wobbler 22.05.07, 20:59 Wydam wozek szkopski w dobrym stanie.Knauf,czy jak mu tam.trojkolowiec.warty kilka setek.Ktora chce-prosze bardzo!tylko przesylke czea so oplacic- ewentualnie przyjsc osobiscie,jak ktora z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wobbler Re: Wozek. 22.05.07, 21:13 spacerowa.Potrzebujesz? Taka z przekladana raczka.Kolka pompowane,ze szprychami.elegancki wozik.W piwni zalega.Zapakowany przez M.w folie.Mial go wystawic na Allegro,ale sie debilowi nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Wozek. 22.05.07, 21:26 eeeee no to wezmę, a zo rok sobie m przypomni i mi szyby przyjdzie powybijać, bo za darmo wzięłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Wozek. 22.05.07, 21:47 Ciebie Marta to udusic nalezy. Nikt by Ci nic nie wybil.Palanta prosilam pol rocku,zeby wystawil-a ten nic.A ja miejsca w piwni nie mam na moj motocykl. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-paula Re: Wozek. 22.05.07, 21:34 Hej. Jesli to serio, to chetnie przyjmę dla mojej kuzynki na wsi( aby wózek miał duze kola) Pokryję koszta przesyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Wozek. 22.05.07, 21:40 To na priva pisz.Jakos musimy to przeslac.Akurat nie mam kasy na wysylke.Trzeba by do konca weeka poczekac. Kola maja jakies 20 cm srednicy. Odpowiedz Link Zgłoś