Dodaj do ulubionych

i co ja robię tu?

17.07.03, 17:42
wywiało wszystkich, a ja w te pędy do lodówki pocichutku...tylko cichosza...;)
Obserwuj wątek
    • pierans Re: i co ja robię tu? 17.07.03, 17:43
      ciii, a co wyjadasz? chałwę?
      • e-edzioszka Re: i co ja robię tu? 17.07.03, 17:53
        podpijam drinki...;)...ale syt!!!
    • pierans Re: i co ja robię tu? 17.07.03, 17:57
      aaaa!
      gin z tonikiem albo campari mają w tej lodówce?
      • e-edzioszka Re: i co ja robię tu? 17.07.03, 17:58
        gin to juz wypiłam w klubie i coś poziom równowagi mam zachwiany...;)

PS.chałwę też chętnie zjem jesli jest...;)
        • pierans Re: i co ja robię tu? 17.07.03, 19:09
          to popraw sobie campari - ciepłe, niestety
          i masz tu też chałwę
    • kalgar Re: i co ja robię tu? 17.07.03, 19:21
      a co ja tu robię? tego nie wie nikt, no prawie nikt, w każdym razie dorwałam
      się do kompa:)) a kumple poszli budować kibelek:))))
      • pierans Re: i co ja robię tu? 17.07.03, 19:24
        niech budują przyda się
        a więc jednak dorwałaś kompa - bo byłaś b. tajemnicza wyjeżdżając
        • kalgar Re: i co ja robię tu? 17.07.03, 19:29
          bo nie wiedziałam gdzie jadę, to dlatego:) kupel nawet nie pozwolił mi się
          samej spakować, tylko sam się tym zajął:)) najwyżej bedę chodzić w jego
          ciuchach:))
          • pierans Re: i co ja robię tu? 17.07.03, 19:57
            ale fajnie! I cenne, bo już nie ma takiego duch do niespodzianek w ludziach.
            I co, udała się niespodzianka? zatkało cie?
            • kalgar Re: i co ja robię tu? 17.07.03, 20:05
              oj udała się, udała:)) Kumple wywieźli mnie do Puszczy Noteckiej, gdzie bywałam
              co roku. Niestety, kilka lat temu zmarł mój dziadek, ktory nas tam zabierał,
              więc i wyjazdy się skończyły. i od tej pory zawsze chciałam tu wrócić, a nigdy
              nie bylo z kim ( na rodzinkę nie miałam co liczyć, bo oni wolą Holiday Inn niż
              totalną dzikość). I teraz się ziściło, nawet nie masz pojęcia, jaka jestem
              szczęśliwa....
              • ignatz Re: i co ja robię tu? 17.07.03, 22:55
                heh, ja też mógłbym :-P
                • kalgar Re: i co ja robię tu? 17.07.03, 23:35
                  czemu ja znów jakoś "inaczej" rozumiem Twoje wypowiedzi??
                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 17.07.03, 23:55
                    to pewnie to napięcie między nami tak działa
                    • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:04
                      na- czyjej- pięcie?
                      • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:04
                        na pięcie i na dziesięcie bejbi ;-)
                        • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:12
                          aha, zakumałam:DDD
                          • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:18
                            i za to wiesz co jest, nie? :-)
                            • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:20
                              a powinnam powiedzieć że wiem, czy że nie wiem????
                              • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:24
                                powinnaś zajrzeć w głąb swego serca i szukać ścieżek właściwych (do dupy, brzmi
                                jak Coelho). Powinnaś powiedzieć że q-masz :-) ALbo że nie :-)
                                • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:27
                                  Me serce z lodu, ścieżek w nim nie ma.....
                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:27
                                    mówiłem o ściezkach dla bobsleji :-P
                                    • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:29
                                      co Bob klei?
                                      • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:35
                                        klei? jeju kosmato w rzeczy samej :-P
                                        • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:39
                                          kos- ma- to? tzn co? TO o czym myslę, czy też może co innego?
                                          • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:41
                                            TO :-D
                                            • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:43
                                              o jejuśku, TO!!! ale nomen omen fajowsko:))))
                                              • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:45
                                                kul na maksa :-) megazarąbiście i fulwypas :-)
                                                • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:47
                                                  imponujesz mi swoim słownictwem:)))
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:49
                                                    heh bo tylko to widać przez internet (choć akurat Ty widzisz więcej).
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:52
                                                    sam pozwoliłeś mi to zobaczyć, za co jestem wdzięczna......
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:53
                                                    całą przyjemnośc po mojej stronie, do usług, padam do nożek i całuję rączki :-)

oraz poelcam się na przyszłość :-)
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 00:56
                                                    tylko uważaj na Bestię (zarówną Twoją, jak i moją)
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:01
                                                    przywiązana jest ;-D
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:05
                                                    za to moja nie:)
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:06
                                                    och, jej! zaraz mnie dopadnie!
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:12
                                                    a czy nie TEGO chciałeś?
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:16
                                                    a nie widzisz jak słabo i teatralnie protestuję?

• kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:21
                                                    po co się zgrywać? od razu lepiej wiedzieć co jest grane....
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:26
                                                    oszlałaś? nie na forum! :-)
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:28
                                                    ależ czy szaleństwem nie jest to napięcie między nami???
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:29
                                                    daj spokój, ledwo trzymam na uwięzi
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:31
                                                    trzymaj mocno, nie spuszaj, bo to się źle skończy..dla mnie:)
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:34
                                                    nie spuszczę nie, ne chcę byc zaobrączkowany przed czasem ;-)
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:37
                                                    mondrze godosz....
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:40
                                                    dyć przeco uczyłech sia od najliprzych
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:45
                                                    mocny w gębie (jak głosiły niegdyś billboardy)
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:46
                                                    gęba to, moja droga, akurat moje najsłabsze miejsce ;-)
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:50
                                                    własnie widzę, jak ziewasz;) dobrej nocy...........
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:52
                                                    kolorowych snów i miłej włóczęgi z traperami rasowymi ;-)
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 01:55
                                                    że też Ty dązysz do tego, żeby Twoje słowo było ostatnie;-)
                                                    ale dzięki, mam nadzieję, że nie bedę ich musiała ratować przed ich własną
                                                    głupotą, jeszcze raz dobranoc....
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 09:58
                                                    to ja może powiem: dzień dobry
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 10:00
                                                    dzień dobry, jak się spało?
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 10:09
                                                    samotnie
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 10:11
                                                    ja na to nic nie poradzę:)
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 10:24
                                                    jak nie jak tak?
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 10:30
                                                    serio?
                                                  • timit Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 10:44
                                                    wstawie xero, coby sie przydalo w razie czego...
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 10:44
                                                    No pewnie! Nie wiedziałaś?
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 10:47
                                                    yyy... młoda jeszcze jestem, to dlatego pewnie:) a w jakiż to sposób?
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 10:50
                                                    wystarczyłoby jedno słowo, a byłaby uzdrowiona dusza moja ;-) (i kupiony łan
                                                    łej tiket tudy blu)
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 10:51
                                                    a młodośc to nie wda, to zaleta ;-D
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 10:55
                                                    czy te słowo to (TADAM) .. eee.... co ja to chciałam powiedzieć? przez to
                                                    wszystko wyleciało mi z glowy:)
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 10:58
                                                    NIe, to nie TADAM, przykro mi :-)
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 10:58
                                                    przez co wszystko? przez intubację i sztuczne oddychania?
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 11:01
                                                    ano i przez ten chlor:)
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 11:04
                                                    właśnie miałem zauważyć że masz nowe perfumy. Ace + clorox?
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 11:07
                                                    zgadłeś! mają strzasznie sexi ten zapach, czyż nie?
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 11:09
                                                    aż mnie głowa boli od tych hormonów co szeroka falą buchają w członki (yhyh)
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 11:11
                                                    mijemy nadzię, że tylko tych członków nie uszkodzą i tak już krwawisz z tego
                                                    kikuta;)
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 11:14
                                                    Spoko, ręce i nogi (właściwie juz tylko jedna) mogą mi nawet odpaść.
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 11:18
                                                    rozumiem....nad wyraz dobrze rozumiem:))))
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 11:19
                                                    ide wziąc zimny prysznic. GG powinno być zakazane przez Kościół jako narzędzie
                                                    grzechu ;-D
                                                  • kalgar Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 11:21
                                                    a ja tymczasem poszukam czegoś więcej do ubrania:)
                                                  • ignatz Re: i co ja robię tu? 18.07.03, 11:51
                                                    i to by było chyba na tyle :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka