Dodaj do ulubionych

Księgowość

23.08.10, 10:36
szukam osoby,księgowej, która doradzi i poprowadzi księgowość firmy jednoosobowej.
Obserwuj wątek
    • masno Re: Księgowość 02.09.10, 23:52

Witam
      jestem księgową i jestem zainteresowana współpracą. Czy mogę prosić o kontakt na e-maila
      gazetowego. Pozdrawiam
    • polimers Re: Księgowość 15.02.16, 14:19
      W wielu przypadkach można się przejechać i lepiej zrobić wywiad u wielu źródeł. Z mojej strony, jedne z lepszych usług księgowych świadczono przez średniej wielkości firmę - www.business-care.pl/uslugi/uslugi-ksiegowe.html . Zdecydowanie bardziej drobnostkowo podchodzili do pewnych kwestii przez co z daleka można wyczuć, że traktują indywidualnie i zależy im na kliencie. Zdecydowanie polecam i radzę unikać dużych firm!
    • loren83 Re: Księgowość 25.02.16, 17:12
      Ja zsą chętnie mogę polecić firmę , która jest na wysokim poziomie, nie raz mi pomogła taxexpert24.pl/oferta/ksi%C4%99gowo%C5%9B%C4%87.html ,nawet pomogli mi założyć działalność gospodarczą ,parę lat zarządzają finansammojej firmy , jestem bardzo zadowolona, bardzo miła obsługa , służą pomocą każdemu kto tylko się do nich zgłosi, znajdą czas , doradzają odnośnie parawa księgowości , przy Nich nawet można szybko sie nauczyć :) Polecam
    • kas2016 Re: Księgowość 06.09.16, 09:26
      Dzień dobry,

chęcią poprowadzę księgowość jednoosobowej działalności. O więcej szczegółów proszę pisać na adres ksiegowosc.stachowiak@gmail.com

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do współpracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka