gmati 16.12.05, 12:53 Założyłem krótki adres internetowy dla tego forum, aby je trochę bardziej spopularyzować.. - Od teraz na to forum możecie wchodzić poprzez krótki, i czytelny adres www.koszalin24.prv.pl . Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andre3b Re: koszalin24.prv.pl - ADRES TEGO FORUM 16.12.05, 13:24 Kurde!!!! To działa!!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gmati Re: koszalin24.prv.pl - ADRES TEGO FORUM 16.12.05, 13:52 nom działa, a czemu miałoby nie dzialać;):):) Mam jeszcze jedną prpopzycję do "opiekuna forum" .. Nie wiem czy jest to możliwe, ale warto by było się postarać, aby to forum było w liście miast po lewej stronie na forum.gazeta.pl.. Trochę zaniżamy liczbą mieszkańców, ale można spróbować.. W koncu na tej liście są także miasta wielkości podobnej do Koszalina (107 tyś mieszkancow). Na tym forum jest 7 tysięcy postów. W najmniejszym z miast z tej listy, Zielonej Górze (118 tyś mieszkańców) jest ponad 100 tysięcy postów... sami widzicie, jak by to mogło rozbudować forum;) Gorzów Wlkp. - 125 tyś Olsztyn - 173 tyś Opole - 128 tyś Płock - 127 tyś Rzeszów - 159 tyś Zielona Góra - 118 tyś Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.koszalin Re: koszalin24.prv.pl - ADRES TEGO FORUM 16.12.05, 13:54 Na tej liście znajdują się tylko miasta w których Gazeta Wyborcza wydaje dodatki lokalne - tak więc niestety nic z tego:( Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek234 A dlaczego, pytam grzecznie, GW nie wydaje dodatku 19.12.05, 17:46 regionalnego w Kosza- Słupsku? Przecież to region Pomorze Środkowe lub jak kto woli Pobrzeże Słowińskie!!! Tak więc Koszaliniaki piszcie listy do Warszaw3ki, niech otwierają redakcję w Koszalinie. Bo ten dodatek Śzczecińsaki nie da się czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
andre3b Re: A dlaczego, pytam grzecznie, GW nie wydaje do 19.12.05, 20:19 Zadnego dodatku lokalnego GW nie da się czytać, więc nie widze problemu. Mamy dwie swoje regionalne gazety plus szczecińskie( i tak nikt ich nie kupuje) i to wystarczy.Słupsk tez nie ma lokalnego dodatku, a ich forum jest oficjalne , tak samo zreszta jak Świnoujście. Ja się pytam czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
mg46 Re: A dlaczego, pytam grzecznie, GW nie wydaje do 20.12.05, 15:57 To w ramach marginalizacji i prowincjonalizacji Pomorza Środkowego! Jak za komuny..! Odpowiedz Link Zgłoś