medusse 11.07.06, 17:49 w Koszalinie prace jako fizjoterapeutka rehabilitantka masazystka, jakie sa szanse, mozliwosci, perspektywy...pytam, bo nie jestem stąd :)..aczkolwiek bardzo bym chciala :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysieg Re: czy znajde 12.07.06, 09:55 cześć wprawdzie nie jestem z tej branży ale myślę, że nie będziesz miała problemu dookoła jest coraz więcej ośrodków rehabilitacyjno-sanatoryjnych, klubów fitness myślę że uzdrowisko Mielno to tylko kwestia czasu, jakiś język znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
medusse Re: czy znajde 12.07.06, 12:41 angielski jako tako, z czasow liceum i jeszcze troche po ;) powiedz mi, jak, gdzie zdobyc wiecej informacji, jakies namiary, kontakty z tymi osrodkami...Mielno to szczyt marzeń, ale nie wiem gdzie znajde blizsze informacje na istniejące tam osrodki...nie sezonowo, lecz calorocznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieg Re: czy znajde 12.07.06, 13:50 zobacz tu www.google.com/search?hs=Ihc&hl=pl&client=opera&rls=pl&q=sanatorium+rehabilitacja+mielno&btnG=Szukaj&lr= na pewno Unitral, Syrena (Euromed leczenie dzieci z porażeniem mózgowym) Odpowiedz Link Zgłoś
medusse Re: czy znajde 14.07.06, 07:36 dzięki Krzychu ;) nom, nie ma tego za wiele...większośc w Mielnie to rekreacja i wypoczynek aniżeli rehabilitacja czy tam "na poziomie" odnowa biologiczna ;) a tak w ogole to jedynka kursuje pewnie rzadziej z koszalina do mielna poza sezonem (?) Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: czy znajde 14.07.06, 13:49 Miejsc pracy w tym zawodzie jest wiele, warto jednak dokształcić się w kierunku języka niemieckiego-będzie łatwiej i więcej możliwości."1"poza sezonem rzadziej jeździ, ale z komunikacją raczej nie ma problemu (dodatkowo jeżdżą busy).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
medusse Re: czy znajde 14.07.06, 07:39 aha aha...jeszcze jedno, wspomniales cos, ze wokol powstaja nowe osrodki...moglbys jakies rozwinac mysl? ;) wokol czyli sam koszalin czy wlasnie mielno, sarbinowo i takie tam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
panicho666 Re: czy znajde 14.07.06, 17:59 medusse ja mam brata rehabilitanta po studiach.Wlasnie pracuje w Mielnie w osrodku Syrena a oprocz tego ma prywatna praktyke.Moge Cie z nim skontaktowac to sobie pogadacie. Odpowiedz Link Zgłoś
medusse Re: czy znajde 14.07.06, 20:02 jestem po studium, mam poltoraroczna praktyke w osrodku dla niepelnosprawnych...studia...inaczej nie widze by ich nie zrobic (przynajmniej licencjat), ale warunkiem jest praca (przyczyna wiadoma - kasa) z checia skontaktowalabym sie z Twoim bratem...chcialabym znac mozliwosci i prespektywy w zawodzie i miejscu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
medusse Re: czy znajde 14.07.06, 20:05 niemnal 1,5 roku pracowalam jako rehabilitant w jednej z placowek - to tyle z doswiadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
panicho666 Re: czy znajde 14.07.06, 20:44 Ja obecnie mieszkam i pracuje w Irlandii.Z bratem sie kontaktuje co jakis czas.Jezeli chcesz to podaj mi twoj nr.komorki a ja po rozmowie z bratem wysle Tobie smsa z jego numerem i sobie pogadacie na ten temat.Moge Tobie podac moj nr.GG7260611. Odpowiedz Link Zgłoś
andre3b Re: czy znajde 15.07.06, 11:39 Unitral, ale bez niemieckiego nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
medusse Re: czy znajde 16.07.06, 10:18 czy w tym osrodku zabiegom poddaja sie tylko nasi deutche sąsiedzi?? ;) ogolnie - dziekuje wszystkim za (P)odpowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś