Dodaj do ulubionych

naprawa tylnej belki peugeot

• Gość: andzia Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.05.15, 20:58
      Opini jest pełno i samych pozytywnych. Maja tylu klientów ze nie mają wolnych miejsc. Najlepsza gwarancja to tylko u nich. To nie piekarze.
      • Gość: mastero77 Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.16, 13:49
        Temat stary ale widzę, ze wymienialiście belkę we France Auto Service. Mojego Citroena też czeka wymiana tylnej belki – niestety. Nie jest to tania inwestycja oczywiście ale jak trzeba to trzeba. Plusem jest fakt, że dają 36 miesięcy gwarancji po naprawie czyli jak coś się stanie to zawsze poprawią. Nie przewiduję, żeby coś się miało stać bo czytam o nich same pozytywne komentarze. No i szybko naprawiają – a to dla mnie mega ważne bo zawsze potrzebuję auto.
    • Gość: marecki Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.205.100.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.06.15, 12:55
      Potwierdzam warsztat autostrefa Wrocław mi co prawda regenerować belkę w renault Kango ale robią wszystkie rodzaje zawieszeń w autach francuskich .Wielki czysty warsztat nie żaden garaż .Oczywiście gwarancję tez dają
    • Gość: yofik gadańsk Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.sta.asta-net.com.pl 17.06.15, 20:19
      Przecież oni naprawiają belki ponad 20 lat i co tu szukać opinii. To nie amatorzy. Opinie są same pozytywne. Ciężko do nich się dopchać maja pełno ludzi.
      • Gość: noelo Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.15, 18:48
        Gdyby byli tacy świetni nie reklamowali by się w Google na nazwę konkurencji (Antałex).
        • Gość: Adm Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.15, 11:19
          Bo Antalex nie ma konkurencji które firmy regenerują po 1500 belek miesięcznie.
          • Gość: Andzia Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.sta.asta-net.com.pl 28.06.15, 14:28
            chciałeś chyba napisać że naprawiają rocznie 1500, a nie miesięcznie. Hahahaha. W tym poczytaj ile ta firma ma reklamacji ile ma negatywnych opinii. Jak by byli tacy świetni to nie było by innych firm typu krzak w każdym mieście. Korzystali by u nich. Dziwne że inne firmy mają kolejki na 2 miesiące a tam naprawiają od reki. Coś nie tak.
            • adamolsz19 Re: naprawa tylnej belki peugeot 04.08.15, 23:03
              No raczej miesięcznie, wystarczy wejść na ich (Antałex) facebooka i wszystko jasne.
              W miejscach gdzie nie da się anonimowo, podszywając się pod kogoś pisać niby negatywnych opinii np. moderowane fora internetowe typu 206club.net zdecydowanie mają najlepsze recenzje i wszyscy ich polecają. Miejsc gdzie bez weryfikacji wszyscy, wszystko i bez żadnej odpowiedzialności mogą napisać raczej nie warto brać pod uwagę, mało wiarygodne, po prostu negatywne opinie mogą być pisane na zlecenie np. konkurencji.
              O czym niby ma świadczyć długość kolejki. Jakaś firma ma jedno stanowisko, jednego mechanika, robi jedno dwa auta dziennie i ma kolejkę 2 miesiące do przodu, a inna firma ma 3-4 lub więcej stanowisk, 10 mechaników i robią 20 aut dziennie i robią na bieżąco, czy z tych faktów można wyciągnąć jakieś wnioski? Chyba jedynie taki, że skoro firma inwestuje w rozwój i ma coraz więcej klientów i w miarę wzrostu ich ilości dostosowuje swoje możliwości, aby ich obsługiwać to to co robi robi dobrze, w innym przypadku stanowiska byłyby puste a ludzie nie mieli pracy.
              • Gość: juras70 Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.146.52.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.08.15, 23:32
                Dobre dobre bajki. Jak by ta firma była taka dobra i tania to nie było by setek innych warsztatów co naprawiają belki tylko by korzystali od nich. Po tym wpisie widać ze to pisze osoba tam pracująca. ŻENADA. Smutna reklama. Żal po prostu żal. Wystarczy popytać wielu warsztatów co już nie chcą tam regenerować bo wiadomo dlaczego. Setki opinii negatywnych w internecie są wiarygodne. Reklamacje wielu ludzi że za poprawki co musieli ponownie płacić również. Szkoda gadać i pisać.
                • antalex-tylna-belka Re: naprawa tylnej belki peugeot 05.08.15, 22:14
                  Oj Robert zdenerwowałeś się, a jak piszesz zdenerwowany to składnia cię zdradza.
                  "Wystarczy popytać wielu warsztatów co już nie chcą tam regenerować bo wiadomo dlaczego."
                  "Reklamacje wielu ludzi że za poprawki co musieli ponownie płacić również"
                  Takie kwiatki językowe tylko Ty potrafisz spłodzić.
                  Ładnie zaspamowałeś ten wątek, sporo tych kont tu na zakładałeś.
                  Pozdrowienia z Antałexu
                  • Gość: juras70 Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.146.79.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.08.15, 22:55
                    Chyba mnie człowieku z kimś pomyliłeś. Całe szczęście że nie mam już Peugeota 206. Nieudolne naprawy tych belek doprowadzają do rozpaczy. A na forach nikt negatywnie się nie wypowiada, by syfu nie robić. Alle gdy prywatnie się popytasz to większość odradza naprawy. Prosta sprawa jak drut.
    • Gość: Staszek Wieliczka Regeneracja tylnej belki- francuzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.15, 00:34
      Ja też byłem ostatnio w przegini duchownej w az cars, jestem również zadowolony mechanicy działają bardzo sprawie a wiadomo upalna pogoda obecnie daje sie we znaki. Polecam wam tą fiirmę z resztą sam ich dziś pochwaliłem opinii mają bardzo dużo, dlaczego bo znają się na tym i działają rzetelnie - kto zainteresowany odsyłam do opinii
      www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?fachowiec=75304
    • Gość: ff Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: 31.31.72.* 21.08.15, 22:37
      jakie ceny?
    • Gość: ffuy Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.centertel.pl 21.08.15, 22:38
      jakie ceny u nich są?
    • Gość: Colin Tylna belka regeneracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.15, 09:16
      Jeżeli ktoś z małopolski ewentualnie górny śląsk to polecam gości z azcars ,byłem zrobili jak trzeba jeżdżę 6 miesiąc i jest ok ,zaznaczam że robię około 10-12 tyś miesięcznie,co do reszty to swego czasu kilka lat temu kupowałem na wysyłkę z antałexu i też było spoko tylko daleko (jestem z Mikołowa) co do gościa z Piły to moim zdaniem przerost formy nad treścią,jak dzwoniłem to tylko gadał jaki to on mistrz a reszta partacze i ze ma tyle poprawek po niby fachowcach że nie ma czasu na sen,hehe a ogłoszeń w sieci ma tyle że jak szukałem warsztatu do naprawy belki to pan z piły nawet mi z lodówki wyłaził jak chciałem coś zjeść:(( w Krakowie nie polecam p Nalepy szwagier naprawiał 306 belka rozsypała się po 20 tyś gwarancji nie uwzględnili ,co do reszty nie wiem. Acha zaznaczam że nie mam pojęcia jak regeneruje pan z Piły może lepiej niż serwisy PSA ale zakochany w sobie jest bardzo:)
    • kosmotynka Naprawa tylnej belki 21.10.15, 11:38
      Uważam, że na naprawę tylnej belki peugeot 206 warto byłoby udać się do specjalistycznego serwisu regeneracji tylnej belki skrętnej Szmytek. Działają już na rynku dwadzieścia dwa lata i większość napraw wykonują na poczekaniu.
      • andrzejuu83 Re: Naprawa tylnej belki 16.12.15, 12:49
        Ja ze swojego doświadczenia polecam firmę Franceautoservice. Robiłem u nich już dwie belki w Kangoo oraz Lagunie i auta jeżdżą do dzisiaj. Nie wiem jak reklamacja, na szczęście nie musiałem korzystać ale mam ją na 3 lata bez limitu kilometrów. Można ich znaleźć na Regeneracja tylnej belki
    • sprytnymis Tylna belka Peugeot 206 21.10.15, 14:02
      Miałem ten sam problem z tylną belką w swoim samochodzie, oddałem samochód do regeneracji belki w firmie peugeot-citroen.com, firma solidnie wykonała pracę i nie zapłaciłem dużo, do dziś jeżdżę tym samochodem i nie mam już żadnych problemów nic nie stuka.
    • krysmaci Re: naprawa tylnej belki peugeot 19.01.16, 16:03
      Moje auto też ostatnio przeszło naprawę tylnej belki, tylko że ja mojego peugeot-a oddałem do France Auto Service w Krakowie. Zrobili wszystko w kilka godzin i dal mi 3 lata gwarancji! Myślałem że taka naprawa będzie długo trwać ale na szczęście tak nie było :D
    • Gość: Iwona Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.146.130.225.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.16, 14:49
      a może warto odwiedzić France Auto Service? wymieniałam kiedyś u nich belkę, i Pan Rafał świetnie się tym zajął. jakieś 3-4 godziny i było po sprawie. no i co mnie zaskoczyło – dostałam 3 letnią gwarancję na ich usługę – co się bardzo rzadko zdarza! na ich stronie tylnabelka.pl jest więcej info
      • damianrogucki Re: naprawa tylnej belki peugeot 11.02.16, 15:06
        Też znam franceautoservice. Dobry warsztat robią szybko i dobrze. To co ich wyróżnia to ze dbają nie tylko o samochód ale i o warsztat mają naprawde czysto
        • Gość: brejen Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.wroclaw.mm.pl 12.03.16, 09:07
          a gdzie oni sie znajdują? w sumie to potrzebuję szybkiej diagnozy bo nieźle mi auto trzeszczy a za tydzień w trasę. podjadę do nich i zobaczymy czy zaradzą, licze na to bo w sumie to dość dobzrze o nich słyszałem!
          • Gość: mark22 Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.146.7.64.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.03.16, 09:50
            Lepiej proszę poczytać o nich sporo ludzi ostrzega przed nimi. Troche wysiłku.
            • Gość: Piotr Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.heyjuju.com 20.03.16, 11:59
              Nie wiem czy tak wszyscy. Ja byłem w franceautoservice w Krakowie i jestem zadowolony. Szybko się uwinęli, pokazali mi moje stare części, cenowo ne było tragedii a dają gwarancje. Ogólnie jestem zadowolony.
      • Gość: Sejmek Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.wroclaw.mm.pl 31.03.16, 23:15
        no wlasnie byłem u nich, umówiłem się na wizytę. auto zostawiam po weekendzie. wrażenie wywarli w porządku. mam nadzieje, że tak tez będzie z naprawą...chociaż widzę że ludzie są zadowoleni z nich.
      • kieszkowix Re: naprawa tylnej belki peugeot 07.04.16, 08:53
        A po co kupować nową jak może ta belka jeszcze nie jest stracona? Panowie u Sztukowskiego zrobili w mojej 308emce regenerację i potem belka sprawowała się jak nowa więc taniej mnie to wyszło niż jak bym miał kupować nową...
      • fortune33 Re: naprawa tylnej belki peugeot 01.06.16, 15:55
        Również polecam, korzystałem z ich usług w warsztacie w Krakowie. Po 4 godzinach mogłem odebrać swój samochód. Na ich stronie jest też cennik tylnabelka.pl/cennik/peugeot/peugeot-206/ także niczym nas nie zaskoczą ;)
        • Gość: rr Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.play-internet.pl 24.06.18, 14:44
          Na usługę typu regeneracja tylnej belki zawsze można przyjechać osobiście lub skorzystać z części z półki na wymianę.
    • Gość: filip Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.17, 12:58
      W dniu 06.02.2016r miałem przyjemność ,,regenerować,, belkę skrętną w moim peugot-cie 306.
      Umówiłem się wcześniej telefonicznie i już sama rozmowa była monologiem . Właściciel P.Szmytkowski dowiedziawszy się ,że belka była już naprawiana -zaczął swój monolog-że wszędzie papraki,że oszukują,że się nie znają itp.itd , bez oglądania auta -na odległość stwierdził ,że wszystko skopane i tylko JEGO FIRMA robi tylko belki rzetelnie i daje gwarancje to już od 24 lat. W ogóle nie dopuszczał mnie do głosu. W końcu udało mi się dowiedzieć , że trzeba się umówić i czeka się około 2 godzin, więc tak zrobiłem. Do dojazdu do warsztatu brak jakiegokolwiek oznakowania . Brak większego parkingu.Warsztat mały, na dwa stanowiska z czego jedno dostępne/,,dziki tłum się nie kłębił/, wejście do kanału po ruchomej drabinie/nie wiem czy tak wygodnie i czy to zgodnie z przepisami/.Po wyjęciu belki P.Szmytkowski rzucił się do robienia zdjęć uszkodzeń zamiast ich naprawy. Na swojej stronie podaje 60-90 minut , tu wszystko trwało ponad 2 godziny. Specjalistyczne narzędzia to fleks,ręczna praska do łożysk, siłownik do rozebrania belki , dwa uchwyty do unieruchomienia belki, ,,pręt do regulacji belki,, i stół powleczony nie wiadomo czym w stanie mocno zużytym. Narzędzia pojedyncze, w plastikowej przeciętym na pół zbiorniku plastikowym. Miarka-ułamana ca 30cm długości,mało czytelny, kawałek z miarki zwijanej. Przy oczyszczaniu fleksem elementów z rdzy oprócz wyciągu były otwierane drzwi -jaka skuteczność wyciągu? Oświetlenie- dwie przenośne lampki diodowe podłączone ,,żabkami,, do akumulatorków/?/ i jak w warsztacie . Zimno. Pomieszczenie dla oczekującego klienta-klitka przedzielona jakąś ścianą ze sklejki na ukos z cukierkami i ekspresem , toaleta zimna .
      Może i ten Pan faktycznie te belki naprawia od 24 lat ale chyba ciągle tak samo i w takich samych warunkach. Jak na JEDYNY PROFESJONALNY SPECJALISTYCZNY w POLSCE zakład to klient ma się cieszyć ,że trafił do FACHOWCA , któremu płaci się tylko gotówką-XXI wiek / o czym nie raczył uprzedzić/. Do wybory paragon lub faktura. Gwarancja -świstek papieru – nie określający co wchodzi w jej zakres -,,By zachować jakość naprawionej belki i dbać o wydane własne pieniążki za naprawę zwracamy Państwu uwagą na ostrożność prawidłowej eksploatacji po naszych dziurawych drogach,,?????.Gwarancja na 3 lata lub 100 000 km. Podsumowując Właściel Pan Szmytkowski ma na pewno wiedzę i doświadczenie ale jednocześnie fobie na inne warsztaty i klienta mającego inne zdanie. Mam nadzieję ,że te 100 000 km przejadę bez problemów i zgłoszę się na wymianę uszczelnienia . Acha i nie widziałem przez czas naprawy 4 fachowców jak zachwala się na stronie firmowej/pracował Właściciel z drugim pracownikiem/. Zaznaczam .że jestem tylko kierowcą i opisałem co widziałem w trakcie naprawy.
    • Gość: mariuszBodziorowsk Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.17, 09:57
      Nie, tej firmy akurat nie znam. Ja jestem z dolnośląskiego i w świdnicy zregenerowali mi tylną belkę. Ogólnie działają też wysyłkowo z tego co wiem. Poczytaj sobie tutaj więcej tutaj - tylnabelka.com/tylna-belka-po-regeneracji-peugeot-206/ .
    • Gość: marozek Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.17, 19:05
      Jak z piły to chyba ta wymianatylnejbelki.pl/ tyle lat na rynku, chyba dobrze robią?
      • Gość: Marta Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.09.17, 21:30
        To nie jest firma z Piły lecz ze Świdnicy jaka ma pełno negatywnych opinii w internecie.
    • tadek1984 Re: naprawa tylnej belki peugeot 21.01.18, 15:26
      Witam wszystkich, jesli macie problem w naprawa tylnej belki peugeout Partner i nietylko to Polecam tylnabelka.pl/
      • tadek1984 Re: naprawa tylnej belki peugeot 21.01.18, 15:30
        tadek1984 napisał(a):

Witam wszystkich, jesli macie problem z naprawa lub regeneracja tylnej belki peugeout Partner i nietylko to Polecam tylnabelka.pl/
        • Gość: Jarek Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.146.197.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.01.18, 15:44
          a ładnie to tak polecać własną firmę w imieniu podstawionej i wymyślonej osoby. Negatywne opinie tego nie przykryją
          • Gość: mua Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.play-internet.pl 16.09.19, 13:42
            Z całą pewnością takie gadanie, że ktoś reklamuje coś pod czyimś szyldem jest tylko żałosną próba wylania swojej zazdrości. Jeśli jednak chcesz wyczyścić filtr DPF w swoim aucie możesz śmiało dodać nawet niepochlebny komentarz pod tym wpisem. Ja i tak mam to wiesz gdzie. Zawsze po wyczyszczeniu i zregenerowaniu DPF odzyskuje on swoje walory techniczne i użytkowe, a samochód ponownie ma pełną moc i sprawność.
      • tadek1984 Re: naprawa tylnej belki peugeot 21.01.18, 15:34
        tadek1984 napisał(a):

Witam wszystkich, jesli macie problem z naprawa lub regeneracja tylnej belki peugeout Partner i nietylko to Polecam tylnabelka.pl/
      • Gość: Jarek Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.146.197.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.01.18, 15:48
        A czy ładnie to tak polecać własną firmę w imieniu podstawionej i wymyślonej osoby ? Oj nie ładnie
        • tadek1984 Re: naprawa tylnej belki peugeot 25.01.18, 17:22
          Oj nie ładnie oskarżać... bez żadnych podstaw. Prosze zobaczyć Post np. Pani Iwony "a może warto odwiedzić France Auto Service? wymieniałam kiedyś u nich belkę, i Pan Rafał świetnie się tym zajął. jakieś 3-4 godziny i było po sprawie. no i co mnie zaskoczyło – dostałam 3 letnią gwarancję na ich usługę – co się bardzo rzadko zdarza! na ich stronie tylnabelka.pl jest więcej info"
          Mam teraz rozumieć że Pani Iwona jest właścicielem czy o co chodzi?
          • Gość: gt44rr Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.play-internet.pl 01.08.18, 07:26
            Kocopolisz Tadek. Zregeneruj sobie tapicerkę lepiej...
            • Gość: ads Katowice regeneracja turbin naprawa turbosprężarek IP: *.play-internet.pl 30.12.18, 11:21
              Katowice regeneracja turbin naprawa turbosprężarek rozwiązuje problemy z tym podzespołem skutecznie i na długo.

• Gość: ftyu Katowice regeneracja turbin naprawa turbosprężarek IP: *.play-internet.pl 30.12.18, 11:23
                Regeneracja turbin naprawa turbosprężarek w Katowicach usuwa skutecznie i na długo kłopoty z tym elementem. Zapraszamy do naszego zakładu.
    • Gość: teo Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.18, 17:07
      Ja polecam tylnabelka.pl/regeneracja-tylnej-belki/
    • Gość: gt44rr Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.play-internet.pl 24.06.18, 14:39
      Może tutaj regeneracja tylnej belki powiedzie się.
    • Gość: rjxc70 Re: naprawa tylnej belki peugeot IP: *.play-internet.pl 24.06.18, 14:43
      Regeneracja tylnej belki we francuzach tutaj jest oferowana profesjonalnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka