Dodaj do ulubionych

Potrzebuje pomocy

04.04.13, 13:29
Gdyby ktos miał zbedne jakies rzeczy dla niemowlecia albo chłopca 6-7 lat to bardzo bym prosiła o kontakt, maz stracił prace, albo wiadomosc moze czy gdzies potrzebuja do pracy.Jestem teraz w ciazy nie mamy srodków do zycia a mops nie wystarcza na wszystko niestety, potrzebna tez rama drewniana do zrobienia oscieznicy.Bardzo prosze o jakiekolwiek info.
Obserwuj wątek
    • j0tj0t87 Re: Potrzebuje pomocy 04.04.13, 19:22
      Oferty pracy znajdziesz tutaj www.pup.koszalin.pl/oferty_pracy/oferty_lokalne.html i tutaj www.google.com/reader/shared/user%2F03850831741429913645%2Flabel%2FPraca%20Koszalin
      • goniusias Re: Potrzebuje pomocy 06.04.13, 11:17
        wiem jak szukac pracy na necie pytam sie czy ktos wie o jakiejś pracy po znajomości bo na necie to człowiek dobrej oferty nie znajdzie bo tylko są przedstawiciele handlowi i jacyś menejdżerowie. Potrzebuje w razie możliwości jakieś rzeczy tak jak wyżej pisałam.
        • kko2 Re: Potrzebuje pomocy 10.04.13, 13:23
          Mogę oddać wózek dziecięcy, łóżeczko z materacykiem, leżaczek. Jeśli interesują Panią takie rzeczy proszę o kontakt na maila gazetowego kko2@gazeta.pl. Pozdrawiam
    • marina-w Re: Potrzebuje pomocy 11.04.13, 09:34
      Proszę do mnie napisać na adres marina-w@gazeta.pl - mam dużo niemowlęcych ubrań do oddania
    • sibeliuss Re: Potrzebuje pomocy 16.04.13, 10:45
      I jeszcze do tego chory pies i mama z wypadającą żuchwą, Twoje życie to dramat. Współczuję.
      • goniusias Re: Potrzebuje pomocy 16.04.13, 10:52
        jestes żenujący/a w życiu spotykaja nas różne sytuacje, ze wszystkimi musimy sobie radzic, ty widocznie nie masz nic do roboty bo tylko siedzisz i przegladasz posty, zal mi Ciebie.
      • katja_24 Re: Potrzebuje pomocy 16.04.13, 10:53
        Ty tez zauwazyles, ze Goniusia, odkad sie tu pojawila, hurtowo plodzi watki? Zreszta zapomniales o UFO ;)
        • goniusias Re: Potrzebuje pomocy 16.04.13, 11:15
          w czym Wam przeszkadza moja aktywnośc?Może jak sie dowiem to się zastosuje do zaleceń żeby czasem Wam nie psuć humoru broń boże
          • goniusias Re: Potrzebuje pomocy 16.04.13, 11:21
            Poza tym moje życie to nie dramat, mam obok siebie i spotykam tez na swojej drodze wspaniałych ludzi. moje życie to nie tylko posty na forum i internet.A teraz wybaczcie musze zająć się chorym psem, mama, i teoriami ufo jesli tak Wam bardziej odpowiada :D
          • katja_24 Re: Potrzebuje pomocy 16.04.13, 14:38
            W niczym :)
            PO prostu wiekszosc nowych watkow jest twoja :)
            Co do szczescia/nieszczescia w Twoim zyciu, to nic mi do tego...a psa mozesz sprobowac zawiezc na Franciszkanska, tylko boziu bron nie dawaj badac tym gowniarom na praktykach, bo one o niczym nie maja pojecia. Popros o konsultacje z lekarzem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka