GoĹÄ: piorun IP: *.centertel.pl 27.04.16, 00:39 Sprawdzone namiary w waszych miastach. Najbardziej interesuje mnie Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: koszykarski Re: Naprawa samochodu po kolizji IP: *.play-internet.pl 24.06.16, 12:06 Ja polecam. Jeżdżę na dailmlera i jestem zadowolony z opieki nad moim cacuszkiem. Znają sie na rzeczy i maja najnowszy sprzęt co też jest ważne. Bo kto by chcial oddawać samochód do miejsca zle wyposażonego... Ja na pewno nie. Dobry warsztat jeszcze mnie nie zawiedli Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dasd Re: Naprawa samochodu po kolizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.16, 12:53 dzieki za ten namiar, ja ostatnio pojechalam na Daimlera do tego warsztatu mercedesa i wszystko mi sprawnie zalatwili. dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
sannnderr Re: Naprawa samochodu po kolizji 03.11.16, 13:39 Ja po stłuczce miałem problemu z maglownicą. Mieszkam nieopodal Zielonej Góry, więc udałem się do Auto-Rege, bo widziałem że są dość polecani w internecie. Szybko uwinęli się z problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
alanb.11 Re: Naprawa samochodu po kolizji 14.11.16, 14:15 Hej. Dzięki za namiar. Brat miał problem właśnie z przekładnią kierowniczą, umówił się w Autorege na wymianę i problem z głowy. Bardzo sobie chwalił czas naprawy i też koszta podobno nieduże. Odpowiedz Link Zgłoś
milonga71 Re: Naprawa samochodu po kolizji 30.11.16, 10:31 Nie w Wawie, ale w Markach k. Wawy, jest warsztat, z którego zazwyczaj korzystamy z narzeczonym. Jest to warsztat przy aso Honda Matraszek. Zatrudniają naprawdę rzetelnych mechaników, bardzo sobie chwalimy serwis, polecam! Aha, serwisują różne marki i modele. Odpowiedz Link Zgłoś
mirekk1972 Re: Naprawa samochodu po kolizji 23.01.17, 17:57 Auto Creative Service - jedyni rozsądni autocreativeservice.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
piotrbud88 Re: Naprawa samochodu po kolizji 25.01.17, 12:10 Może czasami warto samemu spróbować jakąś usterkę naprawić i oszczędzić, no ale jak nie mamy takich umiejętności to trzeba skorzystać usług fachowca, polecam przeczytać www.mlipinski.pl/auto-serwis-mechanik-czy-samodzielna-naprawa/ Odpowiedz Link Zgłoś
daro444777 Re: Naprawa samochodu po kolizji 12.02.17, 08:54 Korzystałem z usług firmy WIKAR. Rewelacja ! Profesjonalny serwis za super cenę :) Mój Ford był kilka razy serwisowany, jednak tylko w serwisie WIKAR specjaliści wykonali dobrą robotę. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
rozbickaanna Re: Naprawa samochodu po kolizji 08.03.17, 15:33 Miałam problemy z samochodem w Łodzi. Samochód stał na podwórku podczas burzy. Na bagażnik z tyłu samochodu przewróciło się drzewo. Szody spore. Nie mogłam wyjechać. Trzeba było wezwać lawetę. Znajomi u których mieszałam polecili mi warsztat blacharski autoserwislodz.com.pl/, który był chyba najbliżej. Zastanawiałam się, czy dobrze trafię. Obsługa warsztatu okazał się kompetentna i wiarygodna. Wytłumaczyli dokładnie co będą robić z moim samochodem i jak będzie efekt, zapewnili kompleksową usługę (także naprawę mechaniczną). Poza tym dostałam auto zastępcze na czas naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rafał Re: Naprawa samochodu po kolizji IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.17, 13:12 Sprawdzony w Krakowie: IRMAR SP. Z O.O. ul. Makuszyńskiego 19 31-752 Kraków NIP: 6783154193 SERWIS +48 518-840-464 biuro@irmarserwis.pl gadu-gadu 42788566 Odpowiedz Link Zgłoś