Dodaj do ulubionych

Czy ktos korzystal z pomocy endokrynologa?

03.01.09, 20:41
Czy ktos z Was korzystał w Koszalinie z pomocy endokrynologa? Konkretnie chodzi mi o osobę pani doktor J.Krupińskiej przyjmującą na ul.Wąwozowej, jakie wrazenia po spotkaniu i czy jest to fachowiec godny zaufania? Wczoraj się okazało, że moja spora nadwaga wynika z niedoczynności tarczycy i szybko muszę się wybrać do specjalisty Z góry dzięki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • bajka009 Re: Czy ktos korzystal z pomocy endokrynologa? 04.01.09, 19:27
      Rowniez szukam endokrynologa w koszalinie.Mam nadzieje ze ktos
      odpowie.
      • poinsecja09 Re: Czy ktos korzystal z pomocy endokrynologa? 18.09.09, 20:53
        czy jest na tym forum osoba korzystala z pomocy tej lekarki, i mu pomogla (
        chodzi o chorą tarczyce).
    • cottonka Re: Czy ktos korzystal z pomocy endokrynologa? 23.09.09, 13:32
      ja nie korzystałam, ale paru moich innych znajmiwych tak. Cóż. Jakie miasto tacy lekarze :(
      Wyboru nie ma. oczywiscie mozna się wybrać i próbowac leczyć.
      Ja swoim znajmoym poradziłam wyjazd do innego miasta. Mam namiary na dobra panią dr w Gdańsku.
      • kropla_beskidu Litwin Pohorska najlepsza! 24.09.09, 23:54
        • asia_stajuda Re: Litwin Pohorska najlepsza! 26.09.09, 17:31
          nie koniecznie tzn słyszałam o tej pani Litwin Pohorska od znajomych, którzy u niej byli niezbyt pochlebne opinie na temat niemiłego podejścia do pacjentów i że tam już więcej nie pójdą Ja byłam u tej pani o którą Was pytałam i tam zaczęłam leczenie, wizytę wspominam bardzo dobrze, natomiast teraz znajomi polecili mi pana Bolko i teraz tam się udam w najbliższym czasie
    • ews11 Re: Czy ktos korzystal z pomocy endokrynologa? 29.09.09, 19:40
      Ja na wizycie u Pani Krupińskiej byłam już dwukrotnie. Oczywiście na każdą
      wizytę trzeba mieć swoje badania, potem krótki wywiad, badanie ciśnienia,
      piersi,podgardla,przepisanie recepty na tabletki i płatność 70 zł(80zł). Wizyty
      co 3,4 miesiące.Ogólnie miło.
    • sierlena Litwin!!! 05.10.09, 11:25
      Potwierdzam litwin najlepsza:) Miałam silną niedoczynność. moje tsh
      wynosiło ponad 100. Doprowadziła do wyrównania hormonów.zaszłam w ciąze i
      mam zdrową córeczkę i ja czuje się świetnie. Polecam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka