annrez 28.01.09, 17:41 mecze pilki recznej ? Ja malo wczoraj zawalu nie dostalam ! Trzeba przyznac ze mamy przystojnych sportowcow , same ciacha .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata-52 Re: Czy ogladacie 28.01.09, 17:52 Aniu to odlądałaś mecz, czy ten zawał miał być spowodowany przez te ciacha? Meczu nie oglądałam, bo na ploteczki wpadła moja sąsiadka, której mąż właśnie zajęty był oglądaniem meczu. Odpowiedz Link
annrez Re: Czy ogladacie 28.01.09, 18:01 Wiesz , ogladalam mecz , jestem kibicka ale nie przeszkadzalo mi to moje kibicowanie popatrzec sobie na chlopakow .....no tak to jest z kibicowaniem.. Odpowiedz Link
kendo Re: Czy ogladacie 29.01.09, 10:40 nigdy nie ogladam tych sportow w telewizorni, jedynie,jak przypomne sobie to jazde figurowa na lodzie. Odpowiedz Link
annrez Re: Czy ogladacie 29.01.09, 10:45 oj to zaluj ! Wiesz jakie to emocje ?! Jutro tez bede ogladala Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Czy ogladacie 29.01.09, 11:21 A ja bardzo lubię oglądać biathlon, naszego Sikorę.Ma 2-gie miejsce w Pucharze Mistrzostw Świata. Lubię też oglądać Kubicę i Pudziana.Pewnie jeszcze coś by się znalazło,ale skleroza . Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Czy ogladacie 29.01.09, 16:34 Polka Sylwia Jaśkowiec zdobyła złoty medal na 10 km w Młodzieżowych Mistrzostwach Świata we Francji! -------------------------------------- Chociaż nie kibicuję,to cieszę się ze zwycięstwa Polki.)))) Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Czy ogladacie 29.01.09, 16:59 Ja oglądam tylko ważne mecze i cieszę się ze zwycięstw Polaków. Ale nie jestem specjalnie uzależniona od transmisji sportowych w telewizji. Odpowiedz Link
groszek-5 Re: Czy ogladacie 29.01.09, 18:54 A ja bylam wsciekla bo przez te "Szczypiorki" nie dali M-jak milosc. Tyle jest tych programow sportowych a jak przyjdzie co do czego to zabieraja programy na ktore sie czeka i daja sport.Wczoraj to juz palce gryzlam ze zlosci.Poza tym nie lubie sportu.Jedyny sport na ktory lubie popatrzec to jazda figurowa na lodzie.Ladne pary,stroje,muzyka no i wspaniale figury.Reszta to sam wrzask,krzyk trabienie przez jakies tuby tlumy gapiow co patrza dla szpanu. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Czy ogladacie 01.02.09, 18:57 Polscy szczypiorniści wygrali z Duńczykami 31:23 i zdobyli brązowy medal mistrzostw świata. Bohaterem meczu był Karol Bielecki, który atomowymi rzutami zdobył aż 10 bramek! Znakomicie bronił Sławomir Szmal. Hurrrrrrraaaa. Odpowiedz Link
jaga_22 Brawo Justyna Kowalczyk 21.02.09, 16:28 Polska królowa nart znów zachwyciła! Tym razem w biegu łączonym na dystansie 15 kilometrów. Polki nie zadowolił brązowy medal na 10 kilometrów. Dziś dała z siebie wszystko i po wspaniałej końcówce możemy się cieszyć: Justyna Kowalczyk mistrzynią świata! Zobaczcie, jak finiszowała nasza zawodniczka. ---------------------------------------- Dopiero co dwa dni temu zdobyła Brąz,a dzisiaj zdobyła Złoto. Daje z siebie wszystko. www.dziennik.pl/sport/sporty-zimowe/article325344/Zobacz_bieg_Kowalczyk_po_zloty_medal_.html Odpowiedz Link
tesunia Re: Brawo Justyna Kowalczyk 21.02.09, 20:50 wiec pozostaje pogratulowac tak pieknego zwyciestwa, zaistnielismy wsrod elity narciarskiej. Odpowiedz Link