Dodaj do ulubionych

bra star w Polsce

17.04.10, 15:52
Ostatnio wchodzę sobie na Brastop a tutaj reklama konkursu STAR IN A BRA...
Już zaczęłam sobie kreować swój profil po czym zorientowałam się, że ta zabawa
jest tyko dla obywatelek UK i tak mnie to zainspirowało - może by zrobić
podobny konkurs w Polsce... Są u nas w końcu firmy, które dystrybuują
angielskie marki bielizny, liczne sklepy internetowe, polscy producenci
zaczynają szyć DD+, a polscy projektanci z Ewą Michalak na czele, tworzą
cuda... Myślę, że znaleźli by się i sponsorzy i patroni konkursu i
uczestniczek byłoby mnóstwo... Poza tym, co chyba najważniejsze, mogłoby się
to przyczynić do promowania bieliźnianej świadomości wśród kobiet... Jak wam
się widzi Polska Gwiazda Krągłości 2010...? :)
Obserwuj wątek
    • kasia_grubasia Re: bra star w Polsce 17.04.10, 16:52
      Coś tam kiedyś słyszałam o jakimś konkursie któregoś z polskich sklepów
      internetowych, w którym nagrodą była sesja w bieliźnie i podobno żadna z
      laureatek się nie zdecydowała na odebranie nagrody, sklep się przejechał na
      konkursie i w ogóle było niefajnie :/
      • jehanette Re: bra star w Polsce 17.04.10, 18:26
        Była jakaś taka akcja. Tam trzeba było napisać recenzję jakiegoś biustonosza iw
        nagrodą był chyba komplet bielizny i sesja. Rzeczywiście, żadna wygrana nie
        zdecydowała się na sesję. Ja tam bym chciała :D. Móc poprzymierzać te wszystkie
        cudeńka :DDDD Gdyby tylko ktoś chciał mnie fotografować... ;)
        • leipsi Re: bra star w Polsce 17.04.10, 22:17
          Nie wiedziałam, że była taka akcja... Szkoda że jak mówicie nie wypaliła. :(
          Może teraz było by inaczej skoro weszła polska wersja "Jak dobrze wyglądać nago"
          ale myślę też, ze chyba w takim jeszcze sporo nam brakuje do brytyjskiej
          otwartości...
        • anna-pia Re: bra star w Polsce 17.04.10, 22:18
          Tak, sesja fajna rzecz, ale sklep zastrzegał sobie możliwość wykorzystania zdjęć
          - to już nieco mniej fajne, nie uważasz? :)
          • magdalaena1977 Re: bra star w Polsce 17.04.10, 22:50
            Wcale się nie dziwię, zwłaszcza, że w konkursie promowane były zdolności
            literackie, a nie idealna figura.
            Nawet się dziwiłam, że tyle dziewczyn się zgłosiło. 200 zł (czyli wartość
            przeciętnego kompletu) to trochę mało jak na sprzedanie swoich intymnych zdjęć.

A Star in a Bra to konkurs dla potencjalnych modelek.
            • leipsi Re: bra star w Polsce 18.04.10, 10:01
              Rozumiem, że Bra star to konkurs dla potencjalnych modelek ale to co mi się w
              nim podoba to to, że nie jest to konkurs dla wieszaków... Jak oglądałam zdjęcia
              z poprzednich edycji to brały w nim udział piękne kobiety o zupełnie powszechnej
              urodzie takiej jaką ma każda z nas a nie jakieś super modelki... Z jednej strony
              rozumiem, że Polsce kobiety za ten komplet i profesjonalne zdjęcia się nie
              zdecydowały ale to było jak rozumiem jakiś czas temu - może teraz byłoby
              inaczej... Nie wiem... Pewnie się nie przekonamy ale idea konkursu bardzo mi się
              podoba :)
              • moniach_1 Re: bra star w Polsce 18.04.10, 12:10
                Ja jakoś nie wierzę w tą wstydliwość Polek, a jak oglądam niektóre galerie na
                gronie czy n-k (podpisane imieniem i nazwiskiem!) to nie wierzę w nią wcale
                (tzn. wierzę, że znalazłyby się polki, które nie mają oporów przed zrobieniem
                sobie sesji w bieliźnie, nie przejmując się dalszym życiem tych zdjęć). Różnica
                między konkursem polskim a star in a bra polega na nagrodzie - u nas był to
                komplet bielizny, a w star in a bra - sesja, praca, kariera, rozpoznawalność...
                Różnica jest drastyczna. Gdyby u nas któryś z producentów zaoferował jako
                nagrodę pracę u siebie, chętnych na pewno by nie brakowało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka