cambria1.2 15.04.16, 10:38 W chowanego się z nami bawisz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cambria1.2 Re: Misiu!! 16.04.16, 20:15 Dla Misi od Oscara Bear Story Film OSCAR WINNER 2016 (Animated Short story) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Misiu!! 16.04.16, 21:03 zegor napisał: > Niestety, > wątek o misiach, > nie o jeleniach..... ... to było po prostu cudne ..)))) Odpowiedz Link
zegor Re: Misiu!! 16.04.16, 21:05 Nie wiem,co we mnie wstąpiło, może to syndrom starego zgreda???? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Misiu!! 16.04.16, 21:08 No, coś Ty jakiego zgreda stwierdziłes tylko fakt, nic wiecej ))) Odpowiedz Link
zegor Re: Misiu!! 16.04.16, 21:11 Tropcia ogródkami pisała o zabiegu,o strachu..... Może ona teraz biedna sama,do internetu dostępu nie ma.... Trzymam za nią kciuki ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Misiu!! 16.04.16, 21:16 zegor napisał: > Tropcia ogródkami pisała o zabiegu,o strachu..... > Może ona teraz biedna sama,do internetu dostępu nie ma.... > Trzymam za nią kciuki ! tak, wspominała o tym... widać ten dzień nadszedł....wróci wydobrzeje..będzie, jak nowa ) Odpowiedz Link
zegor Re: Misiu!! 16.04.16, 21:17 rudka-a napisała: > zegor napisał: > > > Tropcia ogródkami pisała o zabiegu,o strachu..... > > Może ona teraz biedna sama,do internetu dostępu nie ma.... > > Trzymam za nią kciuki ! > > tak, wspominała o tym... > widać ten dzień nadszedł....wróci > wydobrzeje..będzie, jak nowa ) Rozrzewniłem się.....Nasza kochana Misica Odpowiedz Link
rudka-a Re: Misiu!! 16.04.16, 21:22 zegor napisał: > Rozrzewniłem się.....Nasza kochana Misica Wszyscy Ją lubimy Misiowa, to taka Dusza - Człowieczek ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Misiu!! 16.04.16, 21:11 Kolega Danielek na pewno się nie obraził słynie z..poczucia humoru Odpowiedz Link
zegor Re: Misiu!! 16.04.16, 21:31 Swawolne,mówisz ????? Co do jelenia,może masz i rację Czy normalny ,młody jeleń może z sarną ,tak przez zieleń ? Ależ owszem,czemu nie,jemu też należy się ! Taka stara piosenka Misie też bywają swawolne, jak ze zgrozą obwąchują osranego myśliwego.... Za to z kurami to mam kłopot......nic w niej swawolnego,całe podwórko potrafią osrać... Już wiem,czemu mi się kura nawinęła ! Bo jak podwórko osra,to można swawolnego orła wywinąć ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Misiu!! 16.04.16, 21:37 zegor napisał: > Swawolne,mówisz ????? > Co do jelenia,może masz i rację > Czy normalny ,młody jeleń > może z sarną ,tak przez zieleń ? > Ależ owszem,czemu nie,jemu też należy się ! > > Taka stara piosenka > Misie też bywają swawolne, > jak ze zgrozą obwąchują osranego myśliwego.... > Za to z kurami to mam kłopot......nic w niej swawolnego,całe podwórko potrafią > osrać... > Już wiem,czemu mi się kura nawinęła ! > Bo jak podwórko osra,to można swawolnego orła wywinąć ! Żadnego drobiu przy chałupie!!...to takie są srajoki, jak i gołębie. Gdzie stanie, tam lapnie... w obawie o własne zdrowie..za szyjke wziełam i w pień wyciełam Odpowiedz Link
zegor Re: Misiu!! 16.04.16, 21:45 rudka-a napisała: w pień wyciełam Sąsiad ma gołębie,nawet nie lapią na mój teren !Pewnie szkolone ! Za to jak w maju wprowadziliśmy się to nad ranem piał kogut. Mnie nie przeszkadzało,bo ja po hucie na pół głuchy. Za to reszta po cichu narzekała... Po pewnym czasie cisza Jak zapoznaliśmy się z sąsiadami to po dziesiątej flaszce zapytaliśmy o tą błogą ranną ciszę Przestań!....Nie zdzierżyłem chuja !....(orginalny tekst,proszę o nie wycinanie) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Misiu!! 16.04.16, 21:49 hahahaaa Trudno zdzierżyć, kiedy zmieniasz bok w najlepsze, a tu dureń drze dzioba... krzykliwe to takie i zadziorne ))) Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Misiu!! 16.04.16, 21:29 zegor napisał: > Bo to było jakieś takie......złośliwe spoko oko Odpowiedz Link
zegor Re: Misiu!! 16.04.16, 21:33 Znaczy......mi w oko ?????????? A dziękuję To Tobie w drugie Odpowiedz Link
zegor Re: Misiu!! 16.04.16, 21:46 Krasomówcze....to od krasuli ??????? Czy nie za dużo tu zwierząt ??????? Odpowiedz Link
leziox Re: Misiu!! 16.04.16, 21:52 To raczej od Krasickiego. Ale i krowa może swoje tu wyryczeć. Mnie tam specjalnie trzoda nie przeszkadza. Odpowiedz Link
zegor Re: Misiu!! 16.04.16, 21:58 Taki deszcz,a Ty chcesz???????? Chodz do bramy,pogadamy ) Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Misiu!! 16.04.16, 22:08 Ale spoko oko, idź na dwór, do bramy czy na stadion. Może tam znajdziesz chętnych do bitki Odpowiedz Link
zegor Re: Misiu!! 16.04.16, 22:18 daniel_wolny napisał(a): > Ale spoko oko, idź na dwór, do bramy czy na stadion. Może tam znajdziesz chętny > ch do bitki Wybacz,wydawało mi się,że mnie zadziornie chciałes na dwór wyciągnąć Odpowiedz Link
zegor Re: Misiu!! 16.04.16, 22:38 A to nie Ty się chciałeś ???????????? Tak dochodzi do konfliktów międzynarodowych....... Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Misiu!! 16.04.16, 22:41 Nie, ja pytałem, czy chcesz się bić. Po czym zaproponowałeś bramę. A może - lepsza będzie tamta wyspa? www.youtube.com/watch?v=o_Ycw0d_Uow Odpowiedz Link
rudka-a Re: Misiu!! 16.04.16, 23:23 Lubie wierszyki, więc sie tu wpisze moze bedzie zwrotka następna Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Misiu!! 17.04.16, 14:15 A to nie pamiętam. Ale jabłek - nie ruszaj! Te baby mają na ich punkcie jakiegoś pierdolca. Odpowiedz Link