Dodaj do ulubionych

majtki, ale specyficzne LWW

22.05.13, 09:15
wiem, że wątek o majtkach jest, ale on jest chyba bardziej do wyszukiwania tańszych dołów do kompletów;) zrobiło się cieplej, odkryłam, że len to jest to i tu problem z bielizną;) szukam bezszwowych, cielistych gaci - nie muszą spłaszczać brzucha ani nic w tym stylu i nagle się okazuje, że znaleźć takowe, do tego w miłej cenie - wcale nie tak łatwo. Bardzo lubię gatki z tchibo, ale akurat nic nie mają;( cena - do ok. 20-30 za parę, ale chętnie taniej;) może jakieś wielopaki gdzieś ktosia widziała? rozmiar na ok 92 cm w biodrach
Obserwuj wątek
    • ochanomizu Re: majtki, ale specyficzne LWW 22.05.13, 09:32
      Bawełniane bezszwowe cieliste mam z Wadimy sklep-wadima.pl/pl/p/Figi-damskie-10090/138 (kupione w zeszłym roku, bawełna dość cienka, ale się trzyma) oraz z Wolbara eco-es https://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/000023736424/T/340x340/C/FFFFFF/url/figi-wol-bar-eco-es.jpg i eco-el https://img.ec24h.pl/farnari/tmp/5/4/9/1/wol-bar-eco-el.800x600.jpg - w nich bawełna jest znacznie porządniejsza, za to gumka na górze potrafi się odrywać.
      Na odzieżowym jest wątek o majtkach , może tam znajdziesz jeszcze jakieś inspiracje.
    • besame.mucho Re: majtki, ale specyficzne LWW 22.05.13, 09:40
      Bezszwowe, cieliste, niespłaszczające, bawełniane kupuję Sloggi.
    • mniickhiateal Re: majtki, ale specyficzne LWW 22.05.13, 09:45
      A muszą być bawełniane? Bezszwowe z mikrofibry, z bawełnianą wyściółka w kroku, kupuję w Intimissimi i Oysho. Normalna cena to niestety ok. 25 zł za parę, ale jak się sprytnie zaczaić, są jakieś promocje za kupowanie kilku na raz, zwłaszcza w Intimissimi.
      • nientepaura Re: majtki, ale specyficzne LWW 22.05.13, 09:53
        no właśnie raczej nie bawełniane;) omijam intimisimi z daleka, ale może w poszukiwaniu majtek zajrzę;)
        • 987ania Re: majtki, ale specyficzne LWW 22.05.13, 10:15
          Plac Szembeka, 7zł za pare. Rok wytrzymują.
          • nientepaura Re: majtki, ale specyficzne LWW 22.05.13, 10:18
            o, a gdzie dokładnie na Szembeku? bo blisko mam;)
        • mniickhiateal Re: majtki, ale specyficzne LWW 22.05.13, 10:17
          Gacie (oraz jedwabne halki) mają bardzo w porzo, ich krój mnie tam na przykład bardzo podchodzi do figury, i oferują poza żelazną trójcą ciekawe kolorki, zdarza mi się u nich dokupywać bezszwowce w charakterze praktycznych tanich majtek do kompletu. A, i jeśli masz dostęp do ich outletu, to możesz się obkupić bardzo tanio, plus w outletach bywa dodatkowo marka Tezenis, której nie ma w regularnych sklepach, a która ma też sporo bejzikowych gaci.
          • smallfemme Re: majtki, ale specyficzne LWW 22.05.13, 10:21
            A outlet jest w Ursus Factory, chociaż rozmiary majtek bywają mocno przebrane.
          • nientepaura Re: majtki, ale specyficzne LWW 22.05.13, 10:22
            Tezenis kupowałam będąc we Włoszech 5lat temu, i gacie nadal się nadają do użytku;D tylko, że do outletu akurat mam kawałek, ale może podjadę (Ursus i Piaseczno daleko, ale Annopol kusi)
            • iw1978 Re: majtki, ale specyficzne LWW 24.05.13, 12:54
              Na Annopolu chyba nie ma intimissimi. I w ogóle nie ma kilku fajnych sklepów, które są w Ursusie. Na szczęście jest jeszcze kilka wolnych miejsc :)
    • kaga9 Re: majtki, ale specyficzne LWW 22.05.13, 17:15
      Wydaje mi się, że bezszwowe cieliste (intensywnie myślę, czy były bezszwowe, czy po prostu z płaściutkim szwem) widziałam w Pepco, cena jednocyfrowa (ok.6 zł).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka