Dodaj do ulubionych

Co skutecznie wspomaga odchudzanie?

21.04.09, 12:06
Witam

Co skutecznie wspomaga odchudzanie, stosował ktoś jakieś suplementy,
które skutkują. Oczywiście w połaczeniu z dieta i ćwizeniami, nie
wymagam cudów.
Obserwuj wątek
    • ilika Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 04.01.10, 13:10
      Ja mogę polecić l-karnitynę. To jest naturalny suplement, który sam już znajduje
      się w organizmie. Ja mam Direct. Jeśli ćwiczysz taka pomoc na pewno Ci się przyda.
      • imbirimbi Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 04.01.10, 14:40
        Potwierdzam za poprzedniczką;) Też stosuję ten suplement i to naprawdę przynosi
        efekty. Ale trzeba pamiętać, że do tego trzeba naprawdę sporo ćwiczyć, bo
        inaczej szkoda wydawać pieniądze;)
        • ilika Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 06.01.10, 12:50
          No tak, ale o to chodzi, sport l-karnityna, wszystko na swoim miejscu, nie ma co
          wierzyć, że same tabletki okażą się cudowne.
          • majka_1982 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 08.01.10, 20:07
            meridia i zmiana nawykow zywieniowych
            • ulawisnia Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 08.01.10, 21:11
              duzo ruchu i mniej jesc zeby na minusie z kcal bylo i to wszystko.
          • mondayy Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 19.03.10, 18:46
            linea, chitinin, thermline, allie, slimlook, fitline ...
            to są takie najbardziej znane, to znaczy takie farmaceutka mi wyliczyła, mogła
            jeszcze lecieć dalej ale powiedziałam że dosyć bo i tak wszystkich nie zapamiętam.
            Generalnie trzeba brać takie naturalne na bazie jakis skutecznych składników jak
            błonnik, chitosan, kofeina, itp
            • poul1977 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 28.03.10, 12:51
              witam...
              prawda jest taka, że jak ktoś chce się odchudzić to potrzebne są nie tylko preparaty wspomagające odchudzanie i dieta ale również a właściwie przedewszystkim ćwiczenia...
              stosuję dietę i ćwiczę w salonie u pani Justyny, ul.Spółdzielcza 9b(na przeciwko bramy wjazdowej do browaru), tel. 509 306 306
              tak zwany spacer w podciśnieniu... dzięki temu mam bardzo dobre rezultaty.
              • poul1977 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 28.03.10, 12:53
                wiem ze teraz w tym salonie mają pakiet, ofertę 5 wejść gratis. pierwsze 2
                wejścia bez żadnych zobowiązań plus 3 kolejne dostaje się gratisowo przy
                wykupieniu karnetu na 10 wejść.
                Fajna sprawa- bo można spróbować czy nam się spodoba ten rodzaj ćwiczenia.
                • poul1977 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 12.04.10, 16:11
                  HOODIA GORDONII
                  Badania kliniczne dowodza, ze aktywny skladnik Hoodia Gordonii oszukuje mózg i
                  sprawia, ze nie odczuwasz uczucia glodu. Utrzymujace sie przez caly dzien
                  poczucie sytosci gwarantuje, ze nie bedziesz siegac po przekaski miedzy
                  posilkami, co zaowocuje szybka i bezpieczna utrata wagi.
    • zmiana.klimatyczna suplementy 09.01.10, 14:08
      ewabocher napisała:

> Co skutecznie wspomaga odchudzanie, stosował ktoś jakieś suplementy, które skutkują. Oczywiście w połaczeniu z dieta i ćwizeniami, nie wymagam cudów.

Suplementy? Przeczytaj to:

kobieta.wp.pl/kat,26377,title,Suplementy-diety-szkodliwe-dla-zdrowia,wid,11840188,wiadomosc.html
      Ze swej strony proponuje weganizm - urozmaiconą dietę roślinną, bez suplementów :)
      • nika_6 Re: suplementy 11.01.10, 16:36
        ktos napisal meridia oczywiscie ale to zalezy ile chce sie schudnac
        bo jak 5 kilo to szkoda zdrowia...meridia jest dla osob bardzo
        otylych lek jest na recepte nie jest zadnym suplementem diety tylko
        lekiem, wiec nie napewno do brania o tak sobie. z tym lekiem trzeba
        uwazac
        • majka_1982 Re: suplementy 12.01.10, 17:38
          meridia wspomaga odchudzanie, to nie jest lek ktory odchudzi lenia, ktory za
          duzo wazy, nikt nie mowi, ze to suplement diety. dla tych z nadwaga rozwaznych
          tez sie nadaje. mozna ja tez w inny sposob nabyc.
      • justyna160989 Re: suplementy 09.04.13, 10:41
        Hej, chciałabym Was prosić o wypełnienie poniższej ankiety, której wyniki posłużą mi do napisania pracy magisterskiej na temat „Suplementów diety wspomagających odchudzanie”. Ankieta jest anonimowa i dobrowolna oraz służy wyłącznie celom naukowym.
        Dziękuję serdecznie za zainteresowanie i poświęcony czas :)

moje-ankiety.pl/respond-39223/ankieta-suplementy-diety-wspomagajace-odchudzanie.html
      • natalia12126 Re: suplementy 17.11.13, 18:36

Szczerze, odrzuciłabym wszystkie suplementy dostępne w aptekach, bo one w większości przypadków są po prostu nieskuteczne - testowałam kilka z nich i zero rezultatu.
        Za to Acai Berry 900 mogę polecić na sto procent, nie znam osoby, która nie byłaby zadowolona. Ja schudłam 6 kg w cztery tygodnie.
        Możecie sobie o nim poczytać tutaj

zmiana.klimatyczna napisała:

> ewabocher napisała:
        >
        > > Co skutecznie wspomaga odchudzanie, stosował ktoś jakieś suplementy, któr
        > e skutkują. Oczywiście w połaczeniu z dieta i ćwizeniami, nie wymagam cudów.
        >
        > Suplementy? Przeczytaj to:
        >
        > kobieta.wp.pl/kat,26377,title,Suplementy-diety-szkodliwe-dla-zdrowia,wid,11840188,wiadomosc.html
        > Ze swej strony proponuje weganizm - urozmaiconą dietę roślinną, bez suplementów
        > :)
        >
    • stasko0 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 17.01.10, 23:43
      najskuteczniej odchudzanie wspomaga ruch w każdej postaci :)
      oczywiście najlepiej w procesach tlenowych.
      jeśli chcesz mogę coś doradzić tylko potrzebowałbym więcej informacji
      możesz pisać na maila stasko0@wp.pl
    • magda.magda9 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 18.06.13, 08:10
      suplementów diet jest bardzo dużo.Każdy z nich jest tylko i wyłącznie "pomocnikiem" w stosowaniu prawidłowej diety. Ja stosuję colon - c, bardzo dobrze reguluje przemianę materii. Dodatkowo chodzę na masaż - bańki chińskie (boli jak cholerka) ale efekty są. Poza tym basen i kijki.
    • 2mercury Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 09.08.13, 14:40
      ostatnio w aptece kobieta podala mi jeliton na odchudzanie i regulacje toksyn w organizmie, do tego natrafilem na promocje www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?value=jeliton
      w aptece wiec warto sprobowac bo to nie jest zaden srodek farmakologiczny a mechaniczny.
    • pulchniaczek Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 18.10.13, 16:07
      Proszek zasadowy (np Langsteiner) bezpieczny, skuteczny, naturalny szybko działający i tani:)
      • ablims Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 20.10.13, 09:38
        Ja nic nie używałem a schudłem 25 kg :)
        Co robiłem? Proste - nie jadłem słodyczy, tłustego i bardziej warzywa i owoce.
        I, co najważniejsze, jadłem mniej oraz regularnie (4-5 posiłków dziennie).
        Z reguły 2/3 porcji a potem połowę normalnej porcji - aż do skutku :)
        • farafa90 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 21.11.13, 09:48
          Na początku odchidzania tyeż chciałam zaopatrzyć się w jakieś tabletki odchudzające, stwierdziłam że nie bede brac żadnych wspomagaczy, tylko wezme się za siebie. Ćwicze na siłowni (trening trwa 1,5 h, odchudzający, 3 razy w tygodniu) i od dwóch tygodni korzystam z cateringu dietetycznego eat zone, póki co 2 kg zeszły. ciesze sie, bo od kilkiu lat mam problemy z nadwagą i chyba w końcu skończe z nimi :)
          • karola.bag Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 21.11.13, 13:58
            Uuu a opiszesz trening? Bo mój trener niby dobral mi jakieś ćwiczena na spalanie, ale głównie siedze na rowerku mając nadzieje, że to pomoże :D
          • farafa90 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 22.11.13, 08:59
            jeśli chodzi o trening, to 3 razy w tygodniu ćwicze po 2 godziny - rozgrzewka na biezni 10 min, potem 50 min zajmują mi ćwiczenia siłowe - na ręce, nogi, brzuch, mięśnie pleców. a na koniec orbitrek - goidzina. :)
            • karola.bag Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 22.11.13, 13:07
              farafa90 napisał(a):

> jeśli chodzi o trening, to 3 razy w tygodniu ćwicze po 2 godziny - rozgrzewka n
              > a biezni 10 min, potem 50 min zajmują mi ćwiczenia siłowe - na ręce, nogi, brz
              > uch, mięśnie pleców. a na koniec orbitrek - goidzina. :)

o w morde, to pięknie! chya nie dałabym rady tak ...
    • litwaa Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 23.12.13, 17:13
      Poczytaj sobie o "fat burnerach". Spalacze tłuszczu często są wykorzystywane gdy chce się przyśpieszyć ten proces, ale ostrzegam że nieumiejętnie wykorzystane mogą zrobić krzywdę;-)

• sibeliuss Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 30.12.13, 23:10
        Nic nie zastąpi ruchu i zmiany sposobu odżywiania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka