tropem_misia1 15.10.09, 11:17 a jesień walczy z mrozem srogim to już?za wcześnie! w nasze progi przyszedł skrzypiący zaszroniony są niezebrane wszystkie plony to jarzębina krzyczy krwawo zajęta z babim latem zabawą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: ech.... 15.10.09, 11:22 jesień nas kocha- nie porzuci będzie swym pięknem obdarowywać- ona tak swawolnie nam umila życie , bo z zimą walczy należycie moje klikanie niech napamiątkę zostanie! Vena- mnie nie chce.. Jesienią się zasłania.. POSZUKAM MOŻE ZOSTANIE? Odpowiedz Link
kendo Re: ech.... 15.10.09, 12:39 no,Kochani, niech jesien jeszcze zostanie z zapachem, kolorem, zima w przedsionku niech stanie i czeka cierpliwie. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ech.... 17.10.09, 22:24 spotykam je nocą po dniu całym przysiada na łóżka prześcieradle białym dłonią trze czoło zamykając oczy lecz i tak wiem co powie choć batalię toczy z maleńką nadzieją -dlaczego?dlaczego?- już mówi tak śmiało i pomału wchłania mnie w siebie całą a ja się poddaję czując jego ramię bo to moje własne jest rozczarowanie Odpowiedz Link
marii51 Re: ech.... 18.10.09, 21:07 patrzę zdziwiona kto mu podpowiada..? , ...życie bywa radością usłane.. uśmiecham się liczę minutki - .. bywa, że dzień na rozmowy bywa za krótki " często zadaje sobie pytanie czy to jest miłość,czy to jest kochanie ~~~~Marka Grechuty więc posłucham.. zapach świecy mu poślę ,za jego śliczne śpiewanie .. Odpowiedz Link