zapsska 06.09.15, 11:49 Hej, czy znajdzie się może tutaj jakiś serwisant wózków widłowych którzy podpowie na co zawracać uwagę przy wyborze tego typu pojazdów? Dodam, że chodzi o elektryczny do pracy na magazynie, w zamkniętym pomieszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radomy Re: Wózek widłowy 07.09.15, 07:57 Mam za sobą kurs operatorski na wózek widłowy. Uczyłem się i zdawałem na sprzęcie still. Powiem tak, jest wygodny, precyzyjny i bezpieczny (klatki ochronne i te sprawy). To pewnie nie są tanie rzeczy, ale odsyłam do http://www.still.pl/17516.0.0.html masz tam specyfikację poszczególnych modeli. Uchodzą za stabilne i niezawodne. Odpowiedz Link Zgłoś
szymianiuk90 Re: Wózek widłowy 07.12.15, 14:09 Proszę, tu macie bardzo ciekawe rozwinięcie tematu we wpisie blogowym. Omówienie podstawowych parametrów wózków jezdniowych: nośność, udźwig, siła uciągu - gdzie-zrobie-kurs-na-wozki-widlowe.blogspot.com/2015/12/podstawoweparametry-wozkow-widowych.html Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1maroko Re: Wózek widłowy 14.06.17, 13:11 zobacz, czym się różnią wózki elektryczne od wózków zasilanych gazem szkoleniaudt.shutterfly.com/szkoleniawarszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milek Re: Wózek widłowy IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.19, 12:27 Każdy wózek czasem się psuje niestety :) jeśli będziesz potrzebować części wymiennych - polecam stronę www.wozkiwidloweczesci.pl/. Markowe części, starczają na długo - a to najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
morzejek33 Re: Wózek widłowy 14.02.19, 00:00 Nie bardzo rozumiem jaki jest sens do małej działalności kupować nowe wózki widłowe, kiedy nie wiemy ile porobimy w tej branży, a różnice są kolosalne, wystarczy zerknąć na ogłoszenia używek - www.truck.pl/pl/d/w%c3%b3zki-wid%c5%82owe/still-dfg-12-w%c3%b3zek-wid%c5%82owy-33357902 fakt, że nie wszystkie są jak z obrazka, ale sporo tańsze niż nowe, a często stare wózki są mniej zawodne niż te wszystkie nowoczesne. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkula123 Re: Wózek widłowy 26.06.20, 01:14 Polecam sprawdzić firmę Maglo. Oferują wiele różnych wózków widłowych w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kpap22 Re: Wózek widłowy 17.08.20, 10:39 Polecam napisać do Maglo doradzą i przedstawią korzystną ofertę dla obu stron! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogrodowy Re: Wózek widłowy IP: *.play-internet.pl 01.02.21, 11:35 Ja również polecam firmę maglo, już kilka razy zamawiałem z ich strony i można liczyć na pomoc w wyborze z ich strony. Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
ankietagoogleopinie Re: Wózek widłowy 05.10.22, 19:49 Dzień dobry, prosiłbym o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej firmy Spare wózki magazynowe ankiety.googleopinie.pl/spare-wozki-magazynowe/ Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś