Dodaj do ulubionych

dobry weterynarz?

25.06.06, 08:57
Pilnie szukam dobrego weterynarza w Koszalinie!!
Obserwuj wątek
    • loonna Re: dobry weterynarz? 25.06.06, 13:06
      Witam! Godni polecenia sa weterynarze na ul.Franciszkanskiej za SANO,leczylam
      tam swojego psa,fachowo i przede wszystkim ze zrozumieniem podchodza zarowno do
      zwierzat jak i wlascicieli swoich pupili. Teraz z kotem jezdze do dr Fresela na
      Polczynska i tez jestem bardzo zadowolona.
      • hanwar Re: dobry weterynarz? 25.06.06, 18:19
        Ja z moich doświadczeń bardzo odradzam Połczyńską.Leczyłam,szczepiłam, itp tam
        psa przez 7 lat i tak się przyzwyczaili(nie bede obrażać tamtejszych lekarzy,
        więc bez nazwisk.pan w/w nie zawinił), że wszelkie moje sugestie na temat
        gorszego stanu zdrowia mojego pupila zaczeli zbywac zastrzykami "pic na wodę" i
        pewnie słowami wariatka, tak się psem przejmuje.Doszło do tego,że przegapili
        anginę i potoczyło się dalej(zapalenie płuc, kołatanie serca, niewydolne
        nerki,itp).Pomocni okazali się wtedy państwo Pokrzywkowie(chociaż różnie o nich
        mówią, ja też uważam,że każdy ma lepsze i gorsze dni)i pan
        Sienkowski.Pozdrawiam i życzę prawidłowego wyboru.
        • lali5 Re: dobry weterynarz? 25.06.06, 19:59
          Dzieki! Sienkowski zajmowal sie moim zwierzakiem i doprowadzil go do takiego
          stanu, ze teraz nie wiadomo, czy z tego wyjdzie.... Dlatego szukam teraz
          dobrego lekarza.
    • lena.23 Re: dobry weterynarz? 26.06.06, 12:03
      też polecam dr Fresela chcociaż ostatnio dzwoniłam i ktoś mi powiedział że ten
      pan już tam nie pracuje czy to prawda?
      • krzysieg Re: dobry weterynarz? 27.06.06, 09:18
        faktycznie już nie pracuje, poszedł na państwową posadę blok obok, najlepsze jest że był tylko tech nikiem weterynarii, ale miał chłop rękę
        • lena.23 Re: dobry weterynarz? 29.06.06, 11:39
          wiem że nie był doktorem na posadę Państwową ale weterynarza może gdzieś
          przyjmuje?
          • krzysieg Re: dobry weterynarz? 29.06.06, 14:38
            niestety, nie ma styczności ze zwierzyną, ale jest jeszcze Krzemiński, bylebyś nie trafiła do Golkowskiego czy jakoś tak, facet powinien słonie leczyć straszny brutal
            • rp.babler Re: dobry weterynarz? 29.06.06, 15:13
              Ja z moja sunią chodziłam do Kulki na Bat. Chłopskich, gabinet pozostawia wiele
              do życzenia, jakos brudno tam, ale zastrzyki i szepienia to jeszcze OK
              natomiast operację miała w Słupsku na ul. Z.Augusta, super przychodnia a w
              zasadzie klinika, mają tam wszystko, USG, salę operacyjną itp. Jest tam 4
              lekarzy i nawet nie zdzierają :)
              • hanwar Re: dobry weterynarz? 30.06.06, 10:58
                Właśnie przez Golkowskiego przychodnia na Połczyńskiej traci klientów...
    • chrisb004 Re: dobry weterynarz? 30.06.06, 11:49
      Ja polecę Ci też Kulkę i Pokrzywków.
      1) Faktycznei gabinet jest ... zostawia wiele do zyczenia.
      Ale przez kilka lat prowadzalem do niego psy i gosciu ma dobrą rękę.
      I jest dość życzliwy.
      2) Pokrzywka - ma gosciu dosc duza znajomosc nowinek.
      • lena.23 Re: dobry weterynarz? 01.07.06, 10:07
        a czy jest jakiś lekarz który przyjmuję po godzinach chodzi mi o to że mam
        starą sunie i czasami się zastanawiam co bym zrobiła jak by coś jej się działo
        w nocy ;
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka