anus-hka Re:Nie wiem czy polecać? 20.01.14, 09:42 No tak drapanie sie rozgrzewające musi być Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:Nie wiem czy polecać? 20.01.14, 09:46 no wiesz starasz się dostać tu i tam by się drapnąć - wyginasz ciało ...........i już gorąco Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:Nie wiem czy polecać? 20.01.14, 10:10 Czasem jak joga ,gdy wydaje się ,że miejsca które swędzi nie można dosięgnąć ani palcami nóg , ani stóp... Czy my mamy takie miejsce? Odpowiedz Link
anus-hka Re:Nie wiem czy polecać? 20.01.14, 10:16 Na plecach zapewne chociaż nie jestem pewna Odpowiedz Link
debi_bebi Re:Nie wiem czy polecać? 21.01.14, 05:48 O rany! Gdybym miała samodzielnie wykonać taki kombinezon na drutach, to nie wiem, czy bym do trumny zdążyła Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:Nie wiem czy polecać? 21.01.14, 06:23 Raz robiłam sukienkę do ziemi na drutach ku spokojności. Zwykłe prawe lewe - bo byłam po szkoleniu na zajęciach technicznych w podstawówce - szalik zaliczyłam. Chyba jakoś tak leciało : prawe-lewe? Trwało to parę miesięcy.Przed porodem skończyłam supełkiem. Odpowiedz Link
debi_bebi Re:Nie wiem czy polecać? 21.01.14, 06:53 Też ostatnio przypomniałam sobie o drutach i szydełku dla ukojenia nerwów. Działa. Przy okazji odnalazłam w czeluściach szafy niedokończona kamizelkę, zaczętą chyba ponad 20 lat temu. Że tez mole jej nie zjadły? Dziwne. Sprułam. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:Nie wiem czy polecać? 21.01.14, 06:55 Teraz to ja dla ukojenia palę. Wiem ,że powinnam przerzucić się na druty - tym bardziej ,że ten lekarz to pulmonolog. Odpowiedz Link