zegor 11.09.15, 14:31 Jeśli jeszcze tu zaglądasz : W dniu Twojego święta życzę Ci wszystkiego najlepszego ! ! ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Debi ! ! ! 11.09.15, 14:37 Dołączę się do życzeń... Wszystkiego Najjj.....) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Debi ! ! ! 12.09.15, 06:19 Debi , słoneczko Ciebie brak jak tego słońca boś nim wszak. Zyczę Ci wszystkiego co najlepsze. a także : Zdrowia ,szczęscia ,forsy...... oraz: radości każdego dnia , spokoju ducha ................ Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zegorku, Tropciu Najmilejsza, Rudko ! ! ! 12.09.15, 19:25 Dawno mnie nie było, ale dziś jestem - no bo wiadomo - człowiek ciekaw, czy na stare lata jeszcze ktoś o nim pamięta oprócz tych, którym wypada pamiętać Dlatego dziękuję Wam pięknie za pamięć niewymuszoną konwenansami i za przemiłe słowa. Cmok, cmok, cmok Obiecać poprawy nie jestem w stanie, bo... , ale będę się starać bywać. Odpowiedz Link
zegor Re: Zegorku, Tropciu Najmilejsza, Rudko ! ! ! 12.09.15, 20:23 Ucieszyłaś moje serce A piszę spod drzewa, ledwo wiedzę, co piszę Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zegorku, Tropciu Najmilejsza, Rudko ! ! ! 12.09.15, 20:40 Czekajjjj, przyświecę Ci Odpowiedz Link
zegor Re: Zegorku, Tropciu Najmilejsza, Rudko ! ! ! 12.09.15, 20:45 O tej porze jeszcze świecę przykładem, ale juź uciekam Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zegorku, Tropciu Najmilejsza, Rudko ! ! ! 12.09.15, 20:51 Wcale się nie dziwię też bym sobie zawartość kociołka przypilnowała ) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zegorku, Tropciu Najmilejsza, Rudko ! ! ! 12.09.15, 21:07 A jak mu za bardzo przyświecisz i się okaże, co Zegor naprawdę robi pod drzewem, to co wtedy? Hę? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zegorku, Tropciu Najmilejsza, Rudko ! ! ! 12.09.15, 21:11 Dzisiaj ma wieczorek literacko - literatkowy ) goście tłumnie przybyli - podobno ) i wiersze recytuje... nie wiem, czyją twórczość reprezentuje ale o tej porze, to już nie jest ważne Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zegorku, Tropciu Najmilejsza, Rudko ! ! ! 12.09.15, 22:08 Ale pora jeszcze nie taka późna, choć ciemna. Zwłaszcza pod drzewem Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zegorku, Tropciu Najmilejsza, Rudko ! ! ! 12.09.15, 22:18 Zawsze można wesprzeć zmęczone ramię o...drzewo ) Coraz później sie robi, a więc teraz, to część artystyczna trwa na całego )) Odpowiedz Link
zegor Re: Zegorku, Tropciu Najmilejsza, Rudko ! ! ! 12.09.15, 23:00 Niech płyną dźwięki tej piosenki La la lala La la lala Kaźdy się robi w środku miękki...... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Debi ! ! ! 13.09.15, 08:44 Poranek chyba będzie ciężki kiela południa powinno być lepiej ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Debi ! ! ! 13.09.15, 09:18 Poskacz trochę, poskacz............ choćby z doskoku zrobi sie miejsce na nowe )) Odpowiedz Link
zegor Re: Debi ! ! ! 13.09.15, 10:30 Wstyd gości zaniedbywać, piszę tylko wtedy, gdy sprawdzam, czy nie mam "nie odebranych wiadomości" Odpowiedz Link
rudka-a Re: Debi ! ! ! 13.09.15, 21:38 Koniec imprezowania przeciążone żołądki i wątroby mają dosyć ) od jutra na owsiance Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zegorku, Tropciu Najmilejsza, Rudko ! ! ! 13.09.15, 10:59 śię objawiłas)) znaczy żiwa) ciesze sie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zegorku, Tropciu Najmilejsza, Rudko ! ! ! 13.09.15, 18:15 Żiwa, i owszem, tylko coraz mi trudniej ostatnio zrozumieć, gdzie ja żyję?? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zegorku, Tropciu Najmilejsza, Rudko ! ! ! 13.09.15, 18:29 Debiiii....żyjesz dla życia ,które trzymasz w rękach swych. a życie jest jak morze....czasem jak woda przecieka przez ręce jak morze ...fala odpływa i przypływa....nieważne czy to fala radości czy beznadziejnego smutku muska nasze stopy by odpłynąć w głąb morza teraz fala radości odpłynęła od cię...ale wróci bo takie sa prawa morskiego życia Ja mam teraz falę radości Ryjek po 2 latach...przybywa a miałam takie momenty,że myślałam : po kiego to czy tamto Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zegorku, Tropciu Najmilejsza, Rudko ! ! ! 13.09.15, 18:41 Aż nie wypada polemizować, ale fakt, że częściej lęgnie mi się w głowie: po kiego to czy tamto. W dodatku rzeczywistość wokół skrzeczy coraz niedorzeczniej, a to z składkach na ZUS, a to o emigrantach. Ech! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zegorku, Tropciu Najmilejsza, Rudko ! ! ! 13.09.15, 19:27 aaaa w przypadku tej niedorzeczności to nie śmiech we mnie jeno niepokój jakby coś wisiało w powietrzu , coś co jeszcze nie ma nazwy ...a już napawa mnie lękiem Odpowiedz Link