tropem_misia1 08.12.13, 07:10 wnętrza jest w opłakanym stanie. Zamykam okna powiekami . I tak nie da się przewietrzyć środeczka. a jaki bałagan... do dooooooooopy wszystko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Wystrój mojego 08.12.13, 07:21 Tropciu, przykro mi, że taką smutę czujesz. Cmok. Mam tylko nadzieję, że - jak mawia mój znajomy - wszystko mija, nawet najdłuższa żmija. Moja chwilowo wyślizgnęła się, i odczuwam niejaki spokój. Jednak nie zrobiła tego dobrowolnie, pomogłam jej prochami. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wystrój mojego 08.12.13, 07:25 I ja w to wierzę ,że mija wszystko. Tedy przeczekam w kąciku Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wystrój mojego 08.12.13, 07:36 Wiesz, co mi też pomogło odsunąć czarne myśli? Otóż przypomniałam sobie jakimś cudem, że trochę potrafię szydełkować i drutować. To się wzięłam za robienie czapki na zimę, a że mało wprawna jestem, to musiałam bardzo uważać, żeby nie pomylić oczek, i tak mi głowę zajęło , prawe, lewe, prawe, lewe, że nic innego przystępu nie miało. Chyba ze trzy dni tak się ogłupiam niemal non stop, i przyznam, że dosyć skutecznie. Odpowiedz Link
von-kloszard Re: Wystrój mojego 08.12.13, 07:52 sprawdź czy są szczelne w barku kieliszki aż po białe myszki Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wystrój mojego 08.12.13, 08:10 von-kloszard napisał(a): > sprawdź > czy są szczelne > w barku kieliszki > aż po białe myszki nic się nie utopi Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wystrój mojego 08.12.13, 08:09 debi_bebi napisała: > Wiesz, co mi też pomogło odsunąć czarne myśli? Otóż przypomniałam sobie jakimś > cudem, że trochę potrafię szydełkować i drutować. To się wzięłam za robienie cz > apki na zimę, a że mało wprawna jestem, to musiałam bardzo uważać, żeby nie pom > ylić oczek, i tak mi głowę zajęło , prawe, lewe, prawe, lewe, że nic innego prz > ystępu nie miało. Chyba ze trzy dni tak się ogłupiam niemal non stop, i przyzna > m, że dosyć skutecznie. a ja gram w kości ) i się odcinam wtedy Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wystrój mojego 08.12.13, 08:07 Tropciu, zrób sobie jakiego dobrego drinka, ten poprawi nastrój Nie można się poddawać. U mnie też smutek z powodu śmierci w rodzinie. Nie mogę pojechać na pogrzeb Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wystrój mojego 08.12.13, 08:11 coś ostatnio mdli mnie po procentach a nadto za dużo leków łykam by je jeszcze procentami podlewać Odpowiedz Link
von-kloszard Re: Wystrój mojego 08.12.13, 08:23 Tropciu Na dołki dobrze jest układać wierszyki, najlepiej wzniosłe np. Niech żywi nie tracą nadzieje choć Ksawery wieje Albo wierszyk dla kota: Śpij koteczku śpij I o myszkach śnij I wysypiaj się do woli Choć cię pchełka up….doli Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wystrój mojego 08.12.13, 17:34 von-kloszard napisał(a): > Tropciu > Na dołki dobrze jest układać wierszyki, najlepiej wzniosłe np. > > Niech żywi nie tracą nadzieje choć Ksawery wieje > > Albo wierszyk dla kota: > > Śpij koteczku śpij > I o myszkach śnij > I wysypiaj się do woli > Choć cię pchełka up….doli a i owszem piszę ale wszystko zależy jaki to dołek nie wszystkie dołki wywołują we mnie pasję twórczą Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wystrój mojego 08.12.13, 08:23 Nie wiem czy to poprawi chociaż trochę Twój nastrój Stevie Wonder - Part Time Lover (Lyrics) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wystrój mojego 08.12.13, 08:35 Mnie niezmiennie rozwesela to: monthy python you Always Look On The Bright Side of Life Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wystrój mojego 08.12.13, 17:33 to lubię nawet sobie kupiłam 3 płytki z tym ........... Pcin Dolny (The League of Gentlemen) Promo / WIZJA 1 Odpowiedz Link