achates1 13.12.05, 21:10 Mam pytanie!Czy ktos wie co ma byc w tym budynku na przeciwko stacji paliw.Przyznam ze jak przyjezdzam do Koszalina to tam zagladam.Poprostu architektonicznie ladny budynek tam bedzie! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ask3 Re: mlynska? 14.12.05, 10:36 na parterze oczywiście ..jakieś sklepy pewnie ;) na pietrach mieszkania budynek z pewnoscia "ozdobi" Młyńska ,ale ja w tym miejscu ,nie chcialabym mieszkać,za duzy ruch. Wspolczuje tylko wlascicielom pieknych i duzych balkonow od strony CPN-u :( na Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: mlynska? 14.12.05, 22:43 ask3 napisała: > Wspolczuje tylko wlascicielom pieknych i duzych balkonow od strony CPN-u :( > > Chyba wiedzą co kupują? > > > > > na Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: mlynska? 07.02.06, 18:42 ja sie w ogole zastanawiam kto by chial tam mieszkac,chyba zwolennicy odgłosow wyscigów formuly 1 a ktos juz wie, jakie punkty uslugowe będą na dole? Odpowiedz Link Zgłoś
rafal-szeroka Re: mlynska? 07.02.06, 21:25 Ja powiem szczerze liczyłem że przy okazji wyburzania tego co tam stało przebudują tą ulicę co wychodzi co Młyńskiej, chyba Batalionów Chł., a tak to powstał może i ładny budynek, ale fakt mieszkać od ulicy to "sama" przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
jkammer Re: mlynska? 07.02.06, 22:21 Projektowane jest nowe skrzyżowanie ulicy Batalionów Chłopskich z ul. Myńską w rejonie ul. Piastowskiej. Gdy formalnie wydane będzie na to pozwolenie na budowę to poinformuję. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koszalinski Re: mlynska? 08.02.06, 11:21 O, to jednak? Bo slyszalem o tej przebudowie juz wczesniej ale w momencie gdy zaczal powstawac ten budynek to uznalem ze "po ptakach". A tu prosze, "mysli sie" :) No ciekawe, ciekawe.. Odpowiedz Link Zgłoś
koszalinski Re: mlynska? 08.02.06, 11:24 zosillia napisała: > ja sie w ogole zastanawiam kto by chial tam mieszkac,chyba zwolennicy odgłosow > wyscigów formuly 1 Z jednej strony to fakt, ale z drugiej: tuz obok park, naprzeciw piekarnia ze swiezym pieczywem, do centrum niedaleko, lokalizacja przednia... Cos za cos.. > a ktos juz wie, jakie punkty uslugowe będą na dole? A czy to wazne jakie? po paru miesiacach beda inne Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa mieszkania - dwupoziomowe 07.02.06, 22:21 achates1 napisał: > Mam pytanie!Czy ktos wie co ma byc w tym budynku na przeciwko stacji > paliw.Przyznam ze jak przyjezdzam do Koszalina to tam zagladam.Poprostu > architektonicznie ladny budynek tam bedzie! > Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nowlek2 Re: młynska? 08.02.06, 14:15 wszystko jest ok ale....jedno mi się nie podoba to usytuowanie budynku zbyt blisko ulicy.Powinien byc gdzies 200-300 metrów dalej od ulicy przecież tam jest jeszcze sporo miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś