ewabocher 21.04.09, 12:06 Witam Co skutecznie wspomaga odchudzanie, stosował ktoś jakieś suplementy, które skutkują. Oczywiście w połaczeniu z dieta i ćwizeniami, nie wymagam cudów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilika Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 04.01.10, 13:10 Ja mogę polecić l-karnitynę. To jest naturalny suplement, który sam już znajduje się w organizmie. Ja mam Direct. Jeśli ćwiczysz taka pomoc na pewno Ci się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
imbirimbi Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 04.01.10, 14:40 Potwierdzam za poprzedniczką;) Też stosuję ten suplement i to naprawdę przynosi efekty. Ale trzeba pamiętać, że do tego trzeba naprawdę sporo ćwiczyć, bo inaczej szkoda wydawać pieniądze;) Odpowiedz Link Zgłoś
ilika Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 06.01.10, 12:50 No tak, ale o to chodzi, sport l-karnityna, wszystko na swoim miejscu, nie ma co wierzyć, że same tabletki okażą się cudowne. Odpowiedz Link Zgłoś
majka_1982 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 08.01.10, 20:07 meridia i zmiana nawykow zywieniowych Odpowiedz Link Zgłoś
ulawisnia Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 08.01.10, 21:11 duzo ruchu i mniej jesc zeby na minusie z kcal bylo i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
mondayy Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 19.03.10, 18:46 linea, chitinin, thermline, allie, slimlook, fitline ... to są takie najbardziej znane, to znaczy takie farmaceutka mi wyliczyła, mogła jeszcze lecieć dalej ale powiedziałam że dosyć bo i tak wszystkich nie zapamiętam. Generalnie trzeba brać takie naturalne na bazie jakis skutecznych składników jak błonnik, chitosan, kofeina, itp Odpowiedz Link Zgłoś
poul1977 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 28.03.10, 12:51 witam... prawda jest taka, że jak ktoś chce się odchudzić to potrzebne są nie tylko preparaty wspomagające odchudzanie i dieta ale również a właściwie przedewszystkim ćwiczenia... stosuję dietę i ćwiczę w salonie u pani Justyny, ul.Spółdzielcza 9b(na przeciwko bramy wjazdowej do browaru), tel. 509 306 306 tak zwany spacer w podciśnieniu... dzięki temu mam bardzo dobre rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
poul1977 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 28.03.10, 12:53 wiem ze teraz w tym salonie mają pakiet, ofertę 5 wejść gratis. pierwsze 2 wejścia bez żadnych zobowiązań plus 3 kolejne dostaje się gratisowo przy wykupieniu karnetu na 10 wejść. Fajna sprawa- bo można spróbować czy nam się spodoba ten rodzaj ćwiczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
poul1977 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 12.04.10, 16:11 HOODIA GORDONII Badania kliniczne dowodza, ze aktywny skladnik Hoodia Gordonii oszukuje mózg i sprawia, ze nie odczuwasz uczucia glodu. Utrzymujace sie przez caly dzien poczucie sytosci gwarantuje, ze nie bedziesz siegac po przekaski miedzy posilkami, co zaowocuje szybka i bezpieczna utrata wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
zmiana.klimatyczna suplementy 09.01.10, 14:08 ewabocher napisała: > Co skutecznie wspomaga odchudzanie, stosował ktoś jakieś suplementy, które skutkują. Oczywiście w połaczeniu z dieta i ćwizeniami, nie wymagam cudów. Suplementy? Przeczytaj to: kobieta.wp.pl/kat,26377,title,Suplementy-diety-szkodliwe-dla-zdrowia,wid,11840188,wiadomosc.html Ze swej strony proponuje weganizm - urozmaiconą dietę roślinną, bez suplementów :) Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: suplementy 11.01.10, 16:36 ktos napisal meridia oczywiscie ale to zalezy ile chce sie schudnac bo jak 5 kilo to szkoda zdrowia...meridia jest dla osob bardzo otylych lek jest na recepte nie jest zadnym suplementem diety tylko lekiem, wiec nie napewno do brania o tak sobie. z tym lekiem trzeba uwazac Odpowiedz Link Zgłoś
majka_1982 Re: suplementy 12.01.10, 17:38 meridia wspomaga odchudzanie, to nie jest lek ktory odchudzi lenia, ktory za duzo wazy, nikt nie mowi, ze to suplement diety. dla tych z nadwaga rozwaznych tez sie nadaje. mozna ja tez w inny sposob nabyc. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna160989 Re: suplementy 09.04.13, 10:41 Hej, chciałabym Was prosić o wypełnienie poniższej ankiety, której wyniki posłużą mi do napisania pracy magisterskiej na temat „Suplementów diety wspomagających odchudzanie”. Ankieta jest anonimowa i dobrowolna oraz służy wyłącznie celom naukowym. Dziękuję serdecznie za zainteresowanie i poświęcony czas :) moje-ankiety.pl/respond-39223/ankieta-suplementy-diety-wspomagajace-odchudzanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
natalia12126 Re: suplementy 17.11.13, 18:36 Szczerze, odrzuciłabym wszystkie suplementy dostępne w aptekach, bo one w większości przypadków są po prostu nieskuteczne - testowałam kilka z nich i zero rezultatu. Za to Acai Berry 900 mogę polecić na sto procent, nie znam osoby, która nie byłaby zadowolona. Ja schudłam 6 kg w cztery tygodnie. Możecie sobie o nim poczytać tutaj zmiana.klimatyczna napisała: > ewabocher napisała: > > > Co skutecznie wspomaga odchudzanie, stosował ktoś jakieś suplementy, któr > e skutkują. Oczywiście w połaczeniu z dieta i ćwizeniami, nie wymagam cudów. > > Suplementy? Przeczytaj to: > > kobieta.wp.pl/kat,26377,title,Suplementy-diety-szkodliwe-dla-zdrowia,wid,11840188,wiadomosc.html > Ze swej strony proponuje weganizm - urozmaiconą dietę roślinną, bez suplementów > :) > Odpowiedz Link Zgłoś
stasko0 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 17.01.10, 23:43 najskuteczniej odchudzanie wspomaga ruch w każdej postaci :) oczywiście najlepiej w procesach tlenowych. jeśli chcesz mogę coś doradzić tylko potrzebowałbym więcej informacji możesz pisać na maila stasko0@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magda.magda9 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 18.06.13, 08:10 suplementów diet jest bardzo dużo.Każdy z nich jest tylko i wyłącznie "pomocnikiem" w stosowaniu prawidłowej diety. Ja stosuję colon - c, bardzo dobrze reguluje przemianę materii. Dodatkowo chodzę na masaż - bańki chińskie (boli jak cholerka) ale efekty są. Poza tym basen i kijki. Odpowiedz Link Zgłoś
2mercury Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 09.08.13, 14:40 ostatnio w aptece kobieta podala mi jeliton na odchudzanie i regulacje toksyn w organizmie, do tego natrafilem na promocje www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?value=jeliton w aptece wiec warto sprobowac bo to nie jest zaden srodek farmakologiczny a mechaniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
pulchniaczek Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 18.10.13, 16:07 Proszek zasadowy (np Langsteiner) bezpieczny, skuteczny, naturalny szybko działający i tani:) Odpowiedz Link Zgłoś
ablims Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 20.10.13, 09:38 Ja nic nie używałem a schudłem 25 kg :) Co robiłem? Proste - nie jadłem słodyczy, tłustego i bardziej warzywa i owoce. I, co najważniejsze, jadłem mniej oraz regularnie (4-5 posiłków dziennie). Z reguły 2/3 porcji a potem połowę normalnej porcji - aż do skutku :) Odpowiedz Link Zgłoś
farafa90 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 21.11.13, 09:48 Na początku odchidzania tyeż chciałam zaopatrzyć się w jakieś tabletki odchudzające, stwierdziłam że nie bede brac żadnych wspomagaczy, tylko wezme się za siebie. Ćwicze na siłowni (trening trwa 1,5 h, odchudzający, 3 razy w tygodniu) i od dwóch tygodni korzystam z cateringu dietetycznego eat zone, póki co 2 kg zeszły. ciesze sie, bo od kilkiu lat mam problemy z nadwagą i chyba w końcu skończe z nimi :) Odpowiedz Link Zgłoś
karola.bag Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 21.11.13, 13:58 Uuu a opiszesz trening? Bo mój trener niby dobral mi jakieś ćwiczena na spalanie, ale głównie siedze na rowerku mając nadzieje, że to pomoże :D Odpowiedz Link Zgłoś
farafa90 Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 22.11.13, 08:59 jeśli chodzi o trening, to 3 razy w tygodniu ćwicze po 2 godziny - rozgrzewka na biezni 10 min, potem 50 min zajmują mi ćwiczenia siłowe - na ręce, nogi, brzuch, mięśnie pleców. a na koniec orbitrek - goidzina. :) Odpowiedz Link Zgłoś
karola.bag Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 22.11.13, 13:07 farafa90 napisał(a): > jeśli chodzi o trening, to 3 razy w tygodniu ćwicze po 2 godziny - rozgrzewka n > a biezni 10 min, potem 50 min zajmują mi ćwiczenia siłowe - na ręce, nogi, brz > uch, mięśnie pleców. a na koniec orbitrek - goidzina. :) o w morde, to pięknie! chya nie dałabym rady tak ... Odpowiedz Link Zgłoś
litwaa Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 23.12.13, 17:13 Poczytaj sobie o "fat burnerach". Spalacze tłuszczu często są wykorzystywane gdy chce się przyśpieszyć ten proces, ale ostrzegam że nieumiejętnie wykorzystane mogą zrobić krzywdę;-) ___________________________ pozdrawiam - zdrowystylzycia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Co skutecznie wspomaga odchudzanie? 30.12.13, 23:10 Nic nie zastąpi ruchu i zmiany sposobu odżywiania. Odpowiedz Link Zgłoś