Dodaj do ulubionych

Metoda....

29.05.13, 08:18
włosy jeno potrza mieć jakby dłuższe...

https://img1.demotywatoryfb.pl/uploads/201305/1369780584_ig3lft_600.jpg
Obserwuj wątek
    • super.halusia Re: Metoda.... 29.05.13, 08:26
      big_grin
      • tropem_misia1 Re: Metoda.... 29.05.13, 08:47
        Na pewno to lepsze od kawy...by nie walnąć noskiem o klawiaturę.
        • czarek_sz Re: Metoda.... 29.05.13, 10:30
          Niektórzy zapałki do oczu kładą inni paluchy. Faktem jest że jak się chce to można. Miałem tak że w wojsku sześć nocy pod rząd nie spałem, w dzień też nie. Były ważne manewry nad morzem które obserwował Fidel. Było obiecane że za udane ćwiczenia będą urlopy i ordery big_grin orderów nie było ale urlop tak smile za noc jeden dzień wyszło. Odwiedziło się Rodzinkę i kolesi z podwórka. Popłynęła nie jedna alpażka nie jeden bukłaczek został wysuszony wink
    • anus-hka Re: Metoda.... 29.05.13, 10:36
      Znam łysych studentów...jakieś rady dla nich?wink
      • czarek_sz Re: Metoda.... 29.05.13, 10:45
        Peruka ? big_grin bez przesady smile dziś młodzi golą się na żarówkę bo taka moda. Ale student łysy ? wypadły pióra już tak młodo ? do dziś pamiętam jak kolega z podstawówki /chyba piąta klasa/ momentalnie osiwiał po śmierci Matki. Do dzisiaj Jego siwą głowę i smutną twarz mam przed oczami. Taki młody chłopak a już siwy.
        • anus-hka Re: Metoda.... 29.05.13, 11:24
          Łyse są z wyboru wink tanie i szybkie w utrzymaniuwink
          • czarek_sz Re: Metoda.... 29.05.13, 11:48
            Łyse są z wyboru. Dobre smile a że tanie i szybkie w utrzymaniu jeszcze lepsze smile bo na fryzjera kasa nie idzie tylko to ? pasta i flanelka też kosztują.
            • anus-hka Re: Metoda.... 29.05.13, 12:24
              Jeden kosmetyk do mycia dla całego ciała - mało skomplikowanewink wiadomo kobieta do każdej części inne mazidło ma a takie coś i czasu i uwagi i kasy potrzebuje- a tak sama oszczędność
              ( jeden żel do całego ciała ) którą można spożytkować na imprezęwink po za tym osuszyć ręcznikiem łatwo nie wymaga dużej energii osiągając przy tym dosyć wysoki poziom odblasku - tu kwestia zastosowanego surowca w ręczniku - polecam bambusowe świetnie nadają się do polerowania
              • czarek_sz Re: Metoda.... 29.05.13, 12:36
                Ja pod prysznic używam tylko jednego żelu, podobnie kremu do golenia, tylko nivea. Żona ma kilka 'specyfików' ,także intymnych. Przybyła nam Synowa ze Śląska i też ma swoje. I ile tego wszystkiego, łazienki mało. Cała pralka zakryta kosmetykami i dwie półki ,dość spore. Chyba ze dwie jeszcze muszę zamocować. Bo nie daje rady, gubię się, biorę nieraz co nie moje nawet z majtkami się mylę smile a kiedyś była jedna pasta do zębów jeden proszek do prania i jedna margaryna jak masło smile i było dobrze.
                • anus-hka Re: Metoda.... 29.05.13, 12:43
                  Pamiętam pastę nivea i krem nivea w podobnych tubach i sie człowiek mylił - krem z pastą do zębów i odwrotnie obie podobnie sie pieniły hyhy
                  • czarek_sz Re: Metoda.... 29.05.13, 12:59
                    Jeszcze był proszek do zębów jeszcze była pralka frania jeszcze były ekstra ciuchy ale tylko na Różyckiego. Cała Polska na Targową zjeżdżała a naiwnych golono z grosza/ cwaniaczki z Pragi i okolic/ do żywego. Niestety. Był folklor, dziś jeszcze bazar jest ale tylko jako atrapa. Żywy trup.
    • darima_ka Re: Metoda.... 29.05.13, 18:17
      Dobrze ,ze już nie chodzę do szkół big_grin
      Młody włosy ma krótkie,ale wszystko przede mną...big_grin
      • czarek_sz Re: Metoda.... 29.05.13, 18:40
        Mój najstarszy wpierw pióra zapuścił na plecy później na żarówkę się golił. Teraz krótko się strzyże i biega po Wawie. Dostał zajoba na punkcie biegania odkąd rzucił fajki. W paru maratonach już biegł /i dobiegł big_grin/ i mało Mu. Niech se lata. Wystrzyżony smile
        • darima_ka Re: Metoda.... 29.05.13, 19:26
          Młody marzy...,ja jestem przeciwna!
          https://www.demotywery.pl/uploads/2011_06/01/12038_150_500_Ja-Chce-Miec-Dredy.jpg
          • czarek_sz Re: Metoda.... 29.05.13, 19:52
            Twoje dziecko Twoja odpowiedzialność smile przecież wiesz o tym. Oby rosło Ci i rozwijało się po Twojej myśli. Wszystkie jeśli masz ich więcej smile
    • debi_bebi Re: Metoda.... 29.05.13, 21:16
      No, niekoniecznie trzeba się przywiązywać za włosy na głowie. Gdyby przywiązać za inne, to np. z krzesła by się tak łatwo nie wstało. Można by to było stosować w razie problemów z niektórymi nadpobudliwymi uczniami w szkole, lub innymi, co im trudno usiedzieć na miejscu.
      Hm.
      • debi_bebi Re: Metoda.... 29.05.13, 21:19
        Poprawka: zapomniałam, że niektórzy uczniowie, z powodu zbyt młodego wieku, nie nadają się do tej metody.
        • czarek_sz Re: Metoda.... 29.05.13, 21:30
          Czy Farima jest poważnie chora ? może leży teraz na ojomie ? nie chcę o tym myśleć bo syn mi na oczach. Oby była zdrowa dziewczyna. Farima bądź zdrowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka