hanya00 03.04.06, 23:30 poszukuje dobrego pediatre,ktory zajalby sie bolami brzucha u mojego 6 letniego synka.moze byc prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olakinga Re: dobry pediatra 04.04.06, 08:43 Dr. Mirosława Kowalska przyjmuje prywatnie na ul> Kubusia Puchatka polecam olakinga Odpowiedz Link Zgłoś
anula993 Re: dobry pediatra 04.04.06, 09:48 dr Jadwiga Gryczman, przyjmuje w przychodni Panaceum, konkretna i bardzo dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
olakinga Re: dobry pediatra 04.04.06, 11:00 a ja właśnie nie polecam dr Gryczman - po jej leczeniu moja córka prawie 2 lata wracała do zdrowia :-(( lekarz allergolog - a nie umiała zdiagnozować astmy i leczyła małą na zapalenie płuc przez prawie pół roku - ODRADZAM olakinga Odpowiedz Link Zgłoś
benitaa2 Re: dobry pediatra 04.04.06, 10:10 Napisałam do Ciebie na forum ALERGIE. Polecam dr Mirosławe Kowalską nr tel.602658556.Koniecznie powiedz,że na wizytę prywatna,bo ona przyjmuje też w przychodni,ale trzeba być tam zapisanym i terminy długie,a jeśli prywatnie to powinna was przyjąc najdalej za tydzień. Jest lekarzem pediatrą,alergologie i pulmonologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hanya00 Re: dobry pediatra 04.04.06, 21:47 dziekuje ci bardzo.napewno sie z nia umowie.robie malemu teraz badania wszystkie i pojde juz z wynikami:)jeszcze raz bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
hanya00 Re: dobry pediatra 04.04.06, 23:48 a powiedz mi jeszcze jedno,czy mozna do niej chodzic z dzieckiem przy jakims "normalnym" zachorowaniu?przykladowo z goraczka? Odpowiedz Link Zgłoś
benitaa2 Re: dobry pediatra 05.04.06, 06:58 Jak najbardziej możesz pójść z chorym dzieckiem. Ja byłam 2 tyg.temu,bo moja pediatra jest super,ale uważa,że choroby na tle alergicznym powinien leczyc alergolog. Odpowiedz Link Zgłoś