Dodaj do ulubionych

Tanie noclegi

11.10.12, 20:41
Witam! Poszukuję w Koszalinie jakiegoś w miarę taniego noclegu na tydzień bądź dwa. Chcę przyjechać z Synciem na turnus rehabilitacyjny a ceny w hotelach średnio atrakcyjne. Dzwonilam do akademików, ale tam tylko miejsca w okresie letnim... Jeśli możecie coś polecić to będziemy bardzo wdzięczni!
Obserwuj wątek
    • renatamalinows Re: Tanie noclegi 12.10.12, 08:52
      Jeżeli macie samochód to warto podzwonić po agroturystyce w okolicy np.
      www.sianow.beep.pl/got/index.php?wariant=8&noclegi=2&opcja=1&numer=14 to tylko 7 km.
      • lenka291 Re: Tanie noclegi 12.10.12, 21:58
        Samodzielne mieszkanie w bloku doba 30 zł od osoby Koszalin 601-203-221
    • justysia_08 Re: Tanie noclegi 15.01.13, 09:46
      Witam,
      Szczerze polecam Dom Gościnny Rutikal w Sianowie, znajduje się niecałe 9 km od Koszalina, więc dojazd nie jest utrudniony. Mają tanie ceny za nocleg, a w cenę wpisane jest też śniadanie z możliwością domówienia obiadu. Ja rezerwowałam swój pobyt w sezonie letnim na tydzień i byłam bardzo zadowolona.
      Polecam!
      • adninistrator Re: Tanie noclegi 01.10.14, 10:12
        www.arkadiamotel.pl/ - blisko 20 pokoi i fajnym standardzie
        • sibeliuss Re: Tanie noclegi 14.10.14, 08:14
          Od kiedy to Władysława IV prowadzi do Mielna i Kołobrzegu?
    • monia_szyszka Re: Tanie noclegi 22.06.17, 23:06
      Masz nieruchomość do wynajęcia w Darłówku i szukasz firmy, która profesjonalnie zajmie się jej obsługą, ale jeszcze nie jesteś pewny czy warto, czy się to opłaca? Tutaj bardzo dobry artykuł wyjaśniający co daje ci ta opcja apartamentydarlowko.pl/blog/7-powodow-dla-ktorych-warto-zlecic-zarzadzanie-nieruchomoscia-profesjonalnej-firmie/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka