rena-ta49 Re: bo to już dziś 01.07.13, 15:36 W radiu gadali dziś ,ze coś 80 % gmin nie podpisało jeszcze umów, czyli jak zwykle czeski film? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: bo to już dziś 01.07.13, 19:21 U nas miała być segregacja, a dalej stare brudne pojemniki...fuj... Odpowiedz Link
leziox Re: bo to już dziś 02.07.13, 12:17 A Was to jeszcze dziwi? Juz w momencie rozpoczecia trábienia o tym,ze bedzie wspaniale i hyper super wiadomo bylo,jak bedzie naprawde. No i jest. Odpowiedz Link
rudka-a Re: bo to już dziś 03.07.13, 04:46 Poki co..podobno rzucili worki...ale gdzie, kiedy i jak oczywiscie nie wiadomo...do ktoregos tam sierpnia w mojej wsi wywoz nieczystosci rozpoczyna nowa firma, ale kto i jak, tez nie wiadomo....jeszcze w czerwcu przetargu nie bylo...zmiany, tylko, ze niedopracowane kompletnie, nikt nic nie wie...i wlasciwie bajzel, jak byl tak jest Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: już grożą epidemią 03.07.13, 07:25 Tylko patrzeć, aż rozplenią się szczury i robactwo. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: już grożą epidemią 03.07.13, 14:34 Tak to jest jak się debile na niczym nie znają ,a za coś biorą. U mnie po staremu ,żadnych nowych pojemników nie ma. Sądzę ,że teraz dopiero będzie syf, lato jest wszystko gnije i śmierdzi! Odpowiedz Link
leziox Re: już grożą epidemią 03.07.13, 15:57 A Niemcy maja ubaw z polskiego ustawodawstwa.Znowu. Tylko oni wojne przegrali,to co tu maja do gadania. Odpowiedz Link
darima_ka Re: już grożą epidemią 03.07.13, 18:27 Ja sie nie dziwię ,mamy durniów polityków. Co by tu jeszcze spier..lić się zastanawiają. Odpowiedz Link