marekkl 01.06.05, 14:00 Witam! Czy zna ktoś nr telefonu parkingu strzeżonego przy dworcu PKP i PKS w Koszalinie? Za podanie nr z góry serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekkl Re: Parking strzeżony - Koszalin 02.06.05, 13:47 Dodam tylko, że próbowałem uzyskać nr na informacji telekomunikacji, ale w/w parkingi nie figurowały w spisie. Pozdrawiam marekkl z Zielonej Góry Odpowiedz Link Zgłoś
hyazinthe Re: Parking strzeżony - Koszalin 05.06.05, 23:19 Nie wiem Marku czy na tym parkingu w ogole jest jakis telefon. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marekkl Re: Parking strzeżony - Koszalin 06.06.05, 06:43 Dzięki hyazinthe, znalazłem w interku inne parkingi w okolicy, Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hyazinthe Re: Parking strzeżony - Koszalin 06.06.05, 19:09 Co do parkingow strzezonych w Koszalinie musisz Marku wiedziec, ze to wielki pic na wode. w zeszlym roku z takiego wlasnie parkingu stracilam auto. wiec jesli mozesz to unikaj parkingow na osiedlu przylesie, szczegolnie omijaj "auto straz".Slyszalam, oczywiscie po fakcie,ze ten parking kolo dworca pkp jest najlepszy, bo jest na niego skierowana kamera policyjna. Uwazaj na swoje autko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marekkl Re: Parking strzeżony - Koszalin 06.06.05, 20:41 Dzięki serdeczne hyazinthe!:) Na pewno skorzystam z Twoich rad i niedługo odwiedzę Wasze miasto. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś