Dodaj do ulubionych

noclegi Gdynia

08.05.11, 11:10
Ladies,
możecie proszę polecić jakieś fajne (i tanie, jak zwykle) miejsce do spania w Gdyni?
Wybieram się w lipcu, na jakieś 7-10 dni. Idealnie, żeby nie było za daleko od centrum, bo wybieram się do Teatru Muzycznego kilka razy, no i nie za daleko od plaży, bo będę niezmotoryzowana.
Przeglądam te wszystkie strony z noclegami, i nic sensownego nie mogę znaleźć, tzn. są fajne oferty kwater ale dla kilku osób, a ja potrzebuję pokoju 1-osobowego, najlepiej z łazienką, i tutaj ceny mnie zwalają z nóg.
Może być pokój gościnny, może jakiś ośrodek, w którym się kiedyś zatrzymałyście?
Obserwuj wątek
    • amoureuse Re: noclegi Gdynia 08.05.11, 13:57
      W Gdyni nie ma niestety dobrej bazy noclegowej, w centrum masz drogie hotele, a w sezonie to już w ogóle ceny z kosmosu... Ale za to mamy świetną komunikację miejską, korzystam od ponad dekady i nie mogę narzekać :) Dlatego może poszukaj czegoś dalej, nawet niekoniecznie w Gdyni, ale też w Rumi, Rewie, Mechelinkach, Kosakowie itp. Do teatru się dostaniesz bez problemu (wsiadasz w Kosakowie w 105, pół godzinki i jesteś w centrum), a na dodatek plaże w sezonie są ODROBINĘ mniej zatłoczone niż w Gdyni... Zaraz tak w ogóle skrobnę Ci maila, odbierzesz gazetowy? :)
      • agus2412 Re: noclegi Gdynia 08.05.11, 14:19
        Reda i Wejherowo też nie są daleko. Z Wejherowa dojedziesz kolejką do Gdyni w pół godzinki, z Redy czy Rumi jeszcze szybciej. Jesli chodzi o plaże to też spokojnie kolejką. Pod samą plażę rzecz jasna nie dojedziesz ale te kilkanaście minut pieszo chyba byłoby ok?
      • amoureuse Re: noclegi Gdynia 08.05.11, 14:24
        Ech, nie mogę wysłać, może dasz jakieś inne namiary na siebie? :)
        I tak, agus ma rację, Reda i Wejherowo też są blisko, ale nie odpowiadam za Polską Kolej ;) SKM nawala zdecydowanie częściej niż ZKM :)
        • agus2412 Re: noclegi Gdynia 08.05.11, 14:45
          Ja tam wolę SKM :)
        • niebieska.maupa Re: noclegi Gdynia 08.05.11, 17:45

Dzięki bardzo. Aktywowałam przed chwilą pocztę gazetową, już powinna działać.
          • amoureuse poszło n/t 08.05.11, 19:35

• nientepaura Re: noclegi Gdynia 08.05.11, 20:48
              może akademiki?tylko nie wiem, czy są w Gdyni - ale UG na pewno ma w Sopocie jak coś;)
              • amoureuse Re: noclegi Gdynia 08.05.11, 21:23
                Są, są, Akademii Morskiej i to w jakim miejscu! Nie PRZY plaży, a praktycznie NA plaży ;) tutaj jest cennik, te lepsze są na Sędzickiego :)
                • kulka_kulkowa Re: noclegi Gdynia 09.05.11, 12:33
                  Popieram, te z Akademii Morskiej są ok, moja mama tam nocuje i sobie chwali :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka