Dodaj do ulubionych

Naprawa samochodu po kolizji

IP: *.centertel.pl 27.04.16, 00:39
Sprawdzone namiary w waszych miastach. Najbardziej interesuje mnie Warszawa.
Obserwuj wątek
    • Gość: koszykarski Re: Naprawa samochodu po kolizji IP: *.play-internet.pl 24.06.16, 12:06
      Ja polecam. Jeżdżę na dailmlera i jestem zadowolony z opieki nad moim cacuszkiem. Znają sie na rzeczy i maja najnowszy sprzęt co też jest ważne. Bo kto by chcial oddawać samochód do miejsca zle wyposażonego... Ja na pewno nie. Dobry warsztat jeszcze mnie nie zawiedli
      • Gość: dasd Re: Naprawa samochodu po kolizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.16, 12:53
        dzieki za ten namiar, ja ostatnio pojechalam na Daimlera do tego warsztatu mercedesa i wszystko mi sprawnie zalatwili. dzieki.
    • sannnderr Re: Naprawa samochodu po kolizji 03.11.16, 13:39
      Ja po stłuczce miałem problemu z maglownicą. Mieszkam nieopodal Zielonej Góry, więc udałem się do Auto-Rege, bo widziałem że są dość polecani w internecie. Szybko uwinęli się z problemem.
      • alanb.11 Re: Naprawa samochodu po kolizji 14.11.16, 14:15
        Hej. Dzięki za namiar. Brat miał problem właśnie z przekładnią kierowniczą, umówił się w Autorege na wymianę i problem z głowy. Bardzo sobie chwalił czas naprawy i też koszta podobno nieduże.
    • milonga71 Re: Naprawa samochodu po kolizji 30.11.16, 10:31
      Nie w Wawie, ale w Markach k. Wawy, jest warsztat, z którego zazwyczaj korzystamy z narzeczonym. Jest to warsztat przy aso Honda Matraszek. Zatrudniają naprawdę rzetelnych mechaników, bardzo sobie chwalimy serwis, polecam! Aha, serwisują różne marki i modele.
    • mirekk1972 Re: Naprawa samochodu po kolizji 23.01.17, 17:57
      Auto Creative Service - jedyni rozsądni
      autocreativeservice.pl/
    • piotrbud88 Re: Naprawa samochodu po kolizji 25.01.17, 12:10
      Może czasami warto samemu spróbować jakąś usterkę naprawić i oszczędzić, no ale jak nie mamy takich umiejętności to trzeba skorzystać usług fachowca, polecam przeczytać
      www.mlipinski.pl/auto-serwis-mechanik-czy-samodzielna-naprawa/
    • daro444777 Re: Naprawa samochodu po kolizji 12.02.17, 08:54
      Korzystałem z usług firmy WIKAR. Rewelacja ! Profesjonalny serwis za super cenę :) Mój Ford był kilka razy serwisowany, jednak tylko w serwisie WIKAR specjaliści wykonali dobrą robotę. Polecam !
    • rozbickaanna Re: Naprawa samochodu po kolizji 08.03.17, 15:33
      Miałam problemy z samochodem w Łodzi. Samochód stał na podwórku podczas burzy. Na bagażnik z tyłu samochodu przewróciło się drzewo. Szody spore. Nie mogłam wyjechać. Trzeba było wezwać lawetę. Znajomi u których mieszałam polecili mi warsztat blacharski autoserwislodz.com.pl/, który był chyba najbliżej. Zastanawiałam się, czy dobrze trafię. Obsługa warsztatu okazał się kompetentna i wiarygodna. Wytłumaczyli dokładnie co będą robić z moim samochodem i jak będzie efekt, zapewnili kompleksową usługę (także naprawę mechaniczną). Poza tym dostałam auto zastępcze na czas naprawy.
    • Gość: Rafał Re: Naprawa samochodu po kolizji IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.17, 13:12
      Sprawdzony w Krakowie:

IRMAR SP. Z O.O.
      ul. Makuszyńskiego 19
      31-752 Kraków
      NIP: 6783154193

SERWIS
      +48 518-840-464
      biuro@irmarserwis.pl
      gadu-gadu 42788566

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka