groszek-5 Re: smak 09.07.09, 12:30 Nigdy czegos takiego nie zaakceptuje i nie zrozuimie.Jak swiat zaczal istniec a wlasciwie czlowiek to nigdy sprawiedliwosci na swiecie nie bylo i nie bedzie.Komunoskie czasy pamietamy i wiemy,ze za kawalek miesa wynisionego z fabryki-wydawano wyrok smierci.Dzis-morderca dziecka czy tez paru osob dostaje naaaajwyzej dozywocie i cale spoleczenstwo musi go utrzymywac do konca jego dni. Taki bydlak jak ten skosnooki powinien dawno wisiec na kolczastym drucie i powinno sie dawac go za przyklad nastepnym takim ludojadom i czubkom. A tu forsa robi swoje i taki przyglup zyje sobie jak paczek w masle wsrod pluszakow i na miekiej kanapie. Odpowiedz Link
agat-a52 Re: smak 09.07.09, 14:17 W samych Niemczech żyje 800 kanibali, bez żadnych przeszkód utrzymują korespondencje w internecie. Słynny proces w 2001 roku Niemca Armina Meiwesa z Rotenburga, który od dziecka pragnął zjeść swojego brata, lub kogoś z rodziny. Ponieważ nie doczekał się brata, zapragnął zjeść któregoś z kolegów. Zadźgał nożem kuchennym przyjaciela, ciało poćwiartował, zamroził i skonsumował. Obserwowałam ten proces na ich kanale ARD (bardzo przystojny i taki nobliwy z wyglądu). Wyrok dostał 8 i pół roku, co de fakto oznacza, że wyjdzie na wolność po 4-ech latach. Czyli pewnie już jest wolny. Ja myślałam, że kanibale żyją w prymitywnych plemionach Afryki, a tu proszę!! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: smak 09.07.09, 15:35 Wiecie co ??? już bardziej mi włosy na na głowie nie staną. Najdziwniejsze jest to,że ludzie się godzą,aby kanibal sobie chodził na wolności.Przecież to jest najgorszej maści zbrodniarz,bo w każdym widzi swój obiad. Odpowiedz Link