mamakasia6 04.12.07, 21:49 RODZIECE SZKUKAM KONTAKTU DO TEJ PANI DOKTOR I PROSZĘ O OPINIĘ JEŚLI KTOŚ LECZY U NIEJ SWIJĄ POCIECHĘ DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mab5 Re: pani dok. Łajdecka 04.12.07, 22:45 a nie leczy już w szpitalu dziecięcym na oddziale? leczyła swego czasu moją córcię w poradni hematologicznej znajdującej się przy oddziale dzieci młodszych Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: pani dok. Łajdecka 05.12.07, 00:07 lecze mojego syna u doktor lajdeckiej jesli chcesz jutro dam ci numer komorki i adres gdzie przyjmuje prywatnie jest hematologiem tez bo ja wlasnie u niej lecze mojego syna wiec jest moim hematologiem ale kobitka super zna sie na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasia6 Re: pani dok. Łajdecka 05.12.07, 12:38 bardzo prosze o podanie adresu :) ważna jest też dla mnie twija opinia bo mój synek bardzo często choruje(mimo tego że nie chodzi do żłobka) mam nadzieję że w końcu ktoś nam pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
kko2 Re: pani dok. Łajdecka 07.01.08, 13:51 Byłam u doktor Łajdeckiej dopiero dwa razy na wizytach kontrolnych po leczeniu szpitalnym dziecka i raz ostatnio z przeziębieniem. Kobieta jest cudowna - wysłucha, doradzi mam do niej ogromne zaufanie. Słyszałam o niej same pozytywne opinie. Przyjmuje w domu na Śniadeckich 3/6 (wizyta 30-50zł), a kontrole po wizycie prywatnej odbywają się w szpitalu na dziecięcej izbie przyjęć (już bezpłatnie). Polecam z całego serca. Tel. 3434048 Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: pani dok. Łajdecka 10.01.08, 20:49 Numer masz juz wiec tylko sie na wizyte umowic ja wczoraj bylam na wizycie u dr. lajdeckiej super naprawde kobita wyniki po jej terapii sa lepsze dalej lecze u niej malego kobitka zna sie na dzieciach i to najwazniejsze ma podejscie... Odpowiedz Link Zgłoś
izqa Re: pani dok. Łajdecka 16.02.08, 22:22 potwierdzam - super - niesamowite podejscie do dzieci nawet moja zbuntowana trzylatka dała się zbadać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: pani dok. Łajdecka 16.02.08, 23:14 ciesze sie ze masz dobre wrazenia po wizycie Odpowiedz Link Zgłoś