siamese67 19.01.09, 21:25 To jak, dziewczyny? Robimy następny zlot? W czasie listopadowego spotkania był zaproponowany termin lutowy. Czy aktualne? Jakby co, nadal służę lokalem. Bryś się zgadza. ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malagracja Re: Białystok i okolice!!! 20.01.09, 16:10 Zapraszamy Effuniak? Pewnie, że zlot. :) Odpowiedz Link
siamese67 Re: Białystok i okolice!!! 20.01.09, 19:38 Wczoraj z Małą Kasią gadałam na gg, przypomniała mi, że do Effuniak mamy dzwonić pod koniec stycznia. Może od razu proponujmy termin na marzec? Zwłaszcza, że dziś poznałam swój rozkład pracy na luty. Niestety, poza sobotą walentynkową (14-15.02), mam wszystkie weekendy zajęte. :-( Odpowiedz Link
daslicht Re: Białystok i okolice!!! 20.01.09, 19:06 Ja bardzo chętnie odwiedzę znów kota z Magdą... znaczy się Magdę z kotem ;) Odpowiedz Link
siamese67 Re: Kot 20.01.09, 19:33 Bryś? Syjamodachowiec choroszczański nierasowy... Tylko mu nie mówcie, że nierasowy. Ci.. On tego nie wie.... Odpowiedz Link
brykanty Re: Kot 20.01.09, 21:49 Nieobiektywnie stwierdzę, że WSZYSTKO MA PIĘKNE, ale chyba moja sygnaturka mnie tłumaczy? Odpowiedz Link
siamese67 marzec 01.02.09, 15:54 jak już podałam na LB - Ewa może w marcu do nas przyjechać, obiecała, że rozpatrzy się w terminach i wyśle maila z dokładną odpowiedzią :-)) Odpowiedz Link
siamese67 Hurraa!!!!!!! 20.02.09, 11:06 No to mam wiadomość: Effuniak może do nas przyjechać 14 marca. W tych samych godzinach, co poprzednio. Prośba do wszystkich zainteresowanych dziewczyn: podajcie na mojego maila wymiary i co chcecie mieć - ja je wszystkie zbiorczym mailem wyślę do Ewy. Moja skrzynka: siamese3@op.pl Odpowiedz Link
malagracja Siamese 20.02.09, 16:51 Siamese, a do kiedy mam Ci to wyslac? Chcialabym zaprosic na zlot moja Babcie i Ciotke (obie nieuswiadomione), ewentualnie je wymierzyc (jak sie dadza) i zamowic po staniku u Ewy :-) Odpowiedz Link
siamese67 Re: Siamese 20.02.09, 18:26 No ja myślę, żeby jak najszybciej obmierzyć obie panie, bo przecież trzeba dać Ewie czas na skonstruowanie i uszycie tego wszystkiego, nie? Odpowiedz Link