Dodaj do ulubionych

Żłobek Promyczek

14.08.15, 20:46
Witam.Czy ktoś ma jakieś opinie na temat tego żłobka na Robotniczej?Niedawno o nim usłyszałam.Jakiś nowy?Ma ktoś tam dziecko?Szukam żłobka i lokalizacja bardzo mi pasuje,ale chciałabym poznać opinie na temat tego żłobka zanim wybiorę się na wywiad.Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • ol-wi Re: Żłobek Promyczek 23.10.15, 07:36
      PRZESTRZEGAM WSZYSTKIE MAMY PRZED TYM ŻŁOBKIEM !!!!

Temperatura 18 stopni C gdzie minimalna temperatura w żłobku z ustawy misiu przekraczać 21 stopni; Syf ! Podłoga po której raczkują niemowlęta jest pokryta lodowatymi płytkami z terakoty i brudną wykładziną, którą odkurzają tylko raz na tydzień ! Dzieci dostają do jedzenia suchy chleb z mortadelą czy inną wędliną najtańszej jakości, parówki, których nie zjadł by nawet mój pies, pasztety pełne MOM'u wody i wypełniaczy. Obiady z cateringu też pozostawiają wiele do życzenia.

Zabawki, którymi bawią się dzieci są kupowane na olx używane, w sporej części są zniszczone np połamane. Duża część zabawek zawiera małe elementy stwarzające ryzyko zadławienia się małego dziecka. Zabawki nie są dostosowane do wieku tak małych dzieci.

A na koniec najlepsze !

ZA PRZYZWOLENIEM WŁAŚCICIELA DZIECI SĄ PRZYPROWADZANE CHORE !!! zarażają inne zdrowe dzieci ...

Jeśli masz tam swoje dziecko to uciekaj ! Jeśli Twój przyjaciel ma tam dziecko - poinformuj go o tym co przeczytałeś !

Sama jestem mamą 2 dzieci i sumienie mi nie pozwala na ciche przyzwolenie dla takiego traktowania maluszków.

Dziecko to nie świnia, którą można trzymać w brudnym i zimnym pomieszczeniu, karmić śmieciowym jedzeniem itd.

• lila2260 Re: Żłobek Promyczek 23.10.15, 20:18
      potwierdzam każde słowo tego posta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      dzieci w brudzie, smrodzie, zabawki połamane, poniszczone, przewijak dla dzieci bez mat jednorazowych do przewijania! kojce brudne,wysmolone i tam leza dzieci,ktore nawet nie raczkują! radosny szef przychodzi i mowi"jesli ma katar albo kaszel to przyprowadzac" horror!!!!!!!!!! pomijając te wszystkie rzeczy,
      moje dziecko spalo przy temperaturze 18stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      TO NAJGORSZY ŻŁOBEK W KOSZALINIE A SZEF PATRZY TYLKO NA KASE!
      niech was nie omami żadna z obietnic, ani tym,ze teraz po wejściu sanepidu jest przez chwile lepiej. zenada.
    • lila2260 Re: Żłobek Promyczek 23.10.15, 20:28
      straszny brud! dzieci wiecznie chore i nie musza przynosić kartek od lekarza. podloga wiecznie się klei a zabawki połamane, brudne az się klei od syfu. potworny brud na dywanie gdzie dzieci raczkują!poza tym w łazience jeden przewijak bez mat ochronnych ,niczego, i jeden!!!recznik do wycierania dzieci wieczni mokry i az czarny od brudu. nie wiem czy w ogole był prany.
    • lola3331 Re: Żłobek Promyczek 23.10.15, 21:15
      MIalam dziecko w tym zlobku i jestem w szoku.To co czytam to kosmiczna BZDURA.Jak można tak szkalować czyjeś imię.W tym żłobku moje dziecko nauczyło się korzystać z nocnika,zawsze było czyste,przebrane,nie mialo nigdy nawet zaczerwienionej pupy a przychodzilam czasem z nienacka.Ciocia Małgosia i ciocia Kamila wkładają serce w to co robią i naprawdę kochają te dzieci.Dzieci są radosne,bezpieczne i szczęśliwe.Nigdy nie widzialam w zadnym zlobku ,przy dzieciach,idealnie czystej podłogi a długo szukalam odpowiedniego żłobka.Brud? Syf? Ludzie zastanówcie się.To są placówki kontrolowane przez odpowiednie instytucje,inaczej już dawno byłyby zamknięte,Nie wierze w ani jedno slowo napisane wyżej.To chamskie dzialanie konkurencji,
    • paolkas Re: Żłobek Promyczek 23.10.15, 22:46
      Proszę Państwa mam dziecko w tym żłobku od roku i wszystko jest ok To co wypisuje ta pani to totalna bzdura Moje dziecko nigdy nie było odpazone czy brudne, idzie i wychodzi ze żłobka zawsze zadowolona Ubrania - rajstopy czy spodnie zawsze na kolanach ma czyste, wiec podłoga nie może być zasyfiona .. Następnym razem proszę się zastanowić co pani pisze Zlobek polecam z czystym sumieniem, pracują tam bardzo miłe i troskliwe Panie Małgosia i Kamila
    • kasia12-34 Re: Żłobek Promyczek 24.10.15, 17:59
      Potwierdzam te dwa ostatnie wpisy bo sama mam dziecko w tym zlobku i nigdy nie widzialam tam takich rzeczy o jakich sie wyzej wypisuje. Najwazniejsze w tym zlobku jest dobro dziecka, sama tego doswiadczylam. Widac zaangazowanie i troske o dzieci, a to dla nas rodzicow powinno byc najwazniejsze. Warunki panujace w zlobku sa jawne i mozna w kazdej chwili je sprawdzic. To samo dotyczy sie wyzywienia - podawany jest zarowno pasztet jak i szynka jak w kazdym innym zlobku. Chcialabym wspomniec ze to nie jest pierwszy zlobek moich dzieci, a z tego jestem bardzo zadowolona i zadna zla opinia nie zmieni mojego zdania na temat tego zlobka.
    • lola3331 Re: Żłobek Promyczek 24.10.15, 19:27
      Nareszcie ktoś potwierdził moją opinię.Histeria która zapanowała na fb wymknela sie spod kontroli.Nie raz widzialam co jadlo moje dziecko.Gdyby jadly smieciowa jedzenie byloby zbiorowe zatrucie.To jest zxa maly zlobek zeby panowaly tam takie warunki.A od braku maty na przewijaku i drogich zabawek wazniejsze sa domowe warunki i czula,kochajaca pani.A histeryczka,ktora wkleja gdzie tylko moze ten sam oszczerczy tekst o zlobku powinna sie leczyc.My bedziemy milo wspominac ten zlobek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • n.joanna1 Re: Żłobek Promyczek 26.10.15, 16:39
      Potwierdzam ostanie opinie na temat żłobka.Mam dziecko w tym żłobku i to co ta dziewczyna wypisuje to bzdury.W żłobku jest czysto a Panie są bardzo miłe i fachowo opiekują się dziećmi.Jedzenie jest bardzo dobre skoro dziecko prosi o dokładkę.Dzieci maja dużo interesujących zajęć.Moje dziecko codziennie pyta się czy idzie do żłobka i gdyby było tak jak pisze ta dziewczyna to raczej nie chciałoby iść do swoich ulubionych cioć Gosi i Kamili.Ta dziewczyna widocznie ma w tym własny interes skoro wypisuje takie bzdury.Z czystym sumieniem mogę polecić innym mamą ten żłobek.
    • aweos Re: Żłobek Promyczek 26.04.16, 13:30
      Mam nadzieję, że te neatywne opinie rzeczywiście są wyssane z palca, bo chcę oddać do drugiej placówki złobka Promyczek na Śniadeckich...
      • koszalinka11 Re: Żłobek Promyczek 17.10.16, 16:08
        No niestety wyssane z palca nie były...
        • karolina2334 Re: Żłobek Promyczek 20.11.16, 10:15
          bylam w tym zlobku na stazu i stwierdzam,ze te negatywne opinie to jakies bzdury,oveniam zlobek na 9,5 w skali 10 :)
      • raddemenezz Re: Żłobek Promyczek 23.12.16, 12:56
        To prosze zmienić swoją decyzje jak najszybciej, zabrałam dziecko z tej przechowalni, to najgorszy wybór jakiego można dokonać. Panie krzyczą na dzieci, rozkazują im, co nazywają budowaniem autorytetu, właścicielka przedszkola zupełnie nie ma pojęcia co się u niej dzieje, nie ma pojęcia o prowadzeniu takiej działalności. Oczywiste jest że dziecko nie powie rodzicom co dzieje się w przedszkolu bo albo nie wie ze to jest niewłaściwe - wszak dla niego to codzienność na którą godzi sie mama prowadząc je do placówki, albo jest za małe by cokolwiek powiedzieć. Bardzo odradzam.
    • karolina2334 Re: Żłobek Promyczek 20.11.16, 10:21
      Witam,byłam na stażu w tym żłobku na ul.Śniadeckich i muszę powiedzieć,ze maluchy mają sie tam calkiem swietnie,są najedzone,świetnie się zachowują,nie boją sie nowych pań stażystek,a opiekunki są profesjonalne,mogę z czystym sumieniem polecic tę placówkę i daję 9,5 na 10 pk.
      • rybkamichalina Re: Żłobek Promyczek 26.11.16, 15:15
        Miło ze jedzenie w promyczku sie zmienilo.Szkoda tylo ze tyle opiekunek musialo sie zwolnic i taka afera ,juz druga zreszta musiala wynikna zeby cokolwiek sie zmienilo.Opinia jednak sie ciagnie,a glosow krytyki jest duzo.I nie tylko od wrednych bylych pracownikow.I NIE JEST TO NĘKANIE TYLKO SAMA PRAWDA NA KTÓRĄ SĄ DOWODY.Co do stażystek to każda która tam kiedykolwiek odbywała staż zwiała sama i ani jedna nie odbyła stażu od początku do końca O czymś to świadczy.Ale miejmy nadzieję,że tym razem dobra zmiana potrwa dłużej niż niecaly rok.Oby.
    • ewelinka-ewelinka Re: Żłobek Promyczek 02.08.17, 14:38
      Do 2% mleka dolewaja wody ...z dżemu z plesnia zdejmują plesń i daja reszte dziecią... makaron z niedzieli .....przywozi z domu z poprzedniego dnia makaron i daje dziecią....to chore ! Nigdy nie dawajcie tam swoich maluchów...bo to jak oszczedza na karmieniu dzieci Szef to chore 😭

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka