tropem_misia1 06.07.16, 20:51 kogoś przedstawić....to Yuko..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Chciałam 06.07.16, 21:16 Uroczy jest zresztą powiem, że dla mnie wszystkie sa piękne i kochane.. może po wakacjach wezmę jakiegoś Boryska do siebie... smętnie trochę, kiedy nic nie tupta po domu.... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Chciałam 06.07.16, 21:40 to kolejny pies w naszej rodzinie.Tym razem właścicielem jest moja siostrzenica. Odpowiedz Link
zegor Re: Chciałam 07.07.16, 15:28 Rudce się spodobał szczególnie kolor ) No dobra,żartuję,wiem,że kochasz zwierzaki Odpowiedz Link
rudka-a Re: Chciałam 07.07.16, 19:48 zegor napisał: > Rudce się spodobał szczególnie kolor ) > No dobra,żartuję,wiem,że kochasz zwierzaki Widziałeś, jaką zrobił super minkę do zdjęcia? i jak tu takiego nie przytulić i nie wziąć do domu a wiesz, jak to mówią?....kto nie kocha zwierząt, nie kocha ludzi..hmm...nie wiem tak do końca, czy to prawda Odpowiedz Link
zegor Re: Chciałam 08.07.16, 10:53 Zwierzęta łatwiej jest kochać i tolerować..... Ludzie bywają nie do...... wytrzymania Odpowiedz Link
zegor Re: Chciałam 08.07.16, 12:08 Mój czas wyzwań juź minął Teraz chcę odpoczywać w spokoju ducha... Odpowiedz Link
zegor Re: Chciałam 08.07.16, 13:03 Z własnym żyję w pokoju ) Jakże bym śmiał drażnić najbliższy mi inteligentny.....byt Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Chciałam 08.07.16, 08:12 Nie ma to jak nadawać egzotyczne imiona więc Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Sooooooooooory 08.07.16, 08:39 ciepłam palcem nie w to co trzeba. Ma być Vuko!!! , a nie Yuko Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Sooooooooooory 08.07.16, 08:44 aaaaaa... a czo to za rasa? Bo znalazłem coś takiego: Vuko ? chorwackie imię oznaczające "wilk" Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Sooooooooooory 08.07.16, 09:08 To najpiękniejsza rasa świata : kundel. a dlatego " chlapec" bo siostrzenica musiała przekroczyć polska granicę by go mieć. Mamusia chlapca popełniła mezalians. ale hodowla tak doskonała i sławna na świat ,że po kundelki przyjechali nawet z Belgii) Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Sooooooooooory 08.07.16, 09:44 Zawsze misie wydawało, że w hodowlach wszystko jest rejestrowane i certyfikowane. A rozmnażanie kundli chyba nawet jest prawnie zabronione. Więc może to jest mieszaniec? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Sooooooooooory 09.07.16, 19:26 a mieszaniec to nie kundelek? Wiem ,że mama to border collie.Za to po tacie ma piękne umaszczenie. Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Sooooooooooory 09.07.16, 21:18 Mnie się wydaje, że to jest jak z dżinem i tonikiem - ze zmieszania dwóch ras (po ustaleniu oczekiwanego efektu) powstaje nowa rasa. Znaczy trunek. Kundelek dla mnie to taka zlewka wszystkiego co przewinęło się przez stół... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Sooooooooooory 09.07.16, 21:24 Misiowo - kundel i mieszaniec, to nie to samo... miałam mieszańca, bo z dwóch ras poczety Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :))) 10.07.16, 08:15 dla mię pies to pies zdziwiło mnie tylko to ,że siostrzenica jedzie tak daleko jak ma tak blisko pieski sie dowiedziałam w skrócie i niedokładnie) ja mam z kolei zajawkę na "Starsze psy też mają marzenia" Obiecałam sobie ,że jak przeżyję , a przynajmniej stanę na nogi to któregoś wezmę. Jakiegoś małego ....... Odpowiedz Link
rudka-a Re: :))) 10.07.16, 09:47 tropem_misia1 napisała: > dla mię pies to pies > zdziwiło mnie tylko to ,że siostrzenica jedzie tak daleko jak ma tak blisko pie > ski > sie dowiedziałam w skrócie i niedokładnie) > > ja mam z kolei zajawkę na "Starsze psy też mają marzenia" > Obiecałam sobie ,że jak przeżyję , a przynajmniej stanę na nogi to któregoś wez > mę. Jakiegoś małego ....... Dałabyś duużo szczęścia, radości i miłości psince To obowiązek jest i decyzja musi byc przemyslana...zwłaszcza, gdy trzeba wychodzić na spacerek...mam ten komfort, że uchylam drzwi i biegnie sobie sam do ogrodu... Tęsknię za moim starym Borysem, kazdy mój pies był kochany..... chwilowo ostudziłam swój zapał i nie mam futrzaka...ale nie mówię - nie! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :))) 10.07.16, 12:38 Dlatego napisałam : jak stanę na nogi , a nie będę leżeć i napisałam małego , bo starowinki czasami muszą odwiedzić weterynarza , a trudno mi będzie targać np.bernardyna.:p Odpowiedz Link
rudka-a Re: :))) 10.07.16, 13:17 Fajny taki duży misiek był u sąsiadki...rudzielec z białym - kawał psa cielsko ogromne, łebek miśkowaty i te ślepia urodziwe te małe, to łatwo zadeptać ))))) Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Sooooooooooory 08.07.16, 10:43 Świeciłkuje. Coby wyłko wyłkujać możał. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Sooooooooooory 08.07.16, 10:47 A jak zajdzie? Albo schudnie tak, że prawie nic? Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Sooooooooooory 08.07.16, 11:08 To inaczej wyłuszczę: Najpierw się wyłoni, potem wyłoży, na koniec wyłudzi... Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Sooooooooooory 08.07.16, 11:19 Nic podobnego. Byle nie z byle powodu. Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Sooooooooooory 08.07.16, 14:49 Jak coś zacznie skrobać w środku szafy to i tak usłyszysz. Odpowiedz Link