jasmina_tdi 23.11.01, 21:01 Możecie mi powiedzieć co robilam przez ostatnie poł godziny sama w Swingo????????????? No?????? A niech was!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taka..t Re: WSTRĘTNI FORUMOWICZE DO CHOLERY!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 21:08 jasmina_tdi napisał(a): > Możecie mi powiedzieć co robilam przez ostatnie poł godziny sama w > Swingo????????????? No?????? > A niech was!!!!! w jakim miescie jest to Swingo, ja tez tam chcę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: WSTRĘTNI FORUMOWICZE DO CHOLERY!!!!! IP: 157.25.130.* 23.11.01, 21:09 W-wa....daleko masz? Gość portalu: taka..t napisał(a): > jasmina_tdi napisał(a): > > > Możecie mi powiedzieć co robilam przez ostatnie poł godziny sama w > > Swingo????????????? No?????? > > A niech was!!!!! > > w jakim miescie jest to Swingo, ja tez tam chcę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: WSTRĘTNI FORUMOWICZE DO CHOLERY!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 21:15 ja mam dosyc daleko napewno dzisiaj juz bym nie zdazyla :( ...aha taka..tam, prosze nie zapominac o obowiazkowych cwiczeniach na ryczenie, dlugo i glosno o tak:buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t daleko IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 21:15 jestem z poznania:( teraz tego zaluje, bo jestem tu jak kolek sama:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: daleko IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 21:17 bez paniki, ja sie za rok do poznania przeprowadzam wiec beda tam juz dwa jak kolki tkwily ryczace:20 i 30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: daleko IP: 157.25.130.* 23.11.01, 21:17 niech to cholera jasna wezmie!!! jak dorwe w swoje lapki ericka to bedzie latać jak skowronek!!! Gość portalu: taka..t napisał(a): > jestem z poznania:( > teraz tego zaluje, bo jestem tu jak kolek sama:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: WSTRĘTNI FORUMOWICZE DO CHOLERY!!!!! IP: 157.25.130.* 23.11.01, 21:20 sto razy obiecywalam sobie - zadnych absolutnie żadnych netowych spotkań!!!! eh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t zapraszam.. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 21:32 wszystkie ryczace 20,30 ...zapraszam do poznania...odwalimy rykowisko Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: zapraszam.. 23.11.01, 21:37 Babskie przy piwie rykowisko ? To Ci będzie widowisko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: zapraszam.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 21:45 choc w pozaniu widowisko glosno jakby w san francisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: zapraszam.. 23.11.01, 21:50 Gość portalu: aCh napisał(a): > choc w pozaniu widowisko > glosno jakby w san francisko > :) Choć w Poznaniu widowisko, aCh ze Starogardu nie ma blisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: zapraszam.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 21:54 i tu wlasnie jest zasadzka bo ach czeka przeprowadzka :)) prym w ryczeniu ach nam wiedzie lecz ten stargard niech nie zwiedzie :)) bom w 3miescie gwaizda jasna kto nie slyszal-"cham "i basta :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t hej!Nowy! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 21:58 czy ze mna nie dosc ci rozmowy? znowu bedziemy sie po watkach ganiac?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t Re: zapraszam.. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 21:52 Gość portalu: aCh napisał(a): > choc w pozaniu widowisko > glosno jakby w san francisko > :) z tym ryczeniem to mi sie chyba watki pomieszaly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: zapraszam.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 21:56 nie panikuj, spoko spoko nalezy odwaznie kaganek ryku niesc do ludu nieoswieconego to najbardziej normalne zjawisko pod sloncem chor rykow tudziez ryczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t zaraz naprawdę... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 22:10 ...ryknę!!! zaczepiają mnie na gg!!! już mnie trafia, a nie chcę się wyłączać, bo mam tam kontakt z przyjaciółką z Niemiec... zaraz ich wszystkich...jak ryknę!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: zaraz naprawdę... 23.11.01, 22:12 Gość portalu: taka..t napisał(a): > ...ryknę!!! zaczepiają mnie na gg!!! już mnie trafia, a nie chcę się wyłączać, > bo mam tam kontakt z przyjaciółką z Niemiec... zaraz ich wszystkich...jak > ryknę!!!!!!!!!! To jeszcze płacz, czy juz ryk ? A może tylko kolejny piwa łyk ?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead uciekli?:P 24.11.01, 10:29 AaaAA! mooooożeeee sie zamówiło tajlandzkie placki z kawiorem(?) i ogórkiem (?) nowozelandzkim i kurczakiem "kiwi"? =:) znamy sie tylko z widzenia ... a jeden ... boing boing... Odpowiedz Link Zgłoś