Witam drogie mamy
Pisze bo juz nie wiem co mam robic. Moze ktoras z mam jest wstanie mi cos doradzic.
Moja corka ma juz 8 miesiecy, jest karmiona butelka od 4 miesiaca i do dnia dziesiejszego nie chce jesc nic oprocz mleka
Probowalam juz chyba wszystkiego- kupowalam sloiczki wszystkich mozliwych firm, gotowalam sama jak rowniez moja mama a nawet tesciowa, probowalam doprawiac delikatnie, zmienialam lyzeczki i nic. Jedyna rzecza ktora dziubnie ( zje pare lyzeczek to sa deserki i banan). Prosze was mam o pomoc zaznacze jeszcze ze probowalam mala przeglodzic to jest jeszcze gorzej tez dawalam pomiedzy posilkiem kiedy jest jeszcze nie tak bardzo glodna i tez nic. Tak samo jemy z mala przy stole pokazuje jej ze ja tez jem nawet zabawy typu leci samoloci itp ja nie interesuja ona chce butle i koniec. Pediatra mowi ze ma jeszcze czas ale pedietre to mam beznadziejnego tez go musze zmienic dla przestrogi nie polecam Dr.Voitla i jego spolki moze kiedys byla to dobra przychodnia ale teraz to robia masowke oby jak najwiecej.
Prosze o rady jesli ktos ma