tropem_misia1 16.02.12, 08:25 pączkiem stoi. Uwielbiam pączki. ale takie z maciupeńkich cukierenek robionych zgodnie z tradycją a nie takie z hipermarketów cy Awiteksu - normalny hurt Kraków ma pełno takich cukierni z wieloletnia tradycja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mattos Re: aaa 16.02.12, 08:36 Te z maciupeńkich cukierenek są najlepsze, ale na dużo takich pączków nie można sobie pozwolić, bo są droższe niż te z hipermarketów. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: aaa 16.02.12, 08:41 Czasem warto : mniej, za to lepsze..oza tym ileż my pączków możemy zjeść)) Odpowiedz Link
mattos Re: aaa 16.02.12, 08:46 Młodzież lubi więcej. Idę po pączki a co kupię to napiszę. Odpowiedz Link
mattos Re: aaa 16.02.12, 14:52 Kupiłem 40 pączkow. 30 kupiłem w Biedronce po 59 gr za sztukę i w Realu 10 po 50 gr za sztuke. Pączki z Biedronki są lepsze. Do tych pączkow jest 4 osoby to ja już swoje 10 szt zjadłem ale chyba obiadu to nie będę już jeść. Odpowiedz Link
chris.w2 Re: Tlusty czwartek 17.02.12, 00:10 "Pączki są dobre na potencję... Zjadłeś w Tłusty Czwartek więcej niż dwa pączki, to... postaraj się wykorzystać ich energie tej nocy. Sensacyjne doniesienia naukowców nie pozostawiają wątpliwości. Okazuje się, że pączki nie tylko są smaczne, ale i dobre na potencję. (...) Tłuszcz zawarty w pączkach wzmaga wydzielanie hormonów płciowych, zwłaszcza testosteronu - ogłosił w "Super Expressie" dr Stanisaw Dulko. - U mężczyzn oznacza to silniejszą i dłuższą erekcję, a u kobiet większą ochotę na seks..." Odpowiedz Link