nikotris 14.01.06, 10:37 Firma Orbit sponsoruje wózek inwalicki za zebranie 10 000 papierków po ich gumach , ja mam ponad 1000 oddam je dla kogoś kto je potrzebóje. Odległość nie ma znaczenia . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagunia Re: ODDAM 1000 PAPIERKÓW PO ORBITKACH NA WÓZEK IN 14.01.06, 17:03 Ja jeszcze dodam, ze pod Koszalinem jest fundacja, ktora sprowadza uzywane wozki inwalidzkie. Jesli ktos potrzebuje moze sie do nich zglosic, zlozyc zapotrzebowanie i odebrac bez problemu wozek po dostawie. Dysponuja sprzetem dla dzieci i doroslych. Maja wozki, balkoniki itp. Trzeba chyba tylko miec dokument poswiadczajacy chorobe (albo rente inwalidzka, w tej chwili nie pamietam). Gdyby ktos potrzebowal szczegolowych informacji, prosze pisac na prv. Odpowiedz Link Zgłoś
nikotris Re: ODDAM 1000 PAPIERKÓW PO ORBITKACH NA WÓZEK IN 17.01.06, 10:35 A nie wiesz czy ta fundacja nie potrzebowała by tych papierków ^^'' a może znają kogoś kto potrzebuje bo nie chę żeby się zmarnowały. Wiem że niektórzy ludzie zbierają je przez kilka lat by muc mieć wymarzony nowoczesny wózek inwalicki . Bardzo proszę o kontakt... Odpowiedz Link Zgłoś