marii51 19.02.10, 09:51 zostawiam poczytać - sporo tych tu mądrości- a tematow do dyskusjii jeszcze więcej.. www.zlotemysli.pl/publication/show/6555/Taktyka-sprytnej-kobiety.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pragata Re: kobiety 19.02.10, 18:37 Dyskutować?! To trzeba robić.U mnie niestety już za póżno na niektóre "sposoby" A trzeba zauważyć,że nie wszyscy mężczyżni są tacy sami,jak u jednego zadziała to drugiego odstręczy. Ja już mam przegadane(gdy pracowałam był to stały temat rozmów),i przetestowane( właśnie z różnym skutkiem) Mężatką jestem z b. długim już stażem i teraz wiem(wiem?),bo tak naprawdę nigdy do końca się nie znamy.Zaskakujemy się nadal i myślę,że to jest przepis na udany związek. Odpowiedz Link
marii51 Re: kobiety 20.02.10, 12:17 nawet takie bywają sytuacje- mężczyzni się boją www.eioba.pl/a83322/7_typow_kobiet_ktorych_boi_sie_kazdy_mezczyzna Odpowiedz Link
pragata Re: kobiety 20.02.10, 13:22 ...a my? My też często nie wiemy co siedzi w facecie. Ale emerytki z długim stażem małżeńskim wiedzą już doskonale,że najfajniejsze jest początkowe "obwąchiwanie" się wzajemne,jak to krótko i trafnie określiła jedna z moich koleżanek z pracy.A jest tak? Odpowiedz Link
marii51 Re: kobiety 20.02.10, 13:49 Odkrywanie się w długoletnim związku -jeszcze bardziej parę zbliża- zaskoczenie budzi ciekawość- nie może być nudno w takim związku Podobnie mam takie odczucia- nadal nie przenikłam na wskroś mojego ślubnego a i on mnie . I to takie, fajne wyśmiać się z samych siebie-albo bardziej odnowić siebie nawzajem np po rozstaniu W TV- Opowiadała o sobie producentka Łepkowska- nieudane 3 zwiazki i już zrezygnowała - już miała dość (też słuchałam z nią rozmowy wiele miesięcy wstecz) - już nie szukała nikogo , Ale owdowiaŁ kilkudziesięcioletnej znajomości zwyczajny przyjaciel- od lat dziecinnych On ją znalazł-właśnie teraz po to, by być razem. MÓWI, ŻE JEST SZCZŚLIWA. a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link
joladon Re: kobiety 20.02.10, 19:46 Dla młodych kobiet pozycja chyba przydatna , dla mnie już nie ? odszedł był do lepszego podobno świata , mój ukochany meżczyzna Odpowiedz Link
marii51 Re: kobiety 20.02.10, 20:37 joladon z tych ich odejść to ... może być zupełna nieoczekiwana odmiana twojego życia- a stawiasz znak zapytania- to sygnał pozytywnego coś coś- nic jakbyś nie przekreślała, że wszystko może zacząć się , a los może wynagrodzić-życzę ci samych dobrych odczuć. Odpowiedz Link