marii51 Re: przygotowania do: Lata 20.06.12, 10:52 www.okularypolaroid.pl/ a mi potrzebne fotochromatyczne--więc "kierunek" ---->okulista -wzywa Odpowiedz Link
marii51 Re: przygotowania do: Lata 20.06.12, 14:53 kolejna sprawa- buty - uniwersalne: takie na deszcz na słońce na długie i krótsze spacery Odpowiedz Link
mala200333 Re: przygotowania do: Lata 20.06.12, 15:25 Co myslicie o takich dwóch kijach do chodzenia? Czesto to u siebie w rejonie widze jak pani z tymi kijkami idzie. Odpowiedz Link
marii51 Re: przygotowania do: Lata 21.06.12, 09:42 malutka często , to jest hit wieku seniorów i nie tylko seniorów ludzie skupiają się w klubach - organizują wspólne chodzenie, ale indywidulane jak i towarzyskie kilkuosobowe grupiki tez widać i spotkać można- chyba na forum emeryt zwolywał ktoś i namawial do zakupu kijków... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ buty zostawiam , bo bez przymiarki to nie ma co - muszą być mięciutkie delikatne od momentu włożenia stopki , muszą być takie wygodnickie mocno- ~~~~~~~~~~~~~~ za sukienki dziś się bierzemy i np.... tu sporo mi się podoba- nie kupuje , ja sobie sama uszyję najprostszą np plażową tylko podglądam wzór i swoj indywidualny tworzę na miarę moich wielkości www.bonprix.pl/bp/shop.htm?cat=1.10.114....848&so=5&wkz=6761&shownl=false&utm_source=Newsletter_BP&utm_medium=e-mail&utm_campaign=2012_06_20 Odpowiedz Link