ankajak 14.04.06, 19:22 mam na mysli wszelkiego rodzaju grzyby plesnie i pasozyty przewodu pokarmowego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag401 Re: jak sie odrobaczyc? 15.04.06, 16:34 Na allegro można kupić Zapter - aparat zasilany baterią i wywołujący na rączkach napięcie 0 - 5 V i odpowiednie częstotliwości. Można kupić w cenie około 300 zł. Odpowiedz Link
clarisa1 Re: jak sie odrobaczyc? 15.04.06, 17:42 Prądem?? To ja już wolę czosnek,zieloną herbatę i 0 słodyczy :-) :-) Odpowiedz Link
flaska Re: jak sie odrobaczyc? 24.04.06, 05:43 ZAPPER :-) A wszystko na temat w książce "kuracja życia" Odpowiedz Link
agrafka11 Re: jak sie odrobaczyc? 19.04.06, 22:47 A ja bym się właśnie chciała dowiedzieć coś więcej :) Odpowiedz Link
szwedka_kredka Re: jak sie odrobaczyc? 20.04.06, 15:43 metod środków jest dużo - na ogół polecany jest wąsnie zapper jeszcze z czymś, na przykład - Citroseptem, Pau'Darco, nalewką z czarnego orzecha (firma NOW pomarańczowe opakowania) Odpowiedz Link
momo16 Re: jak sie odrobaczyc? 22.04.06, 19:54 Potrzeba do ego 3 skladnikow: czarny orzech wloski, piolun i gozdzik. Pierwsze 2 zabijaja dorosle osobniki i larwy, a gozdzik - jaja. Wiecej mozesz znalezc pod adresem strony amerykanskiej www.curezone.com/clark/parasites.asp Odpowiedz Link
re-flex do szwedki-kredki 22.04.06, 20:15 a propos wormwood formy NOWfoods. Moze wiesz, gdzie go można nabyć w Wawie drogą kupna? znam jedno miejsce, ale nie lubię nachalności właścicielki. wolałabym mieć opcję. możesz na priv. Magda Odpowiedz Link
szwedka_kredka Re: do szwedki-kredki 27.04.06, 18:49 ja kupowałam na targach medycyny naturalnej w warszawie, są mniej więcej co miesiąc, plakaty wiszą na mieście - pewnie wiesz :) Odpowiedz Link
re-flex Re: do szwedki-kredki 28.04.06, 09:52 wiem:), mialam nadzieje, ze masz jakies stale miejsce... M Odpowiedz Link
tatakazik Re: do szwedki-kredki 30.04.06, 19:07 Pozdrawiam, prowadzę sklep internetowy z takimi produktami. Jeżeli chcesz zobaczyć, to napisz do mnie na E-mail: sklep@algi24.com.pl Podam Ci jego adres. Odpowiedz Link
re-flex do tatakazik 01.05.06, 10:15 Witaj, znalazłam twóją witrynkę, ale chyba nie masz w ofercie tego konkretnego produktu, który mnie interesuje - czyli " Fresh Green Walnut Wormwood Complex" buteleczka 60 ml z zakraplaczem, firmy NOWFOODS. Napisz na priv, jeśli ją przeoczyłam, Magda takazik napisał: > Pozdrawiam, > prowadzę sklep internetowy z takimi produktami. > Jeżeli chcesz zobaczyć, to napisz do mnie > na E-mail: sklep@algi24.com.pl > Podam Ci jego adres. Odpowiedz Link
asiabed Re: do tatakazik 04.05.06, 16:54 www.e-vita.istore.pl/sklep,1841,,,03,,pl-pln,240489,0.html mozesz kupic takze tutaj, ja kiedys kupowalam w tym sklepie. Odpowiedz Link
momo16 Re: jak sie odrobaczyc? 10.05.06, 11:25 > Wiecej mozesz znalezc pod adresem strony amerykanskiej > www.curezone.com/clark/parasites.asp Kilka tygodni po napisaniu tego postu natknelam sie na ciekawa stronke web.archive.org/web/20030803065145/www.uoguelph.ca/~kkolas/ tak wiec do konca nie wiem czy pani Hilda jest specjalista od pasozytow czy tylko "quack"... Odpowiedz Link
szwedka_kredka Re: jak sie odrobaczyc? 04.05.06, 11:47 a, no ich polecam książkę Małachowa "Życie bez pasożytów" jest na przykład na www.merlin.pl bardzo dobra IMHO Odpowiedz Link
mycha664 Re: jak sie odrobaczyc? 13.05.06, 00:31 Jest jeszcze prosty sposób. Można sporządzić trzy rodzaje nalewek : z orzecha włoskiego, z goździków, z piołunu. Należy wypijać po kilka kropli każdej z nich, rozpuszczonych w niewielkiej ilości wody. Odpowiedz Link
karol.walc Re: jak sie odrobaczyc? 13.05.06, 12:58 mycha664 napisała: > Jest jeszcze prosty sposób. Można sporządzić trzy rodzaje nalewek : > z orzecha włoskiego, > z goździków, > z piołunu. No i zalewać robaka. ;) Odpowiedz Link
mycha664 Re: jak sie odrobaczyc? 13.05.06, 13:38 karol napisał: No i zalewać robaka. ;) Przynajmniej - przyjemne z pożytecznym. ~;o) Odpowiedz Link
simona32 Re: jak sie odrobaczyc? 22.05.06, 20:24 A może ktoś zna przepis i wie jak zrobić te cudowne nalewki?(z orzecha włoskiego,z goździków i z piołunu).No i jakiś konkretny sposob dawkowania? Będę wdzięczna za info.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
momo16 Re: jak sie odrobaczyc? 28.05.06, 17:10 A może ktoś zna przepis i wie jak zrobić te cudowne nalewki?(z orzecha > włoskiego,z goździków i z piołunu).No i jakiś konkretny sposob dawkowania? Będę Nie wiem niestwety jak robi sie "te cudowne nalewki", a dawkowanie jest na srtonie Huldy Clark: www.curezone.com/clark/parasites.asp Odpowiedz Link
mario971 Re: jak sie odrobaczyc? 27.06.06, 09:19 Przepis jest prosty, ponoc lepiej w miare mozliwosci przyjmowac w proszku. Wiec mielisz sam gozdziki w mlynku, tak samo piolun a zamiast orzecha mozesz uzyc wrotycza i masz odrobaczanie za 5 zl a nie za 200 :) Odpowiedz Link
agakoziorowska Re: jak sie odrobaczyc? 19.07.06, 19:34 a jak sobie wrotycz z piołunem przedawkujesz - wizyta w szpitalu za darmo karetka na sygnale :) Odpowiedz Link