Dodaj do ulubionych

Mebel z Ikea odwolany

28.06.16, 15:39

www.expressen.se/dinapengar/ikea-aterkallar-populara-byran/

Tylko ze w kazdym ze smiertelnych przypadkow komoda nie byla przymocowana do sciany,
a taka byla instrukcja ... Zeszta jak dziecko wyciagnelo dolna szuflada i do niej wiszlo, to nawet najlepiej przyczepiony mebel sie oderwie od sciany.

.
Obserwuj wątek
    • marii51 Re: Mebel z Ikea odwolany 28.06.16, 18:21
      a co pisaly nasze wiadomości?
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19980232,niestabilna-szafka-ikea-zabila-juz-troje-dzieci-o-czym-nalezy.html
      • marii51 Re: Mebel z Ikea odwolany 28.06.16, 18:35
        a w komentarzu ""

krusnik02 2 miesiące temu

Oceniono 83 razy 73

"Szwedzki producent mebli złożył już kondolencje państwu McGee. Przypomina jednak, że mocowanie szafki do ściany jest częścią instrukcji montażu tego mebla. Rodzice twierdzą, że o niczym nie wiedzieli i nigdy nie słyszeli o kampanii IKEA." Dla debili z USA w instrukcji do pralki napisali, że nie wolno w niej prać dzieci - taki poziom inteligencji tam funkcjonuje. Mają najbardziej debilne prawo na świecie jeżeli chodzi o odszkodowania - niektórzy Amerykanie żyją z wypadków. Nie dziwi mnie więc próba wyłudzenia odszkodowania przez rodziców dziecka - instrukcji montażu pewnie nie czytali ale oczywiście winna będzie IKEA.
        • marii51 Re: Mebel z Ikea odwolany 28.06.16, 18:42
          kuzyna syn mojego mniejszego od siebie, bo sam się nei zmieścił to schował mojego wnuka do mojej pralki
          • pia.ed Re: Mebel z Ikea odwolany 28.06.16, 19:11
            ergosumek2

Każdy regał, każdy segment, każdy telewizor LCD, każda wysoka komoda się przewróci,
            jeśli użytkuje ją półidiota bez wyobraźni.
            Wszystko, co się może przewrócić trzeba umocować do ściany, bo sciana sie nie przewróci.

.
            • pia.ed Re: Mebel z Ikea odwolany 29.06.16, 17:25

W Danii Ikea juz oglosila, ze komoda bedzie dalej w sprzedazy, bo jest bezpieczna!
              Jest to dowod na to, ze Dunczycy mysla ...

.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka