: fryzjer dla dzieci CIACH CIACH 08.09.11, 21:36
        Salon jest na 1 maja . Rewelacyjnie wyposażony. Zapłaciliśmy 25 zł . Uważam ,że zbyt dużo no ale kazdy musi zarabiać. Dobre podejscie do dziecka Jakość obcięcia oceniam raczej na 4 w skali 1 do 6. Mnie odpowiada bo mały by nie usiedział u innego fryzjera bez filmu .
        • maka3101 Re: fryzjer dla dzieci CIACH CIACH 12.09.11, 13:27
          Witam,
          my poszliśmy generalnie z ciekawości i dla atrakcji. Dziecko prawie nie ma włosków,więc to było szybkie strzyżenie,bez mycia główki. Zapłaciliśmy też 25 zł. Hmmm...jakoś cięcia....szału nie ma....choć pewnie na takich cieniutkich włoskach cięzko cokolwiek zrobic.
          Pierwsza nasza wizyta fryzjerska była przez przypadek, półroku temu w salonie w Emce i była dużo bardziej pozytywna niż ta tutaj,mimo że tam nie ma takiego wystroju.
          Myśle,że dużo właśnie rodziców przyjdzie tam tylko raz.Zgadzam się,że każdy chce zarobić,bo o to w tym wszystkim chodzi,nikt nie pracuje dla idei.Ale niestety,w takim układzie będzie to fryzjer dla rodziców o zasobniejszym portfelu i może dla tych których dzieci za żadne skarby nie chcą się poddawać zabiegom fryzjerskim.
          A może warto będzie odwiedzić ten fryzjer na Kościuszki za 9 zł,bo cena taka normalna.
          Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy!
          • rp.babler Re: fryzjer dla dzieci CIACH CIACH 13.09.11, 11:54
            uuuu 25 zł. to dużo, chodzę z synkiem średnio raz w miesiącu, zapomniałam dodać że na Kościuszki Pani też ma telewizor z bajkami i dodatkowo kilka zabawek którymi można zabawiać dziecko.
            Pozdrawiam
          • djlab Re: fryzjer dla dzieci CIACH CIACH 20.12.13, 17:02
            Dla mnie wizyta na Kościuszki z córką 20 miesięczną okazałą się fatalna.
            Pani rozwalona w fotelu oświadczyła, że za obcięcie małej zapłacę 10zł, posadziłą na fotelu dziecięcym widać, że starym i rozwalającym się, zresztą sam "salon" wyglądał jak z początku lat 90-tych. Córka była pierwszy raz i jest mała więc nie rozumie, że ma trzymać głowę w dół czy w bok i się nie ruszać więc Pani co chwilę zwracała jej uwagę, mała miała źle zapięty fartuch więc dużo włosów nasypało się jej za bluzeczkę na co Pani fryzjerka stwierdziła, że jest u fryzjera więc to normalne, korzystam z fryzjera co miesiąc i jakoś rzadko mam nasypane włosy za bluzkę.
            Poza tym na koniec Pani nawet nie pokwapiła się wyczyścić jej buźkę z tych włosów, musiałam zrobić to dziecku swoim szalikiem. Powiem szczerze, nie polecam choć ścięła małą ładnie i tanio, ale nigdy więcej ja tam nie pójdę z córką, a i nikomu nie polecę za samą atmosferę. Mam tylko nadzieję,że grzebienie miała czyste, a nie po jakimś poprzednim kliencie. Niestety będę szukać kogoś z lepszym podejściem do dzieci( dobrze że Pani fryzjerka nie jest dentystą:))
            • rp.babler Re: fryzjer dla dzieci CIACH CIACH 03.01.14, 12:04
              Ze swoim starszakiem juz dawno tam nie byłam, mąż stwierdził że tnie wystkich tak samo nawet jak prosi się o coś innego :) zabiera synka do "swojej" fryzjerki, mam jeszcze młodszego z którym też już wkrótce trzeba będzie iść do fryzjera, szkoda że tak się tam pozmieniało :( już pod koniec naszego chodzenia w to miejsce fotel-autko było niedziałające :( myślałam że może je naprawi i dalej z uśmiechem będzie obsługiwała małych klientów, szkoda, a w ciach ciach dlej takie ceny?
    • magda2430 Re: fryzjer dla dzieci CIACH CIACH 13.09.11, 19:12
      a ja polecam fryzjera dla mamy która nie ma co zrobic z dzieckiem jestem świeżo po wizycie i Panie profesjonalnie zajęły się małym przez kilka godzin;polecam a cena przystępna;
      • juli30 Re: fryzjer dla dzieci CIACH CIACH 14.09.11, 12:55
        ??? to jest fryzjer czy zlobek/przedszkole? panie zajely sie przez kilka godzin? jak mam to rozumiec? no chyba ze mial robione pasemka badz farbowanie to wtedy mozna spedzic kilka godzin u fryzjera;)
        • magda2430 Re: fryzjer dla dzieci CIACH CIACH 14.09.11, 15:37
          to jest fryzjer nietylko dla dzieci ale też dla ich mam i to właśnie mama miała robiony balejaż a dzieckiem zajęto się profesjonalnie przez kilka godzin ; nie każdy niestety ma gdzie zostawic malucha żeby pójsc do fryzjera;
    • anagorki77 Re: fryzjer dla dzieci CIACH CIACH 22.09.11, 09:42
      Byłam raz. Rówież zapłaciłam 25 zł. Panie się starały owszem ale skorzystam nastepnym razem z usług fryzjera na Kościuszki.
    • lenseszen Re: fryzjer dla dzieci CIACH CIACH 24.09.11, 15:26
      Byłam u pani na Kościuszki i jestem zadowolona. Ścięłam córce włosy na krótką, ciekawą fryzurkę. Włączyła dziecku bajki i -co najważniejsze - nie wymagała siedzenia "na sztywno". Podążała nożyczkami za głową. Polecam. Cena - 9 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka