Dodaj do ulubionych

Syzyf to nie mit!

01.04.14, 07:00
https://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201403/1395669571_by_wojtka_inner_noframe.gif
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: Syzyf to nie mit! 01.04.14, 07:12
      Ała! Nie dość, że cała robota na nic, to jeszcze przysypało biedaka.

Zupełnie nie wiem, dlaczego mnie to rozśmieszyło. Bardzo big_grin
      • tamaryszek44 Re: Syzyf to nie mit! 01.04.14, 17:23
        Mnie znowu to nie bawi, bo przypomina mi jak się budowaliśmy i takich kraks było wiele. Matko, jak myśmy się narobili. Fakt że taczka na nikogo się nie wysypała, ale zjechała z deski podjazdowej i łups!
        • debi_bebi Re: Syzyf to nie mit! 02.04.14, 05:44
          Fakt, że taki wypadek nie dość, że jest nieprzyjemny, to i bardzo niebezpieczny, i nie ma w tym nic śmiesznego. Niemniej jednak filmik rozśmieszył mnie, nic na to nie poradzę smile
    • darima_ka Re: Syzyf to nie mit! 01.04.14, 18:03
      Tak się czuję w piąteksad
      • debi_bebi Re: Syzyf to nie mit! 02.04.14, 05:38
        Piątki są specyficzne. Mnie często zdarza mi się czuć, jakby moje zmęczenie po całym tygodniu ważyło z tonę, i przyciskało mnie do ziemi niczym hydrauliczna prasa.
        • tropem_misia1 Re: Syzyf to nie mit! 02.04.14, 06:51
          Ja codziennie mam problemy z wagą: ja za dużo ważę, dzień każdy dużo waży,a i robota coś zrobiła się nie do udźwignięcia.
          • debi_bebi Re: Syzyf to nie mit! 02.04.14, 07:04
            Dlaczego tak masz z pracą? Dociążono Cie dodatkowymi obowiązkami, Tropciu?
            • tropem_misia1 Re: Syzyf to nie mit! 02.04.14, 07:11
              Nie bardziej niż zwyklesmile
              ale z pewnymi zmianami tygielek taki się zrobił - na powierzchni gładkość a w środeczku wrzenie - wolę klimat umiarkowany

a po czterech latach zbliża się jesień ważka i się zobaczy pod koniec roku jaki owoc urodzi i czy w ogóle urodzi

a w ogóle na starość trudniej sprint uskuteczniać i ten błysk w mózgu wywoływać
              • debi_bebi Re: Syzyf to nie mit! 02.04.14, 07:25
                Hii, u mnie gładka powierzchnia ma grubość ledwie starczającą na pokrycie wrzenia. Czasami jest to nie do wytrzymania, a także nie do pojęcia tzw. zdrowym rozsądkiem, ale przede wszystkim jest to męczące.
                • tropem_misia1 Re: Syzyf to nie mit! 02.04.14, 07:45
                  tak
                  męcząco-duszące
                  • zegor Re: Syzyf to nie mit! 02.04.14, 09:51
                    "Człowiek człowiekowi wilkiem jest "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka