Dodaj do ulubionych

Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania

22.01.10, 08:26
zanim wejdzie się do Salonu Pralniczego. Są chętn#?
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 08:28
      Taka kibajaca?
      Są ławeczki zawieszone na chmurach.
      Dyndają sobie w przód i tył, a popycha je słońce.
      • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 08:37
        Taka, jaka Ci się zamarzy!
    • ziolo.zielone Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 08:30
      Chyba się boję.
      • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 08:37
        'Nie lękajcie się'.
    • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 08:32
      O, ławeczka?
      A ja (zupełnie przypadkiem) - mam ziarna dla
      • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 08:37
        "Boję", ponieważ bo: zbyt przytulna?
        • ziolo.zielone Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 08:41
          Bo nie jestem pewna czy ta ławeczka jest pewna.
        • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 08:48
          Ławeczki do

wyboru

do koloru.

Do placji kontem

Do studzenia zmysłów

Nadal szukam właściwej.
          • ziolo.zielone Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 08:53
            trusiaa napisała:

> Ławeczki do
            >
            > wyboru

Ta jest świetna, rozplątuje się tak jak ja wink
            >

>
            > Nadal szukam właściwej.
      • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 08:40
        też przypadkiem
        • ziolo.zielone Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 08:42
          To dla gołębi?
          • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 08:45
            Jakby tu, aby nie wink
            • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 08:54
              Ale ona jest ruda i zła?

Na pewno?!

Poproszę... yyyy - bajecznego!
              • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 09:12
                Się częstuj, Trusiu. Wystarczy dla wszystkich.
                https://www.bdsklep.pl/data/gfx/pictures/medium/2/2/22122_1.jpg
                • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 09:15
                  Mmmmm - no nie fiem, nie fijeem. Mmmmm: fychne!

W realu nie jadam, ale takie? Będę egoistką i zjem wszystko! (o ile się nie pospieszyciewink
                  • ziolo.zielone Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 09:19
                    Jesteście straszni-w jednym watku pożeracie słodycze, w innym
                    popjacie big_grin
                    Aja jestem po wczorajszej imprezie nawet patrzeć na rzeczy nie
                    mogę ;] Idę sobie.....
                  • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 09:21
                    Moi znajomi przepadają za tymi cukierkami i za torcikami wedlowskimi i prince
                    polo. Wredne kapitalistyczne łasuchy!
                    • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 09:25
                      Prince polo - nie takie już jak za komuny bywało...
                      A torcik - można piłować, tłuc o kant, a i tak się nie da ładnie podzielić.
                      Wypadałoby po jednym na głowę przeznaczyć i zjadać z dala od ludzi wink
                      • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 09:35
                        Eh, te niegdysiejsze śniegi!
                        • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 09:42
                          Mhm - no, ale śniegu akurat to my mamy dostatek wink
                          I chętnie Wam - kapitaliści, podeślemy!
                          • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 09:55
                            Przecież ja jestem MY. A teraz MY tez kapitaliści, tylko że nie 'wstrętni'.

Dobranoc. Have a nice day.
    • ave.duce Czy się zmieszczę? ;) 22.01.10, 11:57
      To cała ŁAWA. Przysięgłych smile

:p
      • trusiaa Re: Czy się zmieszczę? ;) 22.01.10, 12:56
        Ave? Ty się jeszcze pytasz? Siadaj, a na samym środku - tam najcieplej smile
    • blind_as_a_bat Przytulna ŁAWECZKA to ta! Dziękuję :-) 22.01.10, 15:11
      https://www.baekdal.com/media/content/2008/bench1.jpg

Idealna!
    • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 16:16
      https://www.zawojski.9com.pl/wp-includes/29.%20Daniel%20Lee,%20Awaiting,%202004.jpg
      • kolorowa_skarpetka Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.01.10, 19:06
        to moze ja postojęwink
        • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.01.10, 00:03
          Skarpetko,ale w tytule jak byk stoi: "do posiedzenia".

To siedzę.
          Za duuużo było tych czekoladek.

(kiwam się jak sierota)
          • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.01.10, 00:15
            To znaczy jak?
            • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.01.10, 00:21
              Matko! Jak mnie wystraszył.
              • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.01.10, 00:26
                Niechcący wink
          • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.01.10, 00:19
            Sama nie wiem:

Nooo?

Ciasno

Ta
            moja?
            • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.01.10, 00:23
              Siedzimy na innych ławeczkach?
              • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.01.10, 00:28
                Ależ skąd - idea ławeczki jest spójna i jednakowa dla wszystkich, ale każdy z nas wizualizuje swoją wersję dla większego komfortu psychicznego. smile
                • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.01.10, 00:33
                  Trusia, a prawi jak profesor! smile Pani psycholog?
                  • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.01.10, 00:41
                    Bywało... Trzask prask! i po wszystkim big_grin
                    • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.01.10, 00:50
                      Ile trupów?
                      • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.01.10, 01:02
                        W Mandżurii? W 1906? A kto by zliczył...
                        • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.01.10, 01:09
                          Tak sądziłem. Niebezpieczna z Trusi trusia wink
                          • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.01.10, 01:17
                            Zaraz tam niebezpieczna...
                            wink
                          • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.01.10, 01:25
                            Dobrze, że jest dość ciepło i pogodnie, bo nie wiem, co byłoby, gdyby nie. Ławeczka wygodna. Luzik.
    • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 24.01.10, 23:31
      The sun is shinin its a new
      morning
      Youre goin
      Youre goin home.
      • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.01.10, 13:42
        Ścierpłam z nudów
        • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.01.10, 14:08
          Żebym chociaż lalę miała.
          • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.01.10, 15:56
            Wolę wink
            • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.01.10, 16:00
              Gacek? Wszelki duch!
              • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.01.10, 16:09
                Szelki? Nie jestem maklerem!
                • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.01.10, 16:16
                  Nie?

Ale przecież to wszystko jedno

smile
                  • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.01.10, 16:19
                    Nam wsio rawno, da?
                    • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.01.10, 16:24
                      A" nam wsio rawno, a - nam- wsiiio-rawnoooo Łoj!"
                      zając śpiewał, ale nie
                      znalazłam stosownego cytatu smile
                      • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.01.10, 16:29
                        Nic nie szkodzi. Wsio rawno, czyli wisi nam smile
                        • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.01.10, 16:38
                          Takie wiszenie może być niebezpieczne
                          • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.01.10, 16:47
                            Bardzo. Różne, yhmmmykhm, rzeczy przychodzą do łebka wink
                            • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.01.10, 16:53
                              A to ciekawe,bo do mojego łebka przychodzą takie rzeczy

albo takie!
                              • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.01.10, 21:01
                                Apage satanas!
    • kolorowa_skarpetka tak ciasno 25.01.10, 19:24
      kto mnie weźmie na kolana?
      https://vollfunny.de/wp-content/bilder/hund-im-pullover.jpg
      • trusiaa Re: tak ciasno 25.01.10, 19:39
        Jesteś tak cudna, że chętnie zaproszę Cię na swoje, ale myślę, że chętnych
        będzie więcej big_grin
        • kolorowa_skarpetka Re: tak ciasno 25.01.10, 19:56
          widziałam że Cię siodłają
          na pewno lubisz to?
          https://www.peter-dueren.de/site10-Dateien/image008.jpg
          • trusiaa Re: tak ciasno 25.01.10, 19:59
            A co my tu tak o naszych preferencjach, z wieczora? smile))

Odp. : Nie lubię, ale chyba nie wierzysz w to, że ten mikry kowboj z obrazka ma
            ze mną jakieś szanse? big_grin
            • trusiaa Ławeczka 27.01.10, 07:38
              I po co komu ławeczka taka? Wiatr ją smaga, śnieg zasypuje. sad

https://media.timesdispatch.com/timesdispatch/images/snap/2806339360034616061_medium.jpg
              • trusiaa Re: Ławeczka 28.01.10, 09:36
                Nową uplotłam. Z andronów.

https://cubeme.com/blog/wp-content/uploads/2008/06/providence-bench-matthias-pliessnig1.jpg

Może ktoś? Kiedyś? Eeech.
                • ziolo.zielone Re: Ławeczka 28.01.10, 09:38
                  Ładna ale czy wygodna?
                  Ją też zawieje, zamrozi...
                  • kolorowa_skarpetka Re: Ławeczka 28.01.10, 16:46
                    Trusiu, niezła z Ciebie plotkarawink
                    dobrze, że głupot nie pleciesz, tylko ławki
                    • trusiaa Re: Ławeczka 29.01.10, 10:01
                      Bajki też, i warkocz, i wianki, a gdy późno - bzdury: takie tam trzy po trzy,
                      jak Boh przykazał.
                      • trusiaa Re: Ławeczka 31.01.10, 12:09
                        A może herbatki?!
                        • blind_as_a_bat Re: Ławeczka 01.02.10, 21:46
                          A może popłyniemy?
                          • trusiaa Re: Ławeczka 02.02.10, 14:53
                            Ławeczką???
                            Pan Gacek to nic nic nic, a jak już coś powie! wink
                            • blind_as_a_bat Re: Ławeczka 03.02.10, 01:12
                              No przecież nie samolotem!

Też tak uważam. Cukierka? wink
                              • trusiaa Re: Ławeczka 03.02.10, 08:38
                                Tak: "cukierka - a potem drugiego i całą paczkę", aż samolot nie wystartuje wink

Gdzie Gacek fruwa ostatnio, że ani widu, ani słychu? sad
                                • blind_as_a_bat Re: Ławeczka 03.02.10, 11:22
                                  Fruwam tu i tam, niektórych miejsc unikam. Życie, Pani Trusiu.
                                  But...bAt
                                  • trusiaa Re: Ławeczka 03.02.10, 14:27
                                    Ach, joooo... - ten Nietoperz czarujący jest i basta!
                                    • blind_as_a_bat Re: Ławeczka 03.02.10, 22:58
                                      Gdzie mi się równać z Panią Trusią!

https://www.uszata.com/eksplorer/galeria/trusia/trusia7.jpg

No, ekhm, pewne podobieństwo widzę wink
                                      • trusiaa Ławeczka - kolejne podejście 12.02.10, 08:42
                                        Jeżeli ta Was nie skusi, to... to sama się tu rozprzestrzenię i zjem wszystkie pomarańcze i kwiatki wywącham!
                                        • ave.duce Re: Ławeczka - kolejne podejście 12.02.10, 10:01
                                          Nie mogę, no nie mogę. Chciałabym bardzo, ale nie mogę! crying((

• ziolo.zielone Re: Ławeczka - kolejne podejście 12.02.10, 10:10
                                            To tak jak ja sad

ps
                                            A nie mówiłam?
                                            • ave.duce Re: Ławeczka - kolejne podejście 16.02.10, 12:54
                                              Po prostu wykrakałaś! smile

• trusiaa Re: Ławeczka - kolejne podejście 16.02.10, 14:20
                                                I siedzą, kraczą, lulki palą
                                                Ci odlatują, ci zostają.

"A ja nie wiem po co?
                                                Czy ja nie jestem lepsza niż cała (...)", iii tam - kropelek się napiję. Świat
                                                się rozjaśni, wyjaśni - "jeszcze wszystko będzie możliwe"
                                                • ave.duce Re: Ławeczka - kolejne podejście 16.02.10, 15:24
                                                  Teraz to się nazywają "kropelki"? wink

• blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 20.03.10, 08:11
      https://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/bat2.gif

https://shop.neatorama.com/avactis-images/oh-no-not-you-again-doormat-l.jpg
      https://www.picturesof.net/_images/a_funny_bat_royalty_free_080907-144109-560018.jpg
      • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 20.03.10, 11:37
        Ale, że co? Czy ten pan nas przypadkiem nie obraża?
        Na ławkę, do koleżanek przychodzi się, ja wiem? Z orzechami w czekoladzie? Z
        dykteryjką świeżą? A z piersiówką niechby (ziąb dziś taki mimo wiosny, a
        niektóre koleżanki - przeziębione!), ale tak?
        Że oh, no?

Pi-lo-ci...
        • ave.duce Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 20.03.10, 18:19
          Jak znam Gacka, jestem pewna, że to jakieś okropne nieporozumienie! smile

• blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 20.03.10, 23:57
          https://www.picturesof.net/_images/a_funny_bat_royalty_free_080907-144109-560018.jpg

To było złożenie samokrytyki na wycieraczce, Trusiu.
          • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 22.03.10, 13:27
            Ave, święte słowa smile

Jak znam Gacka, jestem pewna, że to jakieś okropne nieporozumienie!

A tymczasem ławeczka zakwitła...

https://davidkleinphoto.com/images/White-Tulip-Bench-Wb.jpg
            • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.03.10, 06:46
              https://www.picturesof.net/_images/a_funny_bat_royalty_free_080907-144109-560018.jpg Aaa! Czy to nie znak, że

,,, Gacku, Gacku, Gacku ,,, zakochaj się? ,,,
              • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.03.10, 08:59
                Oho! A czy Gackowi Kazimierz na imię? Bo jeżeli tak, to może faktycznie powinien?
                • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 24.03.10, 06:45

Kazimierz Dolny.
                  • trusiaa Coś podobnego... 07.05.10, 00:42
                    Wichry, śnieżyce, mrozy siarczyste na ławeczce przetrwałam.

Ale tu już maj - białe kwitną bziiiii i... nadal nie ma chętnych do przysiąścia - dnięcia się?

https://farm1.static.flickr.com/42/75034508_c4e825b817.jpg?v=0
                    • blind_as_a_bat Coś podobnego... są nas trzy muszkietery 08.05.10, 08:22
                      • trusiaa Re: Coś podobnego... są nas trzy muszkietery 09.05.10, 19:08
                        Ale że jak? Że Gacki trzy? Czy Ave, Gacek, Tró... Trusiaa - trójca? smile
                        • blind_as_a_bat Re: Coś podobnego... są nas trzy muszkietery 10.05.10, 00:43
                          TRZY GACKI.
                          • trusiaa Re: Coś podobnego... są nas trzy muszkietery 10.05.10, 11:28
                            Aaa jeżeli tak, to proszę się rozsiąść wygodnie - nie będę Panom przeszkadzała w salonowej konwersacji... ewentualnie - przekąską służę:

https://www.mccormick.com/~/media/Images/Recipes/Recipe%20Details/Main%20Dish/Spice-Rubbed-Baby-Back-Ribs.ashx?w=380
                            • blind_as_a_bat Re: Coś podobnego... są nas trzy muszkietery 11.05.10, 06:25
                              Jadamy wyłącznie króliki, krokodyle, niedźwiedzie, ewentualnie skarpetki wink
                              • kolorowa_skarpetka Re: Coś podobnego... są nas trzy muszkietery 12.05.10, 01:10
                                ja skarpetki odradzam
                                nieukrwione to takie, w zeby strasznie wchodza i ciagna sie niemilosiernie
                                mozna sie zaczopowac i zemrzec z niedojedzenia wink
                                • blind_as_a_bat Re: Coś podobnego... są nas trzy muszkietery 10.07.10, 23:10
                                  Bardzo mnie zainteresowałaś tą reklamą skarpetek wink
    • ave.duce Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.05.10, 20:33
      Dzięki, Gacku smile

• ave.duce Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.05.10, 14:18
        Buuu... Nawet mnie nie namierzył echolokacją swą! wink

• trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.05.10, 18:36
          Cóż, chyba im smakowało...

Ave, popatrz: cała ławeczka dla nas tylko... jak myślisz: chyba pora wprowadzić element bajkowy do organizmu? wink

• ave.duce Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.05.10, 19:13
            A co byś powiedziała na to, że

„Prawdziwa dama pije tylko czysty spirytus* i nigdy w małej ilości”?!

* to oczywista przesada procentowa, ale czysta? Why not? Zamrożona tak, że aż
            gęsta! do tego plasterek cytryny ...
            Boszszsz, rozmarzyłam się smile
          • ave.duce Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.05.10, 19:13
            Trusiu, a co byś powiedziała na >

„Prawdziwa dama pije tylko czysty spirytus* i nigdy w małej ilości”

* to, oczywiście, % przesada, ale czysta w00da, zmrożona "na gęsto" i do tego plasterek cytryny... rozmarzyłam się wink
            • ave.duce Czary?! ;) 10.05.10, 19:15
              • trusiaa Re: Czary?! ;) 11.05.10, 00:15
                Nieee - cudowne rozmnożenie czystej smile

• ave.duce Re: Czary?! ;) 12.05.10, 01:38
                  @
                  • ave.duce Re: Czary?! ;) 12.05.10, 16:49
                    Pożarty! smile https://www.fantasygif.it/Pasqua/FG-pasqua_5.gif
                    • trusiaa Re: Czary?! ;) 12.05.10, 17:30
                      Jasne sad bo kogo najłatwiej z tego menu dorwać?
                      Jadamy wyłącznie króliki, krokodyle, niedźwiedzie, ewentualnie skarpetki?

Skarpetka - podobno szkodzi zdrowiu, niedźwiedzie i krokodyle - aha: już to
                      widzę - "choćby tygrys - to dostoję!" wink
                      • ave.duce Re: Czary?! ;) 12.05.10, 18:33
                        Chodziło mi o @ wink

• trusiaa Re: Czary?! ;) 12.05.10, 18:46
                          A. o @.... to ups! smile)))
    • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.06.10, 20:48
      czasem człeka najdzie takie rozczarowanie
      nie ma rozmiaru ani wagi, a tak przygnieść potrafi
      • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 23.06.10, 20:53
        Chodź, siadaj, rozczarowanie precz pogonię.
        Cukerka chcesz? Albo herbatki? smile
        • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.06.10, 07:41
          Pozwolą Panie, że im dotrzymam towarzystwa?
          • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.06.10, 08:45
            Wszelki duch! smile

Prosimy, przecież... Ty jesteś gospodarzem smile
            • milky_way_1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.06.10, 09:14
              Na takiej ławeczce posiedzieć przyjemnie i pomilczeć wspólnie też, a czasem
              coś miłego szepnąć się uda i to nie są żadne cuda lecz słowa serdeczne z
              oddali co płyną z wiaterm po fali.smile
              • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.06.10, 10:56
                A jak sam gospodarz się zjawił, człek nad wyraz miły, to same przyjemności nas
                czekają, a wapory znikają smile
                • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 26.06.10, 05:44
                  GOSPODARZ ŁAWECZKI,,, to brzmi dumnie!

https://www.desicomments.com/dc/12/29362/29362.JPG

P/S. Można mnożyć,,,
                  • milky_way_1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 26.06.10, 11:34
                    Tą ławeczkę oświetla piękne słoneczko i to pięciokrotne.smile
                    Posiedzieć wtedy bardzo przyjemnie z miłymi słowami.smile
                    • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 05.07.10, 07:05
                      Ławeczka, ławeczka, ławeczka pełna słów wink
                      • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 05.07.10, 07:15
                        Jesteś smile
                        • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 05.07.10, 07:58
                          Jesteście smile smile
                          • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 05.07.10, 08:11
                            Jesteśmy smile))
                            • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 05.07.10, 10:03
                              ... gdzie Oni są? Ci wszyscy moi przyjaciele? smile
                              • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 06.07.10, 07:09
                                W pralce?
                                • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 06.07.10, 09:35
                                  Pora zatem się osuszyć.
                                  Może kawy napić?
                                  Na liście popatrzeć? smile
                                  • milky_way_1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 06.07.10, 09:42
                                    W taką pogodę już wysuszonam, liście ruszają się delikatnie, a ostatni łyczek
                                    kawy i do przyjemności.smileŁaweczka widzę zawsze czeka.smile)
                                    • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 06.07.10, 18:06
                                      Poczekam aż liście nabiorą czerwieni,żółci i zbrązowieją delikatnie sie
                                      marszcząc.Z ich szelestu wyczytam zapowiedź jesieni.
                                      • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.07.10, 01:25

https://www.yosemitevacationhome.com/yosemite-vacation-home-rental/fall-color-yosemite-national-park.jpg
                                        • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.07.10, 06:13
                                          smileTaka.
                                          • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.07.10, 08:15
                                            Dla Tropci ku pokrzepieniu sercA smile
                                            • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.07.10, 08:18
                                              Jak czytać :dla już serce rośnie.
                                  • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.07.10, 08:11
                                    Może kiedyś, niespodziewanie,
                                    spadnie liść ten.
                                    I nic się nie stanie* wink

* Przepraszam Panią Marię Pawlikowską-Jasnorzewską bardzo smile
                                    • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.07.10, 08:17
                                      smile)))
                                      • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 09.07.10, 07:40

https://www.iwantcodes.com/graphics/good-day/images/19.gif
                                        • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 09.07.10, 07:43
                                          wzajemniesmile
                                          Miłego dnia.
                                          Jakżeby inaczej, jesli ten piątkiem sie zwie.
                                          • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.07.10, 06:38
                                            Chwilo, trwaj! smile
                                            • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.07.10, 06:49
                                              Jak mogłam zapomnieć o ławeczce na której można się przytulić do ciepła i
                                              sympatii osób drugich smile

A żech chodzę, gdzie mnie tropy poniosą to mam za swoje.
                                              • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.07.10, 23:13

Możesz czasami przysiąść z 'przyjacielami' wink

https://media.bigoo.ws/content/gif/bears/bears_124.gif
                                                • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.07.10, 23:15
                                                  Gorąco dziś, nieprawdaż? smile
                                                • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.07.10, 23:18
                                                  "Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
                                                  - Puchatku!
                                                  - Co Prosiaczku?
                                                  - Nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za łapkę,
                                                  - chciałem się tylko upewnić, czy jesteś..."
                                                  • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.07.10, 23:23
                                                    wszyscy obecni smile

https://i.ytimg.com/vi/CehLsR2juJA/0.jpg
                                                  • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.07.10, 23:33
                                                    Od razu lepiej. smile, dobranoc.
                                                  • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.07.10, 23:49
                                                    Oooo... szkoda, że tak krótko.
                                                    Dobranoc smile
                                                  • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 12.07.10, 09:59

Jak mus, to mus wink

https://www.smouse.force9.co.uk/cartoon8.jpg
                                                  • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 12.07.10, 11:26
                                                    Mus? Tylko czekoladowy!
                                                    trudno mu się oprzeć... smile
    • tropem_misia1 Re: do pogadania, drodzy 08.07.10, 06:53
      Sunia Krokodylkowa odeszła.
      • blind_as_a_bat Re: do pogadania, drodzy 09.07.10, 07:31
        Bawi się z moimi psami,,,
        Patrzą teraz na nas Z GÓRY i czekają na wspólny spacer,,,

,,,Ja nie chcę spać, ja nie chcę umierać,
        Chcę tylko wędrować po pastwiskach nieba,
        Białozielone obłoki zbierać,
        Nie chcę nic więcej, nie chcę nic mniej,,,

Agnieszka Osiecka
        • tropem_misia1 Re: do pogadania, drodzy 09.07.10, 07:45
          I lekko pobiegniemy po zielonej trawie,
          psy oszalałe szczęściem oddadzą się zabawie.
    • tropem_misia1 Re:Gdyby tak oddech ziemi 13.07.10, 07:08
      mógł owiać moją ugotowaną osobę?
      • blind_as_a_bat Re:Gdyby tak oddech ziemi 13.07.10, 07:44
        Oddech Ziemi jest gorący. Jak dziewczyny wink
    • tropem_misia1 Re:I 14.07.10, 06:30
      zrobiło sie jedno puste miejsce (:
      • trusiaa poczekam 14.07.10, 11:32
        https://www.routard.com/images_contenu/communaute/photos/publi/049/pt48921.jpg
        • tropem_misia1 Re: poczekam 14.07.10, 14:26
          I ja.....Mam nadzieję ,że wróci.
    • tropem_misia1 Re:a puste miejsce 24.07.10, 11:21
      czeka.
      • ave.duce Niech czeka. Byle się ktoś na nie 24.07.10, 21:10
        pseudoarystokratycznie nie wepchnął wink

• tropem_misia1 Re: Niech czeka. Byle się ktoś na nie 24.07.10, 22:29
          Nikt nie wlizie.
          Z trusia popilnujemy big_grin Zaklepane.
          • ave.duce Re: Niech czeka. Byle się ktoś na nie 25.07.10, 08:05
            Co dwie, hmmm... głowy, to nie jedna!
            Wracam zatem uspokojona do dworu.

• kolorowa_skarpetka Re: Niech czeka. Byle się ktoś na nie 25.07.10, 20:07
              no ladnie, tutaj przycupnelyscie i kogos wyczekujecie
              nietoperka pewnikiem
              ja poprosze tego zbiegnietego
    • ave.duce Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 28.07.10, 21:21
      Przycupnę na chwilę... Ufff, polityka!

• trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.08.10, 18:08
        Co tam, Pani, w polityce?

A może byśmy tak... ? wink

stolarznadworny.wrzuta.pl/audio/0qVsDZZdg1i/kawa_sie_nadawa...

• tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.08.10, 19:22
          Gorzała rządzi jak zwykle.

A mnie sie nietoperek przypomniał , a ścislej jego nieobecność.
          • ave.duce Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 13.08.10, 11:11
            Lepiej, żeby rządziła gorzałka, niż TO.

• trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 13.08.10, 16:18
              Lecz z kaczki zrobił się zając - w dodatku cały w buraczkach! smile))
        • ave.duce Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 13.08.10, 11:05
          Tylko czysta, oczywista wink

• tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 15.08.10, 13:06
      Tak sobie siedzę.Myrdam nogami.Bo lubię.Trusi nie ma (:
      ,nietoperka nie ma(: ech...
      • cichym.lotem Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 16.08.10, 08:51
        AVE nie ma... tzn. byłaby gdyby nie okoliczności przyrody.
        Ja też lubię machać nogami, ale... sytuacja zaczyna mnie przerastać...

• tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 16.08.10, 08:54
          Ty to Ty?
          • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 16.08.10, 08:58
            Nie Ty.Ty kąpiesz się w słonecznym winie.
            • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 16.08.10, 12:38
              Chyba czas ławeczkę wydłużyć (w czasie też) - pełno nas, a jakoby nikogo nie było.

Nie masz Ave, nie masz Nietoperka... nie masz rozśmiać się nikomu.

https://a.imageshack.us/img146/3185/lawkaelipsaey6.jpg
              • ave.duce Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 18.08.10, 21:34
                Masz, masz. Konkurencja?
                • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 19.08.10, 07:46
                  Ogólnie dostępna o szerokim spektrum big_grin
                  Gdzie tu przytulność?
                  • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 19.08.10, 08:30
                    Jaka tam konkurencja - wydłużyłam tylko ławeczkę istniejącą, żeby się wszyscy
                    pomieścili i od razu Ave przysiadła smile

Na placki ziemniaczane za wcześnie, ale...

https://www.canneryseafood.com/images/uploaded/picnic_basket_copy.jpg
                    • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 24.08.10, 08:50
                      Zmieszczę się? wink
                      Witam! Można się częstować? wink
                      • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 24.08.10, 14:49
                        ????!!!!

Gacek? smile Juhuhuhu!!!

Częstuj się, prosimy, cieszymy się bardzo!

• blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 24.08.10, 23:41
                          Wiśnie,,, Coś mi przypominają? Ciekawe co,,,
                          • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 24.08.10, 23:47
                            Ja wiem! Ja wiem! smile

Truskawki w Milanówku.

Chabry z poligonu?

Albo nie. Sama nie wiem.
                            • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 24.08.10, 23:55
                              Prymuska wink
                              • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 24.08.10, 23:58
                                Gdzie tam... wink

Tylko tak sobie kombinuję... jak Pana tu chwilę zatrzymać, Panie Gacku smile
                                • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.08.10, 10:44
                                  Oho! Fik i znik.

A właśnie znalazłam takiego nietoperka z ogonkiem. Skąd ogonek taki?
                                  • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.08.10, 10:57
                                    No ślicznysmile)))
                                    Tajemna skrytka ? big_grin
                                    • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.08.10, 15:27
                                      Raczej napęd.
                                      • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.08.10, 15:48
                                        smile

Jest.

A jednak wrócił.
                                        • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 26.08.10, 06:29
                                          ... a ja puszczam maszynerię moja w ruch... mojej kawy mogą gwiazdy
                                          pozazdrościć... fiu fiu fiu i uwijam się za dwóch..... no bo czego się nie robi
                                          dla gości....

https://www.bankier.pl/static/att/61000/1963389_kawa3.jpg
                                          • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 26.08.10, 07:13
                                            Nieoceniona Trusia! Boska! smile
                                            • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 27.08.10, 06:05
                                              Kawa - nie boska, tylko De coś tam Eee coś tam coś tam... ale też dobra.

Dobry dzień.
                                              wieczór też smile
                                              • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 27.08.10, 06:08
                                                Obowiązki wywają! sad
                                                • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 02.09.10, 06:28
                                                  Ależ mnie też wzywają, i proszę, mimo to - na pustej wciąż ławeczce, przysiadam.
                                                  Herbatę popijam. I zimno tak i deszcz leje i huczy wicher... a czasem wręcz
                                                  ryczy... jak, nie przymierzając: w sztorm na północ od przylądka Horn wink
                                                  Dobrze, że w sercu ciągle maj!

https://bi.gazeta.pl/im/7/834/z834117G.jpg
                                                  • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 02.09.10, 07:17
                                                    Zimno jak diabli.
                                                    Za to miła niespodzianka mnie w nocy spotkała.
                                                    Łebkiem kołdrę podnosząc wdarła się pod nią i do pleców mych przywarła- Majka.
                                                  • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 02.09.10, 08:01
                                                    Ciało do ciała wink
                                                  • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 02.09.10, 08:07
                                                    a jedno z nich takie futrzaste, a futro tak miękkie i delikatne, żech skromnie
                                                    nie powiem - rozkosz.
                                                  • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 03.09.10, 06:09
                                                    Nocne przymrozki poczyniły spustoszenie.

Szkoda lata...

https://pinkthething.pl/images/07/p/zimno.jpg

O, jakżeś bliska chwilko,
                                                    jesienne pachną kwiaty
                                                    a my pragniemy tylko
                                                    już tylko tej herbaty
                                                    za oknem deszczyk sypnął -
                                                    arrivederci lato
                                                    gdy wtem drzwi cicho skrzypną
                                                    i witaj nam, herbato

• krokodyl_13 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 03.09.10, 08:30
                                                    Tropciu z tą Majunią to ostrożnie bo pamiętam jak Cie w łebek w nocy użarła z
                                                    miłościwink
                                                  • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 03.09.10, 08:44
                                                    a może zległam na niej niechcący przesennie?
                                                  • krokodyl_13 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 03.09.10, 13:33
                                                    no tak drobiazg, niechybnie przygniotłaś pusty brzuszeksmile
                                                  • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.09.10, 08:19
                                                    Proponuję =>

https://bi.gazeta.pl/im/0/8208/z8208380X.jpg
                                                  • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.09.10, 08:25
                                                    Ooo, Pan Gacek zna się na rzeczy smile tylko... gdzie takie chwile dają? I czy od ręki?
                                                  • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.09.10, 08:31
                                                    Z ręki do ręki.
                                                  • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.09.10, 08:37
                                                    Ach, ach! Zapachniało kryminałem... wink

To jest nasza polka kryminalna,
                                                    polka, polka kryminalna,
                                                    nie podobna ani do walca,
                                                    ani do tanga, ani do tanga!
                                                    Cóż to za swojskie, nietrudne pas,
                                                    stale na lewo, tylko na lewo
                                                    z rączki do rączki, raz i dwa,
                                                    stale na lewo, tylko na lewo,
                                                    z rączki do rączki, raz i dwa!
                                                  • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.09.10, 08:45
                                                    Paluszki czucie tracą na taki ziąb,,,

"Tanie dranie"

My jesteśmy tanie dranie,
                                                    Drani tanie niesłychanie.
                                                    Nie potrzeba mnożyć zdań,
                                                    By powiedzieć, czym dla pań
                                                    I dla panów tani drań.

Za świństewko drobne, proszę
                                                    Pani, płaci pani grosze,
                                                    Iza świństwo większej skali
                                                    Budzżet panu nie nawali.
                                                    Stosujemy zniżek system
                                                    Za abonamenty świństew.
                                                    Kto rąk nie chce kalać, zań
                                                    Je pokala tani drań.

My jesteśmy tanie dranie...

Zakopanie trupa w porcie,
                                                    Zakładanie myszy w torcie,
                                                    Uwiedzenie córki w poście,
                                                    Uczynienie dziurki w moście,
                                                    Zanurzenie wuja w stawie,
                                                    Osuszanie pary w trawie,
                                                    Usuwanie zbędnych pań
                                                    Wykonuje tani drań.

Dokuczanie radiem z góry,
                                                    Wymuszanie przez tortury,
                                                    Usypianie extra proszkiem,
                                                    Uduszenie przez pończoszkę,
                                                    Obrzydzanie cynaderką,
                                                    Usuwanie śladów ścierką.
                                                    Całą listę takich dań
                                                    Oferuje tani drań.

Do usług,,,
                                                  • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.09.10, 08:50
                                                    O matko! smile))
                                                  • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.09.10, 08:53
                                                    Też coś! A ja,,,
                                                  • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.09.10, 08:59
                                                    Ojej... smile

https://www.photobie.com/club/forum/up/attach/blinking_icon_714.gif

Dziękuję.
                                                    W imieniu swoim i Koleżanek smile
                                                  • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.09.10, 09:09
                                                    Kłaniam się. Dobrego dnia!
                                                  • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 07.09.10, 09:13
                                                    smile à bientôt!
                                                  • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 09.09.10, 07:45
                                                    Ten 'bientot' to już? wink
                                                  • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 09.09.10, 08:08
                                                    Hmmm. I to zależy, czy Pan kończy dzień, czy lunatykować będzie.
                                                    Tak czy owak: miłego wszystkiego życzę smile
                                                  • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.09.10, 07:44
                                                    Dzień dobry bardzo smile

Komu kawy, komu?

https://www.elitetrack.com/images/blog/coffee-cups.jpg
                                                  • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.09.10, 07:53
                                                    smile
                                                    Mnie,mnie.Oczka otworzyc muszę , umysł rozjaśnić.Cięzki dzień mnie czeka.
                                                  • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.09.10, 08:02
                                                    Na lżejszy dzień smile Tropciu

https://www.focus.pl/uploads/pics/wyporny_plecaczek.jpg

albo, po prostu tak smile

• tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.09.10, 08:07
                                                    To ja wybieram balonik.
                                                    Chciałabym odfrunąć, a nie siedziec na debilnym zebraniu.
                                                  • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.09.10, 08:19
                                                    IPod w ucho, komórka w dłoń albo jolka z Wybiórczej, czy "przekrojowa" - i świat należy do Ciebie smile
                                                  • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 10.09.10, 08:23
                                                    Nie mogie, skrzętnie notowac muszem(:
                                                    Lecę.Na 9:00
                                                  • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 13.09.10, 01:16
                                                    ,,,Jak ten czas powoli leci
                                                    Pierwsza druga, w pół do trzeciej
                                                    Do dziewiątej jeszcze tyle tyle godzin
                                                    Gdyby można zrobić czary
                                                    Ponapędzać te zegary
                                                    By dziewiąta była już,,,
                                                  • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 13.09.10, 09:36
                                                    randeczka?smile))
                                                  • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 14.09.10, 07:26
                                                    ? Ty śpieszyłaś się na 9.00, nie ja wink
                                                  • tropem_misia1 No fakt.Ja. 14.09.10, 21:59
                                                    Skojarzyłam ze stara przedwojenna piosenkąsmile)
                                                    Ale myśl pobiegła ku Tobie.Nie skupiłam sie na tym co wcześniej napisałam.Be!
                                                    Trza czuwać.Ot co!

A na zebraniu było okay.
                                                    Było o tyle ważne, że informowano nas co mamy robić ,czego dopełnić,jakich dokumentów nie powinno zabraknąć by nasze oferty nie były odrzucone.
                                                    Ty na półkuli obróconej teraz ku słońcu nie wiesz o tym , ale cała służba startuje do konkursu na rok 2011.
                                                  • blind_as_a_bat Re: No fakt.Ja. 18.09.10, 08:06
                                                    Służba Ojczyźnie to wielce zaszczytne zadanie! Będę trzymać kciuki smile
                                                  • tropem_misia1 Re: No fakt.Ja. 19.09.10, 01:37
                                                    Służba ludziom smile
                                                  • blind_as_a_bat Re: No fakt.Ja. 20.09.10, 07:48
                                                    Służby wszystkich forów łączcie się!

P/S. Potrzymam, co mi tam smile
                                                  • tropem_misia1 Re: No fakt.Ja. 20.09.10, 07:50
                                                    a łapki nie służą Ci do zwisania? smile)))))))))))
    • ave.duce Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 14.09.10, 22:21
      blind_as_a_bat napisał:

> zanim wejdzie się do Salonu Pralniczego. Są chętni?

Może, sama nie wiem, straszny tłok wink
      • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 14.09.10, 22:32
        Cóż - kolejki, jak wszędzie zresztą smile))
        • ave.duce Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 14.09.10, 22:37
          Fakt.

https://www.thevisitor.pl/Editor/assets/ZAKOPANE/kasprowy/kolejka%20na%20kasprowy.jpg
    • blind_as_a_bat Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 04.10.10, 07:12
      Chłodem u was powiało? wink
      • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 04.10.10, 11:33
        Skąd? Jesień złota, liście miecie...

https://my.qoop.com/store/Cindy-L-Shebley-d84e863759417f0e9aa5a3cff7b71f91d5e5a069/The-Park-Bench-by-Cindy-Shebley-qpps_410442563840929.MD.jpg,290,211.458333333
        • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 04.10.10, 19:54
          pusto
          ja real pokonuję
          Wielki powrót Ryjka z wojaży.
          Jest już i o to się rozchodzi.
          Mam nadzieję ,że na dłużej usiądzie na 4 literach.
        • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 05.10.10, 07:10

Nieco inna ławeczka smile

• trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 05.10.10, 07:51
            Ojeeeej...

Dopóki jesień trwa - warto się przesiąść smile
            • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 05.10.10, 08:22
              Potem powstanie 'Co się zdarzyło w Washhouse County',,,
    • blind_as_a_bat Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 24.10.10, 07:46

https://community.weatherbug.com/deskwx/guts/community/photos/Approved/2003/1/5/F_4304.jpg

Ławeczka w tak pięknych okolicznościach przyrody,,,
      • ave.duce Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 24.10.10, 12:33
        No ba!
        Ale pomór jakiś czy co? Ani widu, ani słychu wink
        Mjuzik!
        • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 24.10.10, 18:55
          Co wyklęty? Czemu zaraz wyklęty? wink

Głodny - to rozumiem smile

https://potrawy-z-ziemniakow.korony.pisz.pl/images/2.jpg

https://republika.pl/blog_ow_3437608/3966827/tr/czeresnie.jpg
          • ave.duce Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 24.10.10, 19:23
            Jakież wykFintne meniu wink
        • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.10.10, 00:32
          Głód! Kawa! Koniak?
          • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 25.10.10, 13:26
            Kawa

Może lepiej...

• blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 04.11.10, 07:07
              Skąd wiedziałaś, Trusiu? wink
    • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 28.10.10, 07:47
      konie zielone galopują
      • trusiaa Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 28.10.10, 10:47
        Iiiii hahaha!
        • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 28.10.10, 10:50
          https://swiat-obrazkow.pl/obrazy/3/296/zielone_konie.jpg
          • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 29.10.10, 07:39
            Poszły konie po betonie, na którym kwiaty nie rosną wink
    • blind_as_a_bat Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 06.11.10, 18:51

Osiolek ,,, na laweczce.
      • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 12.11.10, 05:27
        dobrze,że usiadł ..trąbka mnie porwała smile)
    • blind_as_a_bat Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 11.11.10, 20:45

Ho, ho, ho smile

https://www.corbisimages.com/images/67/CFCE0483-2E69-4392-AE1A-9D5DEF3C10E3/42-21884651.jpg

• mala200333 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 11.11.10, 22:17
        Cus wspanialego!!!!
        • tropem_misia1 Re: Przytulna ŁAWECZKA do posiedzenia i pogadania 12.11.10, 05:27
          ja tak chcę!!!
    • blind_as_a_bat Zapraszam :-) 30.11.10, 08:05

• tropem_misia1 Re: Zapraszam :-) 30.11.10, 08:22
        aaaa...Andrzejek big_grin
        • blind_as_a_bat Re: Zapraszam :-) 30.11.10, 23:51
          A,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ha! wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka