02.04.09, 20:07
czy ktos stosowal herbalifie??? gdzie mozna kupic herbalife w koszalinie??
Obserwuj wątek
    • suplementy-vision Re: herbalife 08.04.09, 18:45
      U mnie - ale lepsze :-)
      • asia_stajuda Re: herbalife 08.04.09, 21:33
        strata pieniedzy i czasu, nie polecam rozwiązan typu picie koktajli i nic wiecej, bo to nie uczy zasad racjonalnego odzywiania i do niczego nie prowadzi na dłuzsza mete
        • issey_miyake Re: herbalife 08.04.09, 22:20
          asia_stajuda napisała:

> strata pieniedzy i czasu, nie polecam rozwiązan typu picie koktajli i nic wiece
          > j, bo to nie uczy zasad racjonalnego odzywiania i do niczego nie prowadzi na dł
          > uzsza mete

A koktajle plus aerobic i zmiana nawyków żywienia na zdrowsze?
          • asia_stajuda Re: herbalife 09.04.09, 17:36
            koktajl mleko sojowe naturalne 1/2 szklanki + mały banan+1/2 szklanki truskawek mrozonych lub malin zamiast sniadania i kolacji oraz 3 normalne dobrze zbilansowane posiłki jak najbardziej, ale nie popieram chemii w proszku zamiast normalnych posiłków;]
            • lwicunia Re: herbalife 02.10.09, 19:40
              Jeśli chodzi o diety Herbalife mogę Wam zagwarantować, że nie ma w nich żadnej
              chemii - wszystkie składniki znajdujące się w koktajlach to naturalne ekstrakty
              z ziół i roślin. Produkty są również dopuszczone do użytku przez sportowców -
              medalistów- na Olimpiadzie. Firma współpracuje też z dietetykami - m.in. z Panią
              Agatą Lewandowską- aby dystrybutorzy mieli szeroką wiedzę na temat użytkowania
              produktu i prowadzenia klienta podczas całego programu. W wersji na odchudzanie
              (zazwyczaj - bo każdy ma dobierany program indywidualnie i w tym tkwi "magia"
              działania produktów) jemy 2 razy dziennie koktajl, plus normalny obiad i
              przekąski w międzyczasie. Jest to najzdrowsza metoda jaką znam jeśli chodzi o
              tematykę odchudzania. Sama jem te produkty - w wersji z 1 koktajlem jako zdrowy
              posiłek - i o wiele lepiej się czuję, mam mnóstwo energii - a przy okazji
              schudłam:) Na etykietach macie wypisany skład - same witaminy, minerały, oraz
              składniki odżywcze niezbędne dla prawidłowego odżywienia naszego organizmu.

Tak więc Herbalife to nie chemia, a zbilansowana, zdrowa i bezpieczna dieta -
              bezpieczna dla każdego.

Jeśli ktoś potrzebuje więcej informacji, bądź jest zainteresowany produktami
              Herbalife - zapraszam do kontaktu: 600 953 070, Paulina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka