martuszka28 01.07.08, 15:33 witam czy ktos moglby mi powiedziec w ktorym gabinecie kosmetycznym w koszalinie zrobie trwala na rzesy mieszkam tu od niedawna a bardzo mi zalezy na tym zabiegu dziekuje za pomoc i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jez-ynka Re: w którym gabinecie kosmetycznym w koszalinie 02.07.08, 19:21 a co to jest trwala na rzesy? slyszalam tylko o hennie ;) ale moze malo wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
martuszka28 Re: w którym gabinecie kosmetycznym w koszalinie 03.07.08, 10:07 :):):):) to tak jak trwala na wlosach :):) tez uzywa sie waleczkow i płynow pierw podkrecajacy pozniej utwalajacy ten zabieg podkreca rzesy dzieki czemu nie trzeba uzywac zalotki:):)fajne dla prostych rzes po zabiegu nie wiadc az takich efektów ale za to po umalowaniu wygladaja bosko:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
samo Re: w którym gabinecie kosmetycznym w koszalinie 06.07.08, 18:29 A ja moze przy okazji zapytam: gdzie depiluja brwi za pomoca wosku w Koszalinie i ile kosztuje taka "przyjemnosc"? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
iszula brwi 08.07.08, 10:08 Depilują brwi za pomocą wosku Panie w gabinecie kosmetycznym w EMCE (wejście przez salon fryzjerski) koszt tej "przyjemności" około 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
malamiga Re: w którym gabinecie kosmetycznym w koszalinie 12.07.08, 12:01 Jeli o kosmetyczke chodzi, to fajny francuski robi Beata w " Harmonia " na Śniadeckich, ale cosik sie opuściła w pedicure :( Odpowiedz Link Zgłoś