madzioreck 28.11.08, 19:04 Wpisujcie się w ten wątek, przywitajcie się i napiszcie coś o sobie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss.et witam z pewną taką nieśmiałością ;) 28.11.08, 20:36 lobby poczytuję od kilku miesięcy (zaczęło się od artykułu w WO) i jestem stanikowo skrzywiona już. Ostatnio odkryłam offtopy i no... wtopiłam na dobre:D Długo tylko czytałam, ostatnio się przełamałam i się ujawniam nawet czasem;) Ufff... to coming out za mną :D Odpowiedz Link
azymut17 coming out :-) 28.11.08, 20:51 Witam! Czytuję, piszę tutaj po raz pierwszy - zwykle piszę odrobinkę na LB i LMB. Powód - permanentny brak czasu. W pracy czytać nie mogę, w domu dopiero jak zaśnie córa, czyli ok. 21. A o 5 rano trzeba wstać... I przydałoby się czasem posprzątać. Dlatego jestem z Wami duchem, a nie słowem :-) Odpowiedz Link
agata272 Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 28.11.08, 21:40 Z powodu nawału zajęć i nienajlepszej sytuacji rodzinnej od 2 miesięcy jestem tylko czytaczem LB, ale udało mi się nie przegapić powstania Offtopów i dzielnie je podczytuję. Dlatego wolałabym, żeby w puli dostępu zawarto i mnie, bo jak sytuacja się polepszy, to zamierzam tu się trochę powywnętrzać ;). Odpowiedz Link
lila_lu Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 28.11.08, 22:21 Ujawniam się, czytam i zaczęłam pisać coś niecoś. Jestem Nat, mam 24 lata. Lubię Lobby. Lubię Was tez. miłeście, Drogie Panie:) Odpowiedz Link
eriza Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 29.11.08, 01:01 Ja czytam lobby od dobrych kilku miesięcy, prawie w ogóle nie piszę bo nie mam jakoś odwagi. Taki charakter :) Ale i tak was lubię. Odpowiedz Link
madzioreck Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 29.11.08, 16:18 Odwagi, nikt Cię tu nie zje :) Odpowiedz Link
bathilda Moi :) 01.12.08, 15:03 Tyle się tu dzieje, że jak już przeczytam wszystkie wątki, które pojawiły się od ostatniego razu to nie starcza czasu na dopisanie się. Ale czytam regularnie :) Odpowiedz Link
myszaaa163 Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 01.12.08, 15:48 Ja rowniez czytuje regularnie. Do tej pory niespecjalnie mialam czas na pisanie,sporadyczne wypowiedzi,jednak od kiedy sie polamalam mam duzo czasu i jestem zdecydowanie czestszym gosciem :) A przywedrowalam z LMB oczywiscie. Odpowiedz Link
wariamiktoria Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 01.12.08, 19:23 Heh, jak już muszę to się ujawnię. Zwyczajnie boję się, że mi dostęp zamknięcie :) A na razie tylko zaglądam, nawet na wgłębienie się w wątki nie mam czasu. Ot po nagłówkach i wchodzę w interesujące (linux) ale czasu na wypowiedzi nie mam. Niemniej witam serdecznie i cieszę się, że offtopy powstały :D Odpowiedz Link
madzioreck Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 01.12.08, 20:12 Witam również i cieszę się, że się cieszysz :) Odpowiedz Link
mmlizut Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 02.12.08, 01:39 I ja czytam :) Lobby juz prawie rok (a od powstania LMB czytam oba), ale jakaś taka nieśmiała jestem i rzadko się wypowiadam. Ale zaglądam codziennie :) Odpowiedz Link
zero_sum Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 02.12.08, 09:32 Dzień dobry! Czytam LB i stanikowe offtopy regularnie. Mieszkam w środku stanikowej pustyni (Belgia) i na bieżąco chłonę wszystkie wieści dotyczące bielizny. Dzięki Wam wiem gdzie i jak kupować przez net oraz jakie sklepy odwiedzić w czasie krótkich wypadów do Polski :) Pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link
lori_anna ujawniam się :-) 02.12.08, 11:04 zwykle czytam, na pisanie już mi praktycznie czasu nie starcza ;-) Odpowiedz Link
mareczkowa Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 02.12.08, 11:52 to ja tez. Czytam regularnie, pisze bardzo malo, czasu brak. Iwona, pracujaca mama 18-o miesięcznego Dawida Odpowiedz Link
agafka88 Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 02.12.08, 11:53 Mały apel do czytaczy "wstydliwych". Nie wstydźcie się, tu Was nikt nie zje :) A z miłą chęcią porozmiawiamy z nowymi osobami :) Odpowiedz Link
ewa.x Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 02.12.08, 12:22 Ja równiez czasem zaglądam. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
kasia_piet Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 02.12.08, 13:28 Czytam dużo, piszę mało:) Na offtopach ujawniłam się chyba tylko w zwierzakach:) W ogóle jestem dość krótko na LB, tu jeszcze krócej, ale nie szkodzi, zostanę dłużej - jak pozwolicie:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 02.12.08, 13:44 Witam:) zajrzałam dziś do Was pierwszy raz, dopiero jak Butters zmieniła spis treści na LB to zauważyłam link do tego forum. Na LB zaglądam codziennie i czytam wszystko co się da już od pół roku, piszę raczej rzadko z wrodzonej nieśmiałości:) Obiecuję, że będę tu zaglądać systematycznie (oczywiście jak nie zablokujecie mi dostępu:) Odpowiedz Link
joankb Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 02.12.08, 14:00 Czyli - podsumowując - zajrzałaś do NAS, nie do was. Skoro bywasz na LB, offtopy to także Twoje forum. Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 03.12.08, 11:26 Dzięki, z tym forum jeszcze nie zdążyłam się zidentyfikować, ale obiecuję szybko nadrobić zaległości:) Odpowiedz Link
foxie546 Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 02.12.08, 19:21 Witam! Co prawda piszę rzadko, ale za to regularnie czytam i LB i LMB, a teraz także SO. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
k_linka Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 02.12.08, 19:55 Ja przyznaje sie do wylacznego podczytywania na offtopach... Odpowiedz Link
madzioreck Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 02.12.08, 22:27 Witam i zapraszam do popisania z nami, tu nie biją :) Odpowiedz Link
anna-pia jestem :) 02.12.08, 22:25 ale chyba coś już tu pisałam, ale nie chce mi się szukać ;) a, już wiem - o pończochach pisałam Odpowiedz Link
ankh_morkpork Witam :D 03.12.08, 18:54 Ja czytaczem jestem na razie, bo nie mam chwilowo nic ciekawego do powiedzenia ;-) ale jak będę miała to i pisaczem zostanę, słowo harcerza :D Odpowiedz Link
kasia.winna Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 03.12.08, 19:39 Poczytuje tu i LB. Z powodu wrodzonej niepismiennosci malo sie odzywam, ale zacytowano mnie w najzabawnieszych tekstach forum, co uwazam za wielki honor i zaszcyt :-) Odpowiedz Link
vanilia72 Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 04.12.08, 17:40 Witajcie Ja też podczytuję, na razie nie mam za wiele czasu, by pisać :) Odpowiedz Link
iw1978 wedle rozkazu :) 04.12.08, 19:31 Ja jestem czytacz nałogowy kilku forów. Z pisaniem gorzej - krzyżówka lenistwa z brakiem czasu i przekonaniem, że jak się nie ma nic sensownego do powiedzenia to lepiej siedzieć cicho :). Ale czytać lubię. Odpowiedz Link
madzioreck Re: wedle rozkazu :) 04.12.08, 19:49 Tutaj można po prostu popaplać sobie :) Odpowiedz Link
kry0 Re: HEJ CZYTACZE :) Proszę się ujawnić :) 05.12.08, 21:33 Ujawniam się, czytam LB i LMB od czerwca, a ostatnio OFFTOPY. Ja w ogóle czytam wiele dyskusji na różne tematy, ale zwykle się nie udzielam. Tutaj wyjątkowo mam ochotę. Przygotowywuję opis zakupów zrobionych pod wpływem LB. Opublikuję wkrótce. Nabieram tez ochoty na jakieś spotkanie, byle w Warszawie. Odpowiedz Link