lali5 25.06.06, 08:57 Pilnie szukam dobrego weterynarza w Koszalinie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loonna Re: dobry weterynarz? 25.06.06, 13:06 Witam! Godni polecenia sa weterynarze na ul.Franciszkanskiej za SANO,leczylam tam swojego psa,fachowo i przede wszystkim ze zrozumieniem podchodza zarowno do zwierzat jak i wlascicieli swoich pupili. Teraz z kotem jezdze do dr Fresela na Polczynska i tez jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: dobry weterynarz? 25.06.06, 18:19 Ja z moich doświadczeń bardzo odradzam Połczyńską.Leczyłam,szczepiłam, itp tam psa przez 7 lat i tak się przyzwyczaili(nie bede obrażać tamtejszych lekarzy, więc bez nazwisk.pan w/w nie zawinił), że wszelkie moje sugestie na temat gorszego stanu zdrowia mojego pupila zaczeli zbywac zastrzykami "pic na wodę" i pewnie słowami wariatka, tak się psem przejmuje.Doszło do tego,że przegapili anginę i potoczyło się dalej(zapalenie płuc, kołatanie serca, niewydolne nerki,itp).Pomocni okazali się wtedy państwo Pokrzywkowie(chociaż różnie o nich mówią, ja też uważam,że każdy ma lepsze i gorsze dni)i pan Sienkowski.Pozdrawiam i życzę prawidłowego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
lali5 Re: dobry weterynarz? 25.06.06, 19:59 Dzieki! Sienkowski zajmowal sie moim zwierzakiem i doprowadzil go do takiego stanu, ze teraz nie wiadomo, czy z tego wyjdzie.... Dlatego szukam teraz dobrego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.23 Re: dobry weterynarz? 26.06.06, 12:03 też polecam dr Fresela chcociaż ostatnio dzwoniłam i ktoś mi powiedział że ten pan już tam nie pracuje czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieg Re: dobry weterynarz? 27.06.06, 09:18 faktycznie już nie pracuje, poszedł na państwową posadę blok obok, najlepsze jest że był tylko tech nikiem weterynarii, ale miał chłop rękę Odpowiedz Link Zgłoś
lena.23 Re: dobry weterynarz? 29.06.06, 11:39 wiem że nie był doktorem na posadę Państwową ale weterynarza może gdzieś przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieg Re: dobry weterynarz? 29.06.06, 14:38 niestety, nie ma styczności ze zwierzyną, ale jest jeszcze Krzemiński, bylebyś nie trafiła do Golkowskiego czy jakoś tak, facet powinien słonie leczyć straszny brutal Odpowiedz Link Zgłoś
rp.babler Re: dobry weterynarz? 29.06.06, 15:13 Ja z moja sunią chodziłam do Kulki na Bat. Chłopskich, gabinet pozostawia wiele do życzenia, jakos brudno tam, ale zastrzyki i szepienia to jeszcze OK natomiast operację miała w Słupsku na ul. Z.Augusta, super przychodnia a w zasadzie klinika, mają tam wszystko, USG, salę operacyjną itp. Jest tam 4 lekarzy i nawet nie zdzierają :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: dobry weterynarz? 30.06.06, 10:58 Właśnie przez Golkowskiego przychodnia na Połczyńskiej traci klientów... Odpowiedz Link Zgłoś
chrisb004 Re: dobry weterynarz? 30.06.06, 11:49 Ja polecę Ci też Kulkę i Pokrzywków. 1) Faktycznei gabinet jest ... zostawia wiele do zyczenia. Ale przez kilka lat prowadzalem do niego psy i gosciu ma dobrą rękę. I jest dość życzliwy. 2) Pokrzywka - ma gosciu dosc duza znajomosc nowinek. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.23 Re: dobry weterynarz? 01.07.06, 10:07 a czy jest jakiś lekarz który przyjmuję po godzinach chodzi mi o to że mam starą sunie i czasami się zastanawiam co bym zrobiła jak by coś jej się działo w nocy ; Odpowiedz Link Zgłoś