indigo-rose Szeroki mostek 11.02.11, 14:41 Niby plunge, a chyba jednak nie mój fason. :P Odpowiedz Link
anna-pia Re: Ogromny stanik... 11.02.11, 15:15 maheda napisała: > Ciekawe, jaki to rozmiar ;-) > Jak to jaki? 75Deeeeeeeeeeee ;) Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Ogromny stanik... 11.02.11, 15:41 Trzysta Ce! Bo przecież większe niż Pamela Anderson, a ona ma 100 Ce! Swoją drogą interesujące cięcie. Ciekawe jak taki krój by się sprawdził w praktyce :) Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Ogromny stanik... 11.02.11, 16:35 moze effuniak wezmie na warsztat i nam za niedlugo odpowie ;) Odpowiedz Link
maheda Effuniaku! 11.02.11, 17:07 Prośba do Ciebie - myślisz, że ta konstrukcja miałaby szanse powodzenia? Bo wydaje się niegłupia z tymi klinami... Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Effuniaku! 11.02.11, 17:23 Tylko kliny musiałyby być idealnie dopracowane, bo sprawia to wrażenie, jakby przy miękkich stanikach mogło strasznie stożkować przy złym kształcie klinów. Taka bardziej fikuśna Doreen. Odpowiedz Link
maheda Re: Effuniaku! 11.02.11, 17:31 Tak, też się nad tym zastanawiałam. No i jeszcze dochodzi fakt zszycia tych wszystkich klinów akurat w okolicach brodawki, co też nie poprawi sytuacji. Ale może sam szczyt można by zostawić w formie materiału, a potem jakoś naciąć materiał w kliny? Odpowiedz Link
teresa104 Jeśli ideałem kształtu piersi jest półkula 11.02.11, 18:29 to najlepsze do uzyskania tego kształtu są takie wielokątne łatki, z jakich szyje się piłki do nogi (chociaż ostatnio wprowadzono piłkę z takich łatek w kształcie biszkoptów), albo beczułkowate paski (do siatkówki). Płaski kawałek materiału na sutku i rozchodzące się od niego kliny to pomysł z piłki lekarskiej:) Tylko zastanawiam się, kto ma taki cycek, żeby to wypełnić, żeby nasza "piłka" nie wyglądała, jakby uszło z niej powietrze. Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Jeśli ideałem kształtu piersi jest półkula 11.02.11, 19:14 W sumie to mogłabym mieć stanik we wzór takiej klasycznej, podwórkowej biało-czarnej piłki do nogi. Zawsze patrząc na niego bym się czuła jakbym znów miała 10 lat i grała z chłopakami w nogę na podwórku. Odpowiedz Link
teresa104 To ja chcę taki: 11.02.11, 20:13 www.pro-volley.pl/pilki-siatkowe-mikasa/pilka-mikasa-mva-300.html i będę sobie myśleć o Możdżonku:) Odpowiedz Link
kotwtrampkach Re: Jeśli ideałem kształtu piersi jest półkula 20.02.11, 15:37 besame.mucho napisała: > W sumie to mogłabym mieć stanik we wzór takiej klasycznej, podwórkowej biało-cz > arnej piłki do nogi. był kiedyś konkurs na wzór stanika (freya chyba)- myślę, ze taki miałby szansę wygrać :-D Sama mogłabym mieć taki :))) Odpowiedz Link
butters77 Re: Effuniaku! 12.02.11, 21:38 Normalnie Was kocham:-) Takie absurdalne zdjęcie, a Wy i tak potraficie z tego wysnuć konstruktywne wnioski dla szycia staników:-))) Odpowiedz Link
balbina11 Re: Całkowita prywata do Mahedy 20.02.11, 19:49 Muszę Ci podziękować za ostanikowanie w Mambra mojej przyjaciółki Emilki i jeszcze jednej sąsiadki. Wywarłaś na nich ogromne wrażenie, takie, że E zaprezentowała nam nowy stanik w obecności moich rodziców, mojego M (ale on to widział już wcześniej) i mnie. Taka była zachwycona. Maheda rządzi!! Odpowiedz Link